Highlights
Social Forum >> Forum Thread
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.09   +0.015 (20.00%)  0.075 - 0.10  87,416,900
6,536 comment(s). Last comment by Akino Tok Tok at Nov 21, 2019 6:49 AM
Like
 19 people like this.
 
 Post Reply   Back  
Page < 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131

Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 7, 2019 5:35 PM | Report Abuse

tiger synergy berhad name same as thai girl sik energy berak。


Zali Daud
30 posts

Posted by Zali Daud > Nov 8, 2019 10:58 AM | Report Abuse

TKKZ LOL!
Pada 23 Oktober kelihatan Thai Girl bersemangat untuk maju dengan dagangan 24.4m dan harga mencecah .06 walaupun ditutup pada .055 (naik 0.005). Esoknya 24hb naik lagi 0.005 ditutup pada .060. Tetapi range 0.055-0.060 hanya bertahan seminggu kemudian Thai Girl Sick Energy kembali. Bila akan pulih?


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 13, 2019 12:22 PM | Report Abuse

thai girl sik energy berak menjadi taiko see energy berkat


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 15, 2019 2:17 AM | Report Abuse

big win in project impiana many house sold for China guy, now almost 90% sold that y tiger now is singapore tiger got wings fly high。will up to 20cents or maybe higher


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 19, 2019 10:03 AM | Report Abuse

up up up


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 19, 2019 1:32 PM | Report Abuse

I tell you already up,bro tklim


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 19, 2019 2:21 PM | Report Abuse

8 cent already


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 19, 2019 2:26 PM | Report Abuse

up till 20cent


BBVS
9 posts

Posted by BBVS > Nov 19, 2019 5:21 PM | Report Abuse

all talk rubbish only here
name only Name only investor website. But talk so much rubbish and bad language.


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 19, 2019 6:46 PM | Report Abuse

Haiya 20cent coming soon


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 12:00 AM | Report Abuse

ini kali mee ,kueh tiao, bee hoon goreng


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 12:00 AM | Report Abuse

Tan family aquired alot share


weechin53
1070 posts

Posted by weechin53 > Nov 20, 2019 9:12 AM | Report Abuse

What's on?


Chenghenglee
212 posts

Posted by Chenghenglee > Nov 20, 2019 10:50 AM | Report Abuse

how? any insider news?


Zali Daud
30 posts

Posted by Zali Daud > Nov 20, 2019 11:28 AM | Report Abuse

Jika dibanding dengan harga sebelum 'consolidation' 4:1, harga sekarang ini masih rendah 0.080/4 = 0.020.


Chenghenglee
212 posts

Posted by Chenghenglee > Nov 20, 2019 11:45 AM | Report Abuse

zali daud harga sebelum tu berapa ya?


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 12:28 PM | Report Abuse

China guy buy 90% of impiana project because foreigners now can buy above 600k house in Malaysia...


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 12:28 PM | Report Abuse

Up up up


Akino Tok Tok
500 posts

Posted by Akino Tok Tok > Nov 20, 2019 1:14 PM | Report Abuse

The tide turns and the goose hangs high. At full speed now. Gather the rose buds while you may ! 快上車,米走雞 !


contrarian168
16 posts

Posted by contrarian168 > Nov 20, 2019 2:47 PM | Report Abuse

Again dont easier get trap by this company,retailer always get crazy when the big boy pull up the price


kslee81
94 posts

Posted by kslee81 > Nov 20, 2019 2:51 PM | Report Abuse

Ayam lari


contrarian168
16 posts

Posted by contrarian168 > Nov 20, 2019 3:03 PM | Report Abuse

ya,faster buy so u can help the big boy clear some of its debt!


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 3:31 PM | Report Abuse

10cents is coming


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 3:33 PM | Report Abuse

terlaris impian 90% China guy buy! no more house for us。up till 20cent still is the consolidation price


tkl88
1984 posts

Posted by tkl88 > Nov 20, 2019 3:37 PM | Report Abuse

Wow, Amazing !
What happend? Damn hot man Tiger today !
Now Tiger already traded at 0.095 (+0.02) (+26.7 %)
Today probably can closed at 0.12 (+0.045) (+60 %)
Keep it up Tiger !

Huat ah ! Heng ah ! Ong ah !


ZhanLang
335 posts

Posted by ZhanLang > Nov 20, 2019 3:47 PM | Report Abuse

Wow tiger show mari , nanti habis show tak tau siapa bogel ???Haha...


contrarian168
16 posts

Posted by contrarian168 > Nov 20, 2019 3:56 PM | Report Abuse

today t1,yesterday bought retailer is coming out to throw to u,expect today close lower than RM0.09


ZhanLang
335 posts

Posted by ZhanLang > Nov 20, 2019 3:56 PM | Report Abuse

Sudah banyak org. mari tengok tiger show , saya turun kapal dulu , bye ! hope u all gain too :)


Chenghenglee
212 posts

Posted by Chenghenglee > Nov 20, 2019 4:06 PM | Report Abuse

tq tiger buy 0.08 sold 0.095..... run....


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 20, 2019 4:14 PM | Report Abuse

tiger singapore fly high


Akino Tok Tok
500 posts

Posted by Akino Tok Tok > Nov 20, 2019 4:51 PM | Report Abuse

Sekarang cuma tirai ke-1, masa rehat sehari, esok tirai ke-2. Esok baru tiger show ecstasy yang menghairahkan sampai hidung berdarah macham Dr. M.


Zali Daud
30 posts

Posted by Zali Daud > Nov 20, 2019 11:18 PM | Report Abuse

Chenghenglee zali daud harga sebelum tu berapa ya?
20/11/2019 11:45 AM

Saya mula beli Tiger pada harga 0.085 sebelum 'consolidation'. Jika dikira selepas consolidation 4:1 maka harganya 0.085x4 = 0.34. Jadi harga sekarang 0.09 (close) masih murah. Walau bagaimanapun, saya telah banyak kali melakukan 'everage'. Dah boleh untung sedikit!

Consolidation berlaku pada harga 0.02 yakni dibuka pada harga 0.08 selepas consolidation.


Zali Daud
30 posts

Posted by Zali Daud > Nov 20, 2019 11:21 PM | Report Abuse

Sin Min Loh: Sabar. Jangan tanam dulu. Harimau banyak makan daging ini dah menjelma jadi kucing comel dibela ikan. Meow !
14/01/2019 8:04 PM

Terima kasih kerana menasihati saya supaya bersabar!


Tiong Kung King Zien
550 posts

Posted by Tiong Kung King Zien > Nov 21, 2019 2:06 AM | Report Abuse

saya tahu ceritanya,mr goh pakai safari alliance punya share 25%++ mr tan pulak hanya 10% share lepas tu mr goh mahu halao harimau makan gaji buta bini dan keluarga harimau ini berjuta ringgit sedangkan share hanya 10% lagi pun company rugi. Sekarang tan kena beli balik share yang mereka dispose kalau tidak next agenda. Semua ahli keluarga Harimau yang makan gaji buta akan dihalao jadi board of director. Duit harimau sangkut kat si kera, jadi mereka terpaksa beli balik saham supaya lebih dari mr goh. Mr goh baru jual ipoh cofee ada satu billion. Kalau anda nak saham naik pls pls pls attend agenda vote harimau out kita rugi harimau jantan ambil gaji berjuta ringgit dan bini harimau pun sama dan anak perempuannya. Sedangkan tiger hanya pernah untuk rm100000 pada tahun 2013 dsn 2014. 2015-2019 rugi tapi ambil gaji berjuta? Tiger punya tanah value tinggi tapi mengapa sekarang hanya 9 sen kerana harimau keep issue toilet paper dan dispose supaya dia dapat sapu kita punya saham dengan harga rendah. Akibat dispose berlebihan saham dalam tangan tinggal sedikit tapi ini masa datang mr goh ambil peluang untuk ambil alih. Saham tiger bernilai 30sen seunit kerana punya asset tanah. Mungkin kamu akan ragu kata saya tapi theegde market ada laporan yang saya kata. Ini kali ambil balik modal lah. Mr harimau sakit gigi sekarang., kalau tak sempat beli balik saham mr goh akan halas semua harimau ini dari makan gaji buta


Chenghenglee
212 posts

Posted by Chenghenglee > Nov 21, 2019 6:22 AM | Report Abuse

ini macam ,sapuuuuu saja dan tunggu tengok Thai girl show


Akino Tok Tok
500 posts

Posted by Akino Tok Tok > Nov 21, 2019 6:49 AM | Report Abuse

Tak hairan keluarga harimau tak berhenti sapu Tiger baru-baru ini. Mengikut rekod saya keluarga harimau ada cuma 8.7% manakala Goh 25.25% pada 19-11-19. No fight. Tapi saya takut itu cuma dalang main patung wayang kulit sahaja, bukan tiger show yang benar. Walau pun gitu, Tiger memang undervalued. Jadi kita berpeluk-dakap Tiger jangan berganjak. Nikmatilah pergelutan tiger show sahaja , jangan terharu sangat sampai berbogel lumpuh. Siapa ada khabar baru terperinchi penjualan projek Impiana ?

 Post Reply   Back  
Page < 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131
 

426  261  559  762 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 ALAM 0.13+0.03 
 FINTEC 0.080.00 
 ARMADA 0.545+0.015 
 TIGER 0.09+0.015 
 EKOVEST 0.815+0.035 
 SAPNRG 0.2950.00 
 DGB 0.165+0.005 
 TRIVE 0.010.00 
 HSI-H8F 0.29+0.04 
 KNM 0.41-0.015 

TOP ARTICLES

1. (Icon) Why You Should Learn To Invest In Overseas Stocks Icon8888 Gossips About Stocks
2. Formosa Prosonic Industries - Divesting the Last Australian Project - Solid Net Cash, Strong DY and Attractive Valuations HLBank Research Highlights
3. Construction Sectors - Big project going to announce soon? PatrickTheBull
4. Jaks Resources Bhd: A relook into Jaks Resources from Profitability, Volume Spread Analysis and what’s Insiders Report are telling they are doing Now? TradeVSA - Case Study
5. Challenging Times for Retirees with Ultra-Low Interest Rates. BFM Podcast
6. Cold Eye 5 Yardsticks of Value Investing kcchongnz kcchongnz blog
7. M+ Online Technical Focus - 20 Nov 2019 M+ Online Research Articles
8. [12Invest] 我要投资 - 浅谈以Reverse Takeover 上市的Widad Group(0162) [12Invest] - 我要投资
Partners & Brokers