Highlights
Social Forum >> Forum Thread
90 comment(s). Last comment by UlarSawa at Jan 4, 2021 8:37 AM
Like
 Be the first to like this.
 
 Post Reply   Back  
Page 1 2

VenFx
14277 posts

Posted by VenFx > Jan 2, 2021 11:57 AM | Report Abuse

That W
Is plane gor gor s sayur


VenFx
14277 posts

Posted by VenFx > Jan 2, 2021 11:57 AM | Report Abuse

Why sir duit
Love to bite that G spot ?

WHYYYY ?


VenFx
14277 posts

Posted by VenFx > Jan 2, 2021 12:05 PM | Report Abuse

Duit sir bery 重口味
Mostly are warrants...

厉害了


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 2, 2021 12:51 PM | Report Abuse

Venfx sifu...

dont laugh at me la.... My stock pick all holland one.... cant swim one


paperplane
20644 posts

Posted by paperplane > Jan 2, 2021 12:54 PM | Report Abuse

must follow duit in real life. his pick can be 200% 1, must follow


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 2, 2021 12:58 PM | Report Abuse

paperbro...

U are wrong..

In real my stock pick caused me lose 300% to 500%....... itu lose... anda tak erti bahasa ke???

kekeke

wakakakkaa

Posted by paperplane > Jan 2, 2021 12:54 PM | Report Abuse

must follow duit in real life. his pick can be 200% 1, must follow


paperplane
20644 posts

Posted by paperplane > Jan 2, 2021 12:59 PM | Report Abuse

you jia jia loh. bet warrantm high risk high return since its paper money


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 2, 2021 1:02 PM | Report Abuse

paperbro

真真的。。。。没有假假的....

I just back to malaysia 1 month... Hardly can follow and sense the trend yet.My style is I will sense the market cycle and deep dive from industry type to sector , then scrutiny fundamental and apply technical analysis to select stock..

but this time I main tikam.... If my stock can gain 5%. I will belanja makan.


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 2, 2021 4:05 PM | Report Abuse

KakDuit kenapa ketawa kasi holland stock? Betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 2, 2021 4:08 PM | Report Abuse

kenapa lambo ex promoter takda mari kacau holland stock di sini. kenapa selalu maki naga paperplane dan venfx di lambo. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 2, 2021 4:19 PM | Report Abuse

Kekkeke

Kukykyk


scenery
992 posts

Posted by scenery > Jan 2, 2021 11:47 PM | Report Abuse

This dragonliar aka buahciko turned in Ular, go buy Lambo, Lambo straightaway drop until he cannot stand go n mess up the whole forum again, kena banned by Admin. I go to TTJA and Kanger, he follow, lost again. Every time also I cut win only then he went in n buy, lost both again.

Even his favourite Spnarg also he lost when oil price up. So he go everywhere to bark and shits like a mad dog, so scare ppl go to him for compensation caused by his making havoc in Lambo.. LOL..


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 7:43 AM | Report Abuse

KakDuit kenapa selalu ketawa. Betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 7:45 AM | Report Abuse

kenapa lambo ex promoter selalu dalam khayalan selalu akar akar akar naga tak habis habis. selalu kata naga kalah judi di sini di sana. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 7:47 AM | Report Abuse

Kekeke

Wakakka

Kukukyyk


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 7:48 AM | Report Abuse

kenapa ex lambo promoter tak habis habis selalu kutuk lambo sekarang yang dulu dia promote lambo macam Jack Ma Alibaba. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 7:55 AM | Report Abuse

Because its Lambo-Geli


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 8:02 AM | Report Abuse

Kenapa KakTua jawab lamboGeli. Betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 8:05 AM | Report Abuse

Kenapa KakDuit dulu promote Kebun Sawit FGV tapi sekarang Felda nak delist FGV tapi KakDuit tak kisaah sekarang. kenapa dulu kata harga CPO naik kebun sawit semua naik harga tapi kebun sawit FGV masih naik terhad. Kenapa begini. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 8:17 AM | Report Abuse

Pasal lya hadkan take over price... Maka gitu la harga lya.. PAK. SEMUA ORANG binggung juga


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 8:33 AM | Report Abuse

Dulu KakDuit promote fgv konon kata ikut harga CPO. dah lah promote holland stock lagi. harga kebun sawit FGV tak boleh naik harga pasal tersekat oleh Felda. kenapa Felda tak boleh naik harga lebih tinggi sikit kalau nak takeover kebun sawit fgv private. Dulu Abang Najib kata IPO rm4.55 harga berpatutan. kenapa sekarang nak takeover harga murah murah dengan harga rm1.30 macam lanun juga. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 8:43 AM | Report Abuse

Nama saya Holland sifu... Ternyata saya Holland sifu la


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 9:01 AM | Report Abuse

Betul juga kata KakDuit. I3 ramai holland sifu juga ada. bukan hanya KakDuit sendiri akui holland sifu. ex lambo promote tu sama juga holland sifu juga dulu promote lambo cam Alibaba tapi tak akui dia juga holland sifu. Nyampah betul sekarang dia kata dia nak tolong para pelabur di lambo tak mau labur di lambo konon lambo tu con stock. kenapa KakDuit tak tolong pelabur kecil di kebun fgv lawan lanun takeover kebun fgv dengan harga murah murah. kenapa KakDuit takda tolong. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 9:05 AM | Report Abuse

This time I sengaja balik ke Malaysia sebab nak ambil balik Holland King salution..... Tak akan bagi ORANG lain menang Holland title again


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 9:05 AM | Report Abuse

KakDuit takda sikap CSR lagi macam dulu di Hengyuan. dah jadi holland sifu sekarang. tolong lah sikit holland pelabur di fgv yang tersangkut di atas pokok MSK. nak turun dari pokok pun tak boleh. Betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 9:17 AM | Report Abuse

KakDuit konon kata sendiri di luar negeri baru balik negeri. you lari dari Ah Long kejar ke. sebab tu lari ke luar negeri lebih dari setahun. KakDuit ada tukar wajah kah. nanti Ah Long nampak KakDuit pun tak tau kan. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 9:17 AM | Report Abuse

Itu masa hutang lot... Betoi.. Lari ikan yu pi luar negara

1 tahun di bangla jual carpet
1 tahun di Pakistan jual woman belt
2 tahun di Indonesia jual bakuteh
1 tahun di Nigeria jual Sarawak Laksa

Itu la.. Sekarang balik jadi Malaysia top Holland sifu


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 9:21 AM | Report Abuse

KakDuit nak ambil balik title holland sifu no 1 di bursa. boleh ke. dah banyak holland siput siput yang berusia dua puluhan tiga puluhan dah keluar cari makan di I3. you dah tua ingat susah nak angkat balik title tu. Betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 9:27 AM | Report Abuse

I ingat KakDuit balik negara pasal takut kena kovid lah. luar negara tak selamat sangat kovid berleluasa di negara lain. pasal tu balik ke Msia. mana tau Msia pun sama juga tak gitu selamat pasal KakDuit bawa kovid virus balik ke Msia. betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 9:29 AM | Report Abuse

konon KakDuit ke luar negara kerja macam kuli. Tapi I dengar orang cakap you happy happy di luar negara macam JoLoh. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 9:48 AM | Report Abuse

Shit...


Lya ORANG cakap abnormal la

I lari ah long la.. Hutang lot from Holland stocks


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 10:01 AM | Report Abuse

ya ke KakDuit. itu semua tak benar ke. ini macam FakeNews lah. ramai di I3 suka gosip gosip cerita berita yang tak benar. sama juga lah itu lambo ex promoter selalu fitnah naga dengan cerita yang bukan bukan. akar akar akar naga tu semua pun fake news juga kah. Betul?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 10:04 AM | Report Abuse

KakDuit ini kali balik Msia nak tinggal berapa lama. hutang ah long dah bayar kah. dulu you kata nak belanja I makan tapi lari ke luar negara sampai sekarang pun belum belanja makan. bila nak belanja ni. Betul?


duitKWSPkita
27316 posts

Posted by duitKWSPkita > Jan 3, 2021 10:08 AM | Report Abuse

Kali ni akan tinggal samapai new batch ah long chase me.. Then runaway also


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 10:29 AM | Report Abuse

apasal KakDuit jawab separuh separuh je. kenapa tak jawab yang lain. KakDuit takda duit nak belanja I makan. jangan lah pakai nama Duit tu. tak malu ke dah bertahun tahun hutang makan pun tak nak belanja lagi ke. bukan lah mahal sangat belanja makan di kedai mamak kan. Betul?


newbie5354_
950 posts

Posted by newbie5354_ > Jan 3, 2021 10:36 AM | Report Abuse

Sifus why lepak in 2020 not 2021 thread? Miss 2020 very much?


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 3, 2021 11:09 AM | Report Abuse

apasal tanya lepak di forum 2020 bukan 2021. I nak tanya. lepak pun nak kira tempat ke. nak lepak mana pun boleh kan. ada yang lepak di pondok kedai mamak. ada yang lepak di mcdonald atau kfc. ada yang lepak di restoran. ada yang lepak di kafe minum starbuck atau coffee bean. apa salah nya lepak di forum 2020. Betul?


scenery
992 posts

Posted by scenery > Jan 3, 2021 10:48 PM | Report Abuse

This buahciko dragonliar turn into Ular darent aka aka aka aiyoo yoo n kikiki anymore, everyday also gorek gorek, bec he cant write proper English. no wonder always barking shit LOL.


scenery
992 posts

Posted by scenery > Jan 3, 2021 10:52 PM | Report Abuse

Why this buahciko change from dragonslayer to ularsawa, so low class, hiding away from people going after him for compensation? why his con gang also turn from man into woman? lol....


UlarSawa
2735 posts

Posted by UlarSawa > Jan 4, 2021 8:37 AM | Report Abuse

kenapa lambo ex promoter masih hidup dalam dunia fantasi masih akar akar akar naga lagi. selalu suka fitnah orang lagi. Betul?

 Post Reply   Back  
Page 1 2
APPS
I3 Messenger
Individual or Group chat with anyone on I3investor
MQ Trader
View Trading Signals and run Live Backtest
MQ Affiliate
Earn rewards with MQ Affiliate Program
 
 

574  435  584  558 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 PA 0.20+0.015 
 IRIS 0.395+0.025 
 PA-WB 0.14+0.03 
 AT 0.170.00 
 VIVOCOM 0.965+0.13 
 DNEX 0.285+0.005 
 JAKS 0.69+0.015 
 SCIB 2.99+0.45 
 KSTAR 0.115-0.03 
 DNEX-WD 0.055-0.005 

FEATURED POSTS

1. The Equity Market Index Benchmark in Malaysia CMS
2. Trading Scenarios of Derivatives Bursa Derivatives Education Series
3. Derivatives 101 Bursa Derivatives Education Series
4. Why Trade FKLI? Bursa Derivatives Education Series
5. MQ Trader - Introduction to MQ Trader Affiliate Program MQ Trader Announcement!

TOP ARTICLES

1. VIVOCOM – PANAS MACAM MAGGI MELETUP ! The Huat Project
2. 说给30万股市新人听(上)/冷眼 【冷眼专栏】漫漫投资路
3. HARTA RESULTS RM1 BIL - WHAT IT MEANS FOR OTHER GLOVE PLAYERS? StockAdvisor FBMKLCI
4. Tan Sri Lim: “Being sick is being abnormal.” TOPGLOV allows only 2 paid sick leave p.a. LHL please make a police report if what you says is true! gloveharicut
5. The World and Malaysia Under the COVID Siege: Setting Our Expectations Right Trying to Make Sense Bursa Investments
6. Intco, Top Glove, Supermax - A Quick Comparison Trying to Make Sense Bursa Investments
7. [转贴] 大众银行跌至rm4.40?是否值得入手? ~ 第一天 Good Articles to Share
8. CIMB: FREIGHT is trading at a 60.9% & 30.8% discount to its local & regional peers gloveharicut
PARTNERS & BROKERS