Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.04   +0.005 (14.29%)  0.035 - 0.04  1,086,200
Analyze this stock with MQ Trader system

Insider - Company

Hints :
[1] Click the View Annual Result icon table to view the detail page.

Click here to modify the Visible Columns.

Ann. Date Details of Changes View
From To Type No. of Shares Min Price Max Price Total Amount
30-Sep-2014 30-Sep-2014 30-Sep-2014 Buyback 100,000 0.125 0.125 12,500.00 View Detail
03-Oct-2014 03-Oct-2014 03-Oct-2014 Buyback 100,000 0.125 0.125 12,500.00 View Detail
10-Oct-2014 10-Oct-2014 10-Oct-2014 Buyback 200,000 0.115 0.115 23,000.00 View Detail
23-Mar-2015 23-Mar-2015 23-Mar-2015 Buyback 200,000 0.120 0.120 24,000.00 View Detail
02-Apr-2015 02-Apr-2015 02-Apr-2015 Buyback 100,000 0.115 0.115 -123,456.79 View Detail
15-Jul-2015 15-Jul-2015 15-Jul-2015 Buyback 1,500,000 0.095 0.095 142,500.00 View Detail
30-Jul-2015 30-Jul-2015 30-Jul-2015 Buyback 100,000 0.095 0.095 9,500.00 View Detail
31-Jul-2015 31-Jul-2015 31-Jul-2015 Buyback 50,000 0.100 0.100 5,000.00 View Detail
29-Mar-2016 29-Mar-2016 29-Mar-2016 Buyback 50,000 0.060 0.060 3,000.00 View Detail
04-Oct-2016 04-Oct-2016 04-Oct-2016 Buyback 30,000 0.050 0.050 1,500.00 View Detail
14-Oct-2014 30-Sep-2014 10-Oct-2014 Buyback 400,000 0.115 0.125 48,000.00 View Detail
06-Apr-2015 23-Mar-2015 02-Apr-2015 Buyback 300,000 0.115 0.120 -123,456.79 View Detail
29-Jul-2015 15-Jul-2015 15-Jul-2015 Buyback 1,500,000 0.095 0.095 142,500.00 View Detail
13-Aug-2015 30-Jul-2015 31-Jul-2015 Buyback 150,000 0.095 0.100 14,500.00 View Detail
11-Apr-2016 29-Mar-2016 29-Mar-2016 Buyback 50,000 0.060 0.060 3,000.00 View Detail
18-Oct-2016 04-Oct-2016 04-Oct-2016 Buyback 30,000 0.050 0.050 1,500.00 View Detail
Trade this stock for as low as 0.05% brokerage. Find out more.

  45 people like this.
 
zzzzzzz Boring boring
09/06/2021 10:34 AM
zzzzzzz Tidur
09/06/2021 10:35 AM
zzzzzzz Tidur
09/06/2021 10:35 AM
zzzzzzz Tidur
09/06/2021 10:35 AM
zzzzzzz Mapui
09/06/2021 10:35 AM
zzzzzzz Mapui
09/06/2021 10:35 AM
zzzzzzz Tidur
09/06/2021 10:35 AM
zzzzzzz Bosan
09/06/2021 10:36 AM
zzzzzzz Hhkkcc
09/06/2021 12:12 PM
zzzzzzz Hhkkcc
09/06/2021 12:35 PM
OKU_2020 zzzzzzz Biarlah aku
09/06/2021 10:11 AM
-----------
ni MZM2511 @demo2511 punya pasai saing kita jadi cam ni haaa
Tolong tolonggggg
09/06/2021 2:26 PM
MZM2511 Sabar @zzzzzzz. Sabar.
09/06/2021 2:45 PM
MZM2511 Kalau awak frust. Saya pun frust juga. COOL man.
09/06/2021 2:46 PM
zzzzzzz DDLLMM
09/06/2021 3:03 PM
OKU_2020 Dim & Gloomy
Leburr
09/06/2021 3:34 PM
zzzzzzz Hhkkcc
09/06/2021 5:23 PM
OKU_2020 angkara ayat2 manis lagi syahdu MZM2511 & Dr Warrant; ada yg menanggug azab
tak boleh jadi nii Beb
Kena minta ganti rugi - pampasan dari dua orang ni
09/06/2021 7:59 PM
zzzzzzz Dllm
10/06/2021 9:36 AM
zzzzzzz Hhkkcc bb
10/06/2021 9:36 AM
zzzzzzz Hhkkcc oo
10/06/2021 9:43 AM
zzzzzzz Hhkkcc dd
10/06/2021 9:43 AM
OKU_2020 zzzzzzz sihat nampak
Mana mzm2511 + Itu Dr Warrant (palsu?)
-ayat2 ,angau korang berdua punya pasai ,ramai dok azabb
10/06/2021 10:45 AM
Tikam_2021 Kesian OKU, xde org nk layan beruk gila ni
10/06/2021 10:58 AM
zzzzzzz Bundek kountet
10/06/2021 1:32 PM
OKU_2020 Cap Ayam TIN-0 holland Nexgram
saham PREQQQ !...Azabb
10/06/2021 3:53 PM
zzzzzzz Bundek kountet
11/06/2021 8:58 AM
zzzzzzz Lapsap is lapsap
11/06/2021 9:18 AM
zzzzzzz DLLM
11/06/2021 9:36 AM
zzzzzzz Sudah dua bulan takada wayang monyet already
Belakang goreng punya org sudah tidurkah
11/06/2021 9:45 AM
zzzzzzz Lapsap takada wayang monyet MCM mana goreng??
11/06/2021 9:55 AM
OKU_2020 Lembiq sokmo Beb...
11/06/2021 9:58 AM
ssboy Anyone can sold me 0.035? Q long time also can't get...
11/06/2021 11:07 AM
zzzzzzz Tak payah tunggu belakang punya org sudah angkat banyak tapi tak tahu goreng bundek org
11/06/2021 11:50 AM
zzzzzzz buy Scomi pn17 lagi baik ini
11/06/2021 1:11 PM
zzzzzzz Ini kountet sudah simpan bawah katil sampai 3 tahun lagi wayang monyet habis
11/06/2021 1:14 PM
OKU_2020 zzzzzzz buat pekasam kasi itu mamat tikam2021 makan
wayang apa beb - cerita TIN-O dah habis ; nak belit apa lagi beb
on the way to grave yard/ kuburr laa
11/06/2021 2:12 PM
MZM2511 Aiyah. Sudah tunggu lama. 3 sen bila mahu dapat beli.
Soal kubur pun sudah keluar. He He
11/06/2021 2:15 PM
zzzzzzz Dllm kountet
11/06/2021 4:54 PM
OKU_2020 21/05/2021 0.035 0.03 - 0.04
data atas show that ini Cap ayam berada dalam range 3 - 4 sen pada 21 may 2021 .
lupa kaa beb@MZM2511 ini cap ayam Nexgram sudah merudum ke 3 sen on 21 May @ 50,000 unit ..pi tengok recent prices/ chart laaa....
Tok leh buaq gapo dio dohhh ini TIN-O consider total lost kalau kereta acident
11/06/2021 6:53 PM
MZM2511 @OKU-2020. Ambo nak tanya, berapa ketul saham Nexgram awak dapat beli time tu. He He
11/06/2021 7:23 PM
OKU_2020 Kawee dapat X unit ; Find X ? ( Math 101 )
Camni lah geng oii , ini TIN 0 Nexgram macam tok leh buaq gapo dohhh ibarat
peribahasa " Hidup Segan hmmm " ? " tak mau "
Kawee tok sehh tulis (?) kot Tikam_2021 run Amok;; .Mapohh Beb
11/06/2021 8:36 PM
MZM2511 Bukan tak sehh, itu Tok Sheikh (orang Arab).
Tak nak, kena sebut "tak seii"
11/06/2021 9:19 PM
MZM2511 A Pre-3QR 2021 Reporting: A Glance at the Revenue and Profit Growth of Nexgram for 2QR 2021

https://klse.i3investor.com/blogs/mzm511/2021-06-11-story-h1566077052-A_Pre_3QR_2021_Reporting_A_Glance_at_the_Revenue_and_Profit_Growth_of_N.jsp
11/06/2021 9:56 PM
OKU_2020 Who Cares !
ada sapa kesah ?
11/06/2021 10:45 PM
MZM2511 Bukan untuk OKU_2020 ni. Untuk diri sendiri tengok saja. He He
11/06/2021 10:46 PM
zzzzzzz Bundek kountet
12/06/2021 12:59 PM
MZM2511 MZM2511 A Pre-3QR 2021 Reporting: A Glance at the Revenue and Profit Growth of Nexgram for 2QR 2021
-----------------------
I am sorry. Some mistakes on the information in the blog article and corrected.

Among others, the incoming 3QR 2021 report should be announced at the end of this month instead of at the end of July 2021, In the condition that we are assuming the company didn't applied for the one month extension which was granted by the BURSA to certain company.
13/06/2021 9:00 AM
Tikam_2021 Oit OKU_2020, awak ni antivaksin ke, ye la, nexgram terlibat dlm bisnes vaksin, you pula sering Cuba mau jatuhkan...
13/06/2021 11:57 AM
OKU_2020 orang lomah jerr perlu vaksin nii jang / Tikam oii
Cap ayam Nexgram ? lomah sahwat ni tok leh buat gapo dohh
habihh teh dohh
total loss kalau kes insuran kereta baq hang
13/06/2021 12:17 PM
civicfc Kita simpan time harga tengah sendu ni.. time org ghairah nk beli kemudian kita jual...
Healthcare div akan byk menyumbang interm of revenue ..
13/06/2021 2:15 PM


APPS
I3 Messenger
Individual or Group chat with anyone on I3investor
MQ Trader
Earn MQ Points while trading with MQ Traders Group
MQ Affiliate
Earn side income from MQ Affiliate Program
 
 

438  423  589 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 DNEX 0.86+0.005 
 AVI 0.17+0.06 
 SERBADK 0.605-0.035 
 ITRONIC 0.21+0.03 
 DNEX-WD 0.325+0.02 
 VIZIONE 0.195-0.01 
 PWF-WA 0.055+0.005 
 SCOMI 0.05-0.005 
 YGL 0.27+0.01 
 SERBADK-WA 0.085-0.015 

FEATURED POSTS

1. MQ Trader - Introduction to MQ Trader Affiliate Program MQ Trader Announcement!
PARTNERS & BROKERS