Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.035   0.00 (0.00%)  0.035 - 0.04  1,758,500
Trade this stock with up to 3 x trading limit. Find out more.

Additional Listing

Hints :
[1] Click the View Entitlement icon table to view the Additional Listing detail page.

Click here to modify the Visible Columns.

Ann. Date Date Type Units Price Total NOSH View
10-Jun-2021 11-Jun-2021 Conversion of Preference Shares 9,300,000 0.020 2,866,504,480 Additional Listing Detail
08-Jun-2021 09-Jun-2021 Conversion of Preference Shares 10,000,000 0.020 2,857,204,480 Additional Listing Detail
17-May-2021 18-May-2021 Conversion of Preference Shares 13,000,000 0.020 2,847,204,480 Additional Listing Detail
07-May-2021 10-May-2021 Conversion of Preference Shares 25,000,000 0.020 2,834,204,480 Additional Listing Detail
30-Apr-2021 03-May-2021 Conversion of Preference Shares 20,000,000 0.020 2,809,204,480 Additional Listing Detail
19-Apr-2021 20-Apr-2021 Conversion of Preference Shares 10,000,000 0.020 2,789,204,480 Additional Listing Detail
19-Apr-2021 20-Apr-2021 Conversion of Preference Shares 25,000,000 0.020 2,779,204,480 Additional Listing Detail
19-Mar-2021 22-Mar-2021 Conversion of Preference Shares 13,000,000 0.020 2,754,204,480 Additional Listing Detail
25-Jan-2021 26-Jan-2021 Conversion of Preference Shares 80,000,000 0.020 2,741,204,480 Additional Listing Detail
14-Aug-2020 17-Aug-2020 Conversion of Preference Shares 300,000,000 0.020 2,661,204,480 Additional Listing Detail
16-Jul-2020 17-Jul-2020 Conversion of Preference Shares 150,000,000 0.020 2,361,204,480 Additional Listing Detail
10-Jul-2020 13-Jul-2020 Conversion of Preference Shares 140,000,000 0.020 2,211,204,480 Additional Listing Detail
21-Sep-2018 24-Sep-2018 Private Placement 122,070,000 0.025 2,071,204,480 Additional Listing Detail
16-May-2018 17-May-2018 Private Placement 66,000,000 0.059 1,949,134,480 Additional Listing Detail
05-Sep-2014 08-Sep-2014 Acquisitions 190,666,667 0.150 1,883,134,480 Additional Listing Detail
18-Apr-2014 21-Apr-2014 Others 250,000 0.110 1,269,351,596 Additional Listing Detail
18-Apr-2014 21-Apr-2014 Others 1,500 0.100 1,269,101,596 Additional Listing Detail
02-Apr-2014 03-Apr-2014 Others 20,000 0.100 1,269,100,096 Additional Listing Detail
01-Apr-2013 02-Apr-2013 Private Placement 59,459,400 0.100 654,053,400 Additional Listing Detail
20-Jul-2012 23-Jul-2012 Private Placement 35,546,100 0.000 251,559,000 Additional Listing Detail
28-Jun-2012 29-Jun-2012 Private Placement 44,250,000 0.000 216,012,900 Additional Listing Detail
18-Jun-2012 19-Jun-2012 Private Placement 36,000,000 0.000 171,762,900 Additional Listing Detail
05-Jun-2012 06-Jun-2012 Private Placement 42,000,000 0.000 135,762,900 Additional Listing Detail
21-May-2012 22-May-2012 Private Placement 32,016,600 0.125 489,396,600 Additional Listing Detail
14-Mar-2012 15-Mar-2012 Private Placement 41,580,000 0.115 457,380,000 Additional Listing Detail
Analyze this stock with MQ Trader system

  45 people like this.
 
zzzzzzz Hhkkcc lah
18/06/2021 9:31 AM
zzzzzzz Operator sleeping
18/06/2021 9:32 AM
zzzzzzz Hhkkcc
18/06/2021 9:34 AM
zzzzzzz Tukar operator lah
18/06/2021 9:34 AM
MZM2511 Nexgram mana ada operator sekarang. Sabarlah
18/06/2021 9:36 AM
zzzzzzz Lelong lelong lelong
18/06/2021 9:43 AM
zzzzzzz Sudah hhkkcc kountet
18/06/2021 9:44 AM
zzzzzzz Sabar 3tahun lagi??
18/06/2021 9:50 AM
zzzzzzz Lagi baik terus bankurp lah
18/06/2021 9:51 AM
zzzzzzz CJB HHKKCC
18/06/2021 9:55 AM
zzzzzzz Sabar QR pun tak guna punya QR mesti cantik sudah tukar auditor lol haha
18/06/2021 10:03 AM
zzzzzzz 567 567 567 semakin kurang
18/06/2021 4:51 PM
TEEXIANX1840 MANA ITU YB. DATO OKU_2020, LAMA TAK RAK NAMPAK ?
18/06/2021 5:16 PM
zzzzzzz Semua larilah wayang tutup
Semoga syarikat terus tutup
18/06/2021 5:19 PM
zzzzzzz Tele pun semakin kurang jadi apa lel9nglelong
18/06/2021 5:23 PM
zzzzzzz Maklumat hari-hari sama saja org ramai sudah lari
18/06/2021 5:37 PM
MZM2511 @zzzzzzz. Sabar saja. Dari awal pun Nexgram sudah jadi ikan masin.
Sudah simpan lama. Kalau mau simpan simpanlah. Kalau tidak cut loss saja.
Mau simpan ini ikan masin, semangat kena kuat.

Saya sendiri hari ini nak cakap lagi saya bukannya operator.
Sekadar seorang pelabur yang sudah lama tersekat sahamnya dalam Nexgram
Apa yang saya buat dari tahun dulu sampai sekarang sekadar nak defend pelaburan sendiri dalam Nexgram.

Setakat ini belum berjaya.
Tak tahulah usaha saya tak betul atau memang saham ikan masin Nexgram memang mempunyai banyak masalah dia.

Kalau nak bersabar, tetaplah bersabar.
18/06/2021 6:01 PM
TEEXIANX1840 banyak retails investors yang terlekat dalam nexgram ini, pihak management tahu kalau harga saham naik mereka akan jual, oleh kerana itu pihak management sengaja memperlambatkan kenaikan harga saham agar para retails investors melepaskan saham mereka dengan cut loss. ini akan meringankan beban nexgram bilakala saham naik suatu hari nanti...
18/06/2021 6:22 PM
MZM2511 @TEEXIANX1840. Saya rasa masalah utama yang menyekat kenaikan harga saham sekarang ialah issue ICPS. Itu hari Ozura convert dan dump terus dalam pasaran. Pada masa itu harga Nexgram baru nak bergerak, tapi telah tersekat. Ramai bakal pelabur telah menyedari tentang perkara ini. Cuma harapannya ialah kalau BOD yang memiliki banyak ICPS untuk di convert tidak jual saham yang di convert. Itu mungkin akan memberi lebih keyakinan kepada bakal pelabur.
Ini kefahaman saya saja.
18/06/2021 6:27 PM
TEEXIANX1840 salah satu cara untuk melemahkan confident retails investors ialah dengan dato OKU_2020 yang sentiasa memberi komen komen yang negative terhadap nexgram supaya mereka melepaskan saham saham mereka dengan harga rendah...
18/06/2021 6:28 PM
zzzzzzz Masalah nx is company lapsap
Lagi tukar auditor lagi teruk
18/06/2021 6:29 PM
zzzzzzz Saya mesti sabarlah sekarang semoga company tutup lagi baik belakang punya org mati sekaligus
18/06/2021 6:32 PM
TEEXIANX1840 betul, dulu harga saham naik digoreng shark sampai @ 0.070 akan tetapi dipaksa turun mendadak sehingga ke tahap @ 0.050 dalam sekejap masa oleh azura
18/06/2021 6:32 PM
TEEXIANX1840 @ MZM2511, saya setuju penuh pandangan tuan.
18/06/2021 6:34 PM
MZM2511 @zzzzzzz. Tak tahulah saya. Itu pandangan awak.
Yang saya yakin, masalah prestasi kewangan dari segi revenue dan kemungkinan mendapat untung adalah tinggi quarter dan FY21 ini. Saya rasa ianya akan direlease dari dikenakan GN3.
Sekadar ikhlas dari pandangan saya saja.

Cuma, sejarah company yang lalu adalah tak baik. Itu menyebabkan pelabur susah mahu percaya.
18/06/2021 6:35 PM
zzzzzzz Mestilah cantik QR kalao tak cantik pun tak payah tukar
18/06/2021 6:39 PM
MZM2511 Saya post balik Soal Jawab dengan BOD semasa AGM 2020 yang lalu.
Bukan nak ulang berita tetap boleh dijadikan panduan untuk kita sama-sama lihat balik arah tujuan BOD untuk FY2021.

---------
From QA at AGM 2020:
The company expected to turn profitable earliest in the FY2021.

1. The medical division will potentially contribute to the company growth in near future. A little explanation about the vaccine JV.
2. The Cyberjaya project has been terminated (should be Angkasa Project) caused the big loss in the last QRs (caused by write-off of the land held for property development).
3. The co also has a plan to use the land for medical center to coop with the medical business expansion.
4. Expected revenues from medical (RM10 mil) and construction (RM28 mil) for FY Ended 31 July 2021.
5. The big losses in 4th QR 2020 is from one-off items. Not to be incurred in the next QR reports.
6. The co is positively believes that the medical and construction will be able to contribute for a better net operating cash flow.
7. On the risk to be GN3 listing issuer. The risk is smaller because medical and construction businesses will help the co to increase the shareholders equity and eliminates the possibility of the co to be listed as GN3 listing co.
18/06/2021 6:45 PM
zzzzzzz Sejarah yang lalu adalah tak baik so memang teruk kalao saya tahu sejarahnya mesti tak ikut goreng
Busuknya ini mcm company
18/06/2021 6:45 PM
zzzzzzz Jawab saja bukan nak buat
Haha bboodd always sleeping only
18/06/2021 6:48 PM
zzzzzzz Kuat cerita kerja tidur gaji angkat sama juga apa takut
18/06/2021 6:49 PM
MZM2511 @zzzzzzz. Oleh sebab sejarahnya tak baiklah, company punya share pernah turun sampai harga terendah. Sekarang saja ia nampak ada naik balik walaupun sedikit, itu pun setelah company terlibat dengan Healthcare berkaitan dengan Covid-19.
18/06/2021 6:52 PM
zzzzzzz Macam Liu bei son
Lapsap always lapsa
18/06/2021 6:57 PM
TokioDeals Nexgram is the NexGem, still holding.

Performance will improve.
19/06/2021 10:27 AM
195410 @TokioDeals.Wa caya u. Confidence
19/06/2021 11:06 AM
stockraider SELL LAH RUBBISH!
19/06/2021 11:08 AM
zzzzzzz Rubbish is rubbish
19/06/2021 11:30 AM
chinaman aiya...rubbish also got value....many spend billons to turn waste into energy...never hear the new trend??? I purposely spend money buy tahi kambing to grow flowers.....wakaka
19/06/2021 11:50 AM
Monde https://nexgram.co/covap/

REGISTER FOR YOUR WORKFORCE MASS VACCINATION ACCOUNT TODAY. Enrol your workforce into COVAP Program now and get early confirmation for on-site vaccination on your location.

No Upfront Payment, Success Basis, All-in-one Solution for the commercial Covid-19 vaccination application, process and administration facilitation service.
20/06/2021 1:19 AM
Sandlejepon Wow...
20/06/2021 2:57 AM
OKU_2020 OKU_2020 Beb/Zzzzzzz
hiduppp lagii ini Cap Ayam haaa
Thought MAPOHH already
20/06/2021 10:16 AM
zzzzzzz Hhaa ada cerita again
Fly Monday haha
20/06/2021 11:04 AM
zzzzzzz Nanti 16b projek mari haha
20/06/2021 11:04 AM
zzzzzzz Cerita lagi cerita lagi cerita mcm itu cerita foc coming haha mana lagi org percaya
20/06/2021 11:06 AM
8dragon NG next week touch 8 cents..... hurrayyyy....
20/06/2021 11:17 AM
Sandlejepon Kasi borong semua lai lai lai....ong mari ong sudah mari.
20/06/2021 4:54 PM
megsha0917 Off all my counter Nexgram gave me 115% return
20/06/2021 5:02 PM
zzzzzzz Tp 0.50 inikalilah
20/06/2021 8:57 PM
123eztrade @zzzzx impossible....
20/06/2021 9:00 PM
zzzzzzz Sifu cakap April 0.50
20/06/2021 9:14 PM
zzzzzzz Tapi tak tahu tahun 202? Or 203? Haha
20/06/2021 9:15 PM


APPS
I3 Messenger
Individual or Group chat with anyone on I3investor
MQ Trader
View candlestick stock charts with Technical indicators
MQ Affiliate
Be rewarded by being an MQ Affiliate
 
 

572  344  555 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 FINTEC 0.035+0.005 
 MMAG 0.185-0.005 
 VSOLAR 0.02+0.005 
 EURO 1.10-0.11 
 MTOUCHE 0.090.00 
 SERBADK 0.625-0.005 
 HHHCORP 0.190.00 
 MRDIY 3.900.00 
 FOCUS 0.04+0.005 
 EDARAN 1.17+0.265 

FEATURED POSTS

1. MQ Trader - Introduction to MQ Trader Affiliate Program MQ Trader Announcement!
PARTNERS & BROKERS