Highlights

Stock Price Target

 
Search
Recent Price Targets: [Sign In or Register (FREE) to view]
 
KLSE : SENDAI       EVERSENDAI CORPORATION BERHAD
Last Price Avg Target Price   Upside/Downside Price Call
0.68 0.92     +0.24 (35.29%)
* Average Target Price, Price Call and Upside/Downside are derived from Price Targets in the past 6 months.
** Price Targets are adjusted for Bonus Issue, Shares Split & Shares Consolidation (where applicable).
Date Open Price Target Price Upside/Downside Price Call Source News
05/04/2016 0.72 0.84 +0.12 (16.67%) BUY HLG Price Target News
04/03/2016 0.70 0.90 +0.20 (28.57%) BUY MAYBANK Price Target News
04/03/2016 0.70 0.73 +0.03 (4.29%) HOLD KENANGA Price Target News
04/03/2016 0.70 0.84 +0.14 (20.00%) BUY HLG Price Target News
03/03/2016 0.68 0.79 +0.11 (16.18%) HOLD TA Price Target News
02/03/2016 0.685 0.88 +0.195 (28.47%) HOLD MIDF Price Target News
01/03/2016 0.68 0.73 +0.05 (7.35%) SELL TA Price Target News
01/03/2016 0.68 1.00 +0.32 (47.06%) BUY MAYBANK Price Target News
01/03/2016 0.68 0.99 +0.31 (45.59%) BUY HLG Price Target News
01/12/2015 0.865 0.92 +0.055 (6.36%) BUY KENANGA Price Target News
01/12/2015 0.865 1.06 +0.195 (22.54%) BUY HLG Price Target News
30/11/2015 0.825 0.91 +0.085 (10.30%) HOLD TA Price Target News
24/11/2015 0.92 1.02 +0.10 (10.87%) HOLD TA Price Target News
24/11/2015 0.92 0.99 +0.07 (7.61%) BUY KENANGA Price Target News
24/11/2015 0.92 1.18 +0.26 (28.26%) BUY Affin Hwang Capital Price Target News


Price Target Research Article/News (past 6 months)
05/04/2016  HLG Eversendai - Raises stake in Technics
04/03/2016  MAYBANK Eversendai Corp - Eyes on the Middle East
04/03/2016  KENANGA Eversendai Corporation - Growing Concerns in India
04/03/2016  HLG Eversendai Corporation - Positive amid challenges
03/03/2016  TA Challenging Outlook but FY16 Backed by Sizeable Order
02/03/2016  MIDF FY15-Higher Sales but Margins Compressed
01/03/2016  TA Earnings Rebounded
01/03/2016  MAYBANK Eversendai Corp - Strong rebound in earnings
01/03/2016  HLG Eversendai Corp - Surging towards the end
01/12/2015  KENANGA Eversendai Corporation - Below Expectations
01/12/2015  HLG Eversendai Corp - Weakness beneath headline numbers
30/11/2015  TA Dragged by Projects in India and Malaysia
24/11/2015  TA Bagged Another RM316mn of New Contracts
24/11/2015  KENANGA Eversendai Corporation - Right On Target!
24/11/2015  Affin Hwang Capital Eversendai – Secures RM316m new contracts



  5 people like this.
 
rylyaoming Hope for good result ... Holding 5 months already for this stock
13/04/2016 12:52
iQie Maybe not so good result on paper, impairment loss will be account in Q1. Apa pun broker house sudah ambil kira dalam Target price sebelum ini, cuma harap margin untung meningkat.
13/04/2016 19:52
BudakXPandai S-Con Thailand, how much will it contribute to sendai's Q1 earning? any idea?
14/04/2016 17:46
iQie S-con belum ada project, tiada kesan pada Q1. Mungkin dalam Q2 atau Q3 baru ada, mungkin dalam kontrak bernilai RM500juta tu ada projek dari thailand, AK kata dia masuk thailand pun sebab ada orang jemput masuk tender dan nak eversendai dapat projek. Tengok jelah bulan depan.
15/04/2016 02:52
rylyaoming Low volume counter
18/04/2016 17:27
iQie Retail Share float sikit. Sekitar 10% je. Semua pakat hold. Memang low volume. Tunggu je news dapat project atau prestasi Q yang memberansangkan, cepat je naik nanti..
20/04/2016 20:11
kwongliang Brent 40 USD, sendai at 68 cents, now Brent 47 USD, sendai also at 68 cents. Hopeless counter.
28/04/2016 11:42
Teh_Invest I can still remember AK saying that his counter is way below its supposed value in a radio interview which the price was around 1.2+ during that time (couple of years back). And what happened was after not long, it only start dropping further, more and more. It went the opposite of what he said or felt. Is that a strategy or he is just not up to par? I wonder.
29/04/2016 11:37
iQie AK nak jual sebahagian sahamnya pada harga RM2 keatas, bawah dari tu dia taknak jual, maka selagi itu share float akan sikit, investor pula nak tgk AK kuranglan pegangan dalam syarikat, baru mahu melabur dalam Syarikat.

Prestasi syarikat pula biasa-biasa..dividen pun sikit, untung pun biasa-biasa..kalau nak dapat perhatian pelabur, perlu dapatkan keuntungan lebih 100juta setahun, jika tidak, harga saham akan berlegar2 bawah RM1.00.
29/04/2016 12:11
iQie Cepat pula keluar annual report, selalu bulan 5, ini akhir bulan 4 dah keluar, general meeting pun buat awal ada bulan mei, selalu buat bulan jun, bayar dividen sama, cuma cepat 10 hari dari tahun lepas. Minta2 Q1 ni umum dividen lagi, tahun lepas punya dividen sikt sangat..
29/04/2016 16:22


287  276  515  673 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 SGB-PA 0.06-0.005 
 HHHCORP 0.12+0.005 
 MTOUCHE 0.16+0.005 
 VIVOCOM 0.3450.00 
 AAX-WA 0.215-0.005 
 RA 0.010.00 
 AAX 0.335-0.01 
 VIVOCOM-WB 0.175+0.01 
 SKPETRO 1.61+0.02 
 RA-WA 0.01+0.005 
Partners & Brokers