Highlights

Tan KW's Portfolio: Stock Pick 2020 - Duit  (Tag: SP2020)

(Access Type : SHARED)

  
Total Value     Today's Change
      ()

Allocation:     Performance:

Stock: ()

Stock's Value
Current Holding 5 Stocks
All Time Holding 5 Stocks
% of Total Value

Cash: 207.73 ()

Available Cash Balance 207.73
Current Cash Balance 207.73
Unpaid Dividend 0.00
% of Total Value

Current: ()

Average Cost 101,888.90
Unrealized Gain
% over Average Cost

All Time: ()

Total Capital 100,000.00
Total Return
% over Total Capital
 Auto Refresh Refresh option help  
Last updated:   

Hints :
[1] Click the What If Analysis on table to view the stock's What If Analysis Page.
[2] Click the Shares hyperlink on table to view the portfolio's stock page.

Stock: Current Holding  |  Cost: Average Cost  |  Click here to modify the options.

   Stock: 
 
   Cost: 
 
(Hints : Click the Update button to apply the options.)
 
Stock Name   Last Price Change Shares Market Value % Average Cost Per Share Unrealized Gain % Day Gain %
What If Analysis   EUPE MYR 30,100 19,006.66 0.631
What If Analysis   IBHD MYR 119,500 28,900.11 0.241
What If Analysis   PPB MYR 800 15,107.61 18.884
What If Analysis   SCICOM MYR 7,800 9,772.68 1.252
What If Analysis   SUNZEN MYR 283,100 28,894.11 0.102
$CASH 207.73
Total 100.00%

Hints : Click the Shares hyperlink on table to view the portfolio's stock page.

Stock Name   Last Price Change Shares Volume Open High Low Day Gain/Loss %
EUPE MYR 30,100
IBHD MYR 119,500
PPB MYR 800
SCICOM MYR 7,800
SUNZEN MYR 283,100

Hints : Click the Shares hyperlink on table to view the portfolio's stock page.

Stock Name   Last Price Price Range
(4 Wks)
Price Range
(52 Wks)
Market Cap
(Mil)
NOSH
(Mil)
Avg Volume
(4 Wks)
Avg
Price Target
T4Q
P/NAPS
T4Q
P/E
T4Q
DY(%)
T4Q
NPM(%)
T4Q
ROE(%)
EUPE MYR 30,100
IBHD MYR 119,500
PPB MYR 800
SCICOM MYR 7,800
SUNZEN MYR 283,100


  Be the first to like this.
 
duitKWSPkita U mean Ularsawa is dragon???? Sound like its him
31/12/2020 11:05 PM
Tan KW @duitKWSPkita


I have reserve a seat for you.

Please submit your pick for year 2021
31/12/2020 11:32 PM
UlarSawa KakDuit. apahal cakap dunno. cari xcuse ke. You tipu lah. tak boleh harap lah. apalah kasi holland stock orang lagi cakap tak tau. you tipu I 8 bulan sekarang cakap tak tau. sini ada bukti ok. Betul?


Stock: [IBHD]: I-BERHAD

Jan 5, 2020 10:06 AM | Report Abuse

Frankly speaking, I aim IBHD start to rise during July and August. I am. Not sure what kind of catalyst in Q1 and Q2.... Any positive catalyst I'm welcome
01/01/2021 12:44 AM
UlarSawa lambo ex promoter mari sini akar akar akar lagi ke. dah lah kacau lambo tak cukup ke. semua pun akar akar dragonslayer. dah gila ke. ular ada kepala ada badan dan ada ekor. Naga ada kepala ada badan ada ekor juga tapi ada kaki. ular takda kaki. ular tak sama naga. jangan lah akar akar akar naga lagi. Betul?
01/01/2021 12:47 AM
duitKWSPkita Kekeke
01/01/2021 8:14 AM
UlarSawa KakDuit ketawa apa. lucu ke. Betul?
01/01/2021 11:10 AM
duitKWSPkita Dear Mr. Tan,

Once again, thank you very much for organizing this competition. 2020 was really a tough year and fortunate to see the market is getting hot and our old folks still hyperactive at i3. What a surprise for me (after >1 year away from Malaysia).

I do not follow Bursa market thoroughly so my stock picks will be very alien again. Don't know how to lose but hope not loss till -35%. My picks are as below

1) PNEPCB-WA___[RM0.345] - RM22k
2) PA-WB_______[RM0.100] - RM25k
3) MMAG-WB_____[RM0.260] - RM20k
4) AYS__________[RM0.320] - RM 7k
5) REVENUE-WA__[RM0.510] - RM10k
6) GPACKET-WB__[RM0.170] - RM 7k
7) SRIDGE-WA___[RM0.350] - RM 2k
8) WIDAD-WA____[RM0.305] - RM 2k
9) SUNZEN______[RM0.180] - balance

Lastly, wishing you and family healthy and happy always.

Regards,
duit


Tan KW @duitKWSPkita


I have reserve a seat for you.

Please submit your pick for year 2021
31/12/2020 11:32 PM
01/01/2021 8:29 PM
UlarSawa KakDuit. you dah pilih 2021 holland stocks ke. mana satu yang terbaik. jangan jangan I ikut yang itu satu tahun pun tak naik tak turun macam tahun 2020 nanti. you betul betul kasi I tau lah. Boleh?
02/01/2021 11:46 AM
VenFx Bravo Sir Duit
02/01/2021 11:55 AM
VenFx The S in 2020
2021 for A ?

Kikiki
02/01/2021 11:56 AM
VenFx That W
Is plane gor gor s sayur
02/01/2021 11:57 AM
VenFx Why sir duit
Love to bite that G spot ?

WHYYYY ?
02/01/2021 11:57 AM
VenFx Duit sir bery 重口味
Mostly are warrants...

厉害了
02/01/2021 12:05 PM
duitKWSPkita Venfx sifu...

dont laugh at me la.... My stock pick all holland one.... cant swim one
02/01/2021 12:51 PM
paperplane must follow duit in real life. his pick can be 200% 1, must follow
02/01/2021 12:54 PM
duitKWSPkita paperbro...

U are wrong..

In real my stock pick caused me lose 300% to 500%....... itu lose... anda tak erti bahasa ke???

kekeke

wakakakkaa

Posted by paperplane > Jan 2, 2021 12:54 PM | Report Abuse

must follow duit in real life. his pick can be 200% 1, must follow
02/01/2021 12:58 PM
paperplane you jia jia loh. bet warrantm high risk high return since its paper money
02/01/2021 12:59 PM
duitKWSPkita paperbro

真真的。。。。没有假假的....

I just back to malaysia 1 month... Hardly can follow and sense the trend yet.My style is I will sense the market cycle and deep dive from industry type to sector , then scrutiny fundamental and apply technical analysis to select stock..

but this time I main tikam.... If my stock can gain 5%. I will belanja makan.
02/01/2021 1:02 PM
UlarSawa KakDuit kenapa ketawa kasi holland stock? Betul?
02/01/2021 4:05 PM
UlarSawa kenapa lambo ex promoter takda mari kacau holland stock di sini. kenapa selalu maki naga paperplane dan venfx di lambo. Betul?
02/01/2021 4:08 PM
duitKWSPkita Kekkeke

Kukykyk
02/01/2021 4:19 PM
scenery Post removed. Why?
02/01/2021 11:47 PM
UlarSawa KakDuit kenapa selalu ketawa. Betul?
03/01/2021 7:43 AM
UlarSawa kenapa lambo ex promoter selalu dalam khayalan selalu akar akar akar naga tak habis habis. selalu kata naga kalah judi di sini di sana. Betul?
03/01/2021 7:45 AM
duitKWSPkita Kekeke

Wakakka

Kukukyyk
03/01/2021 7:47 AM
UlarSawa kenapa ex lambo promoter tak habis habis selalu kutuk lambo sekarang yang dulu dia promote lambo macam Jack Ma Alibaba. Betul?
03/01/2021 7:48 AM
duitKWSPkita Because its Lambo-Geli
03/01/2021 7:55 AM
UlarSawa Kenapa KakTua jawab lamboGeli. Betul?
03/01/2021 8:02 AM
UlarSawa Kenapa KakDuit dulu promote Kebun Sawit FGV tapi sekarang Felda nak delist FGV tapi KakDuit tak kisaah sekarang. kenapa dulu kata harga CPO naik kebun sawit semua naik harga tapi kebun sawit FGV masih naik terhad. Kenapa begini. Betul?
03/01/2021 8:05 AM
duitKWSPkita Pasal lya hadkan take over price... Maka gitu la harga lya.. PAK. SEMUA ORANG binggung juga
03/01/2021 8:17 AM
UlarSawa Dulu KakDuit promote fgv konon kata ikut harga CPO. dah lah promote holland stock lagi. harga kebun sawit FGV tak boleh naik harga pasal tersekat oleh Felda. kenapa Felda tak boleh naik harga lebih tinggi sikit kalau nak takeover kebun sawit fgv private. Dulu Abang Najib kata IPO rm4.55 harga berpatutan. kenapa sekarang nak takeover harga murah murah dengan harga rm1.30 macam lanun juga. Betul?
03/01/2021 8:33 AM
duitKWSPkita Nama saya Holland sifu... Ternyata saya Holland sifu la
03/01/2021 8:43 AM
UlarSawa Post removed. Why?
03/01/2021 9:01 AM
duitKWSPkita This time I sengaja balik ke Malaysia sebab nak ambil balik Holland King salution..... Tak akan bagi ORANG lain menang Holland title again
03/01/2021 9:05 AM
UlarSawa KakDuit takda sikap CSR lagi macam dulu di Hengyuan. dah jadi holland sifu sekarang. tolong lah sikit holland pelabur di fgv yang tersangkut di atas pokok MSK. nak turun dari pokok pun tak boleh. Betul?
03/01/2021 9:05 AM
UlarSawa KakDuit konon kata sendiri di luar negeri baru balik negeri. you lari dari Ah Long kejar ke. sebab tu lari ke luar negeri lebih dari setahun. KakDuit ada tukar wajah kah. nanti Ah Long nampak KakDuit pun tak tau kan. Betul?
03/01/2021 9:17 AM
duitKWSPkita Itu masa hutang lot... Betoi.. Lari ikan yu pi luar negara

1 tahun di bangla jual carpet
1 tahun di Pakistan jual woman belt
2 tahun di Indonesia jual bakuteh
1 tahun di Nigeria jual Sarawak Laksa

Itu la.. Sekarang balik jadi Malaysia top Holland sifu
03/01/2021 9:17 AM
UlarSawa KakDuit nak ambil balik title holland sifu no 1 di bursa. boleh ke. dah banyak holland siput siput yang berusia dua puluhan tiga puluhan dah keluar cari makan di I3. you dah tua ingat susah nak angkat balik title tu. Betul?
03/01/2021 9:21 AM
UlarSawa I ingat KakDuit balik negara pasal takut kena kovid lah. luar negara tak selamat sangat kovid berleluasa di negara lain. pasal tu balik ke Msia. mana tau Msia pun sama juga tak gitu selamat pasal KakDuit bawa kovid virus balik ke Msia. betul?
03/01/2021 9:27 AM
UlarSawa konon KakDuit ke luar negara kerja macam kuli. Tapi I dengar orang cakap you happy happy di luar negara macam JoLoh. Betul?
03/01/2021 9:29 AM
duitKWSPkita Shit...


Lya ORANG cakap abnormal la

I lari ah long la.. Hutang lot from Holland stocks
03/01/2021 9:48 AM
UlarSawa Post removed. Why?
03/01/2021 10:01 AM
UlarSawa KakDuit ini kali balik Msia nak tinggal berapa lama. hutang ah long dah bayar kah. dulu you kata nak belanja I makan tapi lari ke luar negara sampai sekarang pun belum belanja makan. bila nak belanja ni. Betul?
03/01/2021 10:04 AM
duitKWSPkita Kali ni akan tinggal samapai new batch ah long chase me.. Then runaway also
03/01/2021 10:08 AM
UlarSawa apasal KakDuit jawab separuh separuh je. kenapa tak jawab yang lain. KakDuit takda duit nak belanja I makan. jangan lah pakai nama Duit tu. tak malu ke dah bertahun tahun hutang makan pun tak nak belanja lagi ke. bukan lah mahal sangat belanja makan di kedai mamak kan. Betul?
03/01/2021 10:29 AM
newbie5354_ Sifus why lepak in 2020 not 2021 thread? Miss 2020 very much?
03/01/2021 10:36 AM
UlarSawa apasal tanya lepak di forum 2020 bukan 2021. I nak tanya. lepak pun nak kira tempat ke. nak lepak mana pun boleh kan. ada yang lepak di pondok kedai mamak. ada yang lepak di mcdonald atau kfc. ada yang lepak di restoran. ada yang lepak di kafe minum starbuck atau coffee bean. apa salah nya lepak di forum 2020. Betul?
03/01/2021 11:09 AM
scenery Post removed. Why?
03/01/2021 10:48 PM
scenery Post removed. Why?
03/01/2021 10:52 PM
UlarSawa kenapa lambo ex promoter masih hidup dalam dunia fantasi masih akar akar akar naga lagi. selalu suka fitnah orang lagi. Betul?
04/01/2021 8:37 AM