Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.02   0.00 (0.00%)  0.02 - 0.025  937,600
Trade this stock with T+7 trading account. Find out more.

Financials


Market Cap: 88 Million

Market Cap 88 Million
NOSH 4,417 Million

Latest Audited Result:  31-Jul-2020

Latest Audited Result: 31-Jul-2020
Announcement Date 24-Nov-2020
Next Audited Result: 31-Jul-2021
Est. Ann. Date: 24-Nov-2021
Est. Ann. Due Date: 27-Jan-2022

Latest Quarter:  31-Jul-2021 [#4]

Latest Quarter: 31-Jul-2021 [#4]
Announcement Date 01-Oct-2021
Next Quarter: 31-Oct-2021
Est. Ann. Date: 30-Dec-2021
Est. Ann. Due Date: 30-Dec-2021
QoQ | YoY   -155.92%  |    95.75%

Annual (Unaudited) ( EPS: -0.11, P/E: -17.46 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,060
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  1.18
EPS | P/E | EY -0.11 Cent  |  -17.46  |  -5.73%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  0.79
YoY   91.82%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.51%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021

T4Q Result ( EPS: -0.12, P/E: -16.46 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,366
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  1.18
EPS | P/E | EY -0.12 Cent  |  -16.46  |  -6.07%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  0.79
QoQ | YoY   91.40%  |    91.32%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.79%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021

Annualized Result ( EPS: -0.11, P/E: -17.46 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,060
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  1.18
EPS | P/E | EY -0.11 Cent  |  -17.46  |  -5.73%
DPS | DY | Payout % -
NAPS | P/NAPS -
QoQ | YoY   -33.86%  |    91.82%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.51%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021


Hints :
Click the QoQ or YoY on table to view the QoQ or YoY Financial Result page.

Click here to modify the Visible Columns.

Date Financial Result Financial Ratio Per Share Item Performance Valuation (End of Quarter) Valuation (Ann. Date)
F.Y. Ann. Date Quarter # Revenue PBT NP NP to SH Div Net Worth Div Payout % NP Margin ROE NOSH RPS Adj. RPS EPS Adj. EPS DPS Adj. DPS NAPS Adj. NAPS QoQ YoY EOQ Date EOQ Price EOQ P/RPS EOQ P/EPS EOQ P/NAPS EOQ EY EOQ DY ANN Date ANN Price ANN P/RPS ANN P/EPS ANN P/NAPS ANN EY ANN DY
31-Jul-2021 01-Oct-2021 31-Jul-2021 4 1,120 -1,722 -2,376 -2,531 - 112,139 - % -212.14% -2.26% 3,617,393 0.03 0.03 -0.07 -0.06 0.00 0.00 0.0310 0.03   -155.92%   95.75% 30-Jul-2021 0.025 80.75 -35.73 0.81 -2.80% 0.00% 01-Oct-2021 0.025 80.75 -35.73 0.81 -2.80% 0.00%
31-Jul-2021 30-Jun-2021 30-Apr-2021 3 27,717 -1,201 -1,201 -989 - 107,925 - % -4.33% -0.92% 2,393,026 1.16 0.63 -0.04 -0.02 0.00 0.00 0.0451 0.02   -220.76%   -50.76% 30-Apr-2021 0.04 3.45 -96.79 0.89 -1.03% 0.00% 30-Jun-2021 0.03 2.59 -72.59 0.67 -1.38% 0.00%
31-Jul-2021 31-Mar-2021 31-Jan-2021 2 33,294 1,410 1,406 819 - 106,661 - % 4.22% 0.77% 2,370,245 1.40 0.75 0.03 0.02 0.00 0.00 0.0450 0.02   130.73%   150.00% 29-Jan-2021 0.04 2.85 115.76 0.89 0.86% 0.00% 31-Mar-2021 0.05 3.56 144.70 1.11 0.69% 0.00%
31-Jul-2021 30-Dec-2020 31-Oct-2020 1 12,946 -2,838 -2,814 -2,665 - 108,827 - % -21.74% -2.45% 2,230,081 0.58 0.29 -0.12 -0.06 0.00 0.00 0.0488 0.02   95.53%   -4,077.61% 30-Oct-2020 0.035 6.03 -29.29 0.72 -3.41% 0.00% 30-Dec-2020 0.045 7.75 -37.66 0.92 -2.66% 0.00%
31-Jul-2020 29-Sep-2020 31-Jul-2020 4 15,839 -59,974 -59,068 -59,568 - 91,013 - % -372.93% -65.45% 2,661,204 0.60 0.36 -2.24 -1.35 0.00 0.00 0.0342 0.02   -8,980.49%   -159.14% 30-Jul-2020 0.055 9.24 -2.46 1.61 -40.70% 0.00% 29-Sep-2020 0.045 7.56 -2.01 1.32 -49.74% 0.00%
31-Jul-2020 30-Jun-2020 30-Apr-2020 3 4,497 -1,195 -1,188 -656 - 148,919 - % -26.42% -0.44% 2,071,204 0.22 0.10 -0.03 -0.01 0.00 0.00 0.0719 0.03   59.95%   -136.75% 30-Apr-2020 0.015 6.91 -47.36 0.21 -2.11% 0.00% 30-Jun-2020 0.025 11.51 -78.93 0.35 -1.27% 0.00%
31-Jul-2020 30-Mar-2020 31-Jan-2020 2 8,938 -1,572 -1,714 -1,638 - 147,262 - % -19.18% -1.11% 2,071,204 0.43 0.20 -0.08 -0.04 0.00 0.00 0.0711 0.03   -2,544.78%   67.76% 31-Jan-2020 0.015 3.48 -18.97 0.21 -5.27% 0.00% 30-Mar-2020 0.005 1.16 -6.32 0.07 -15.82% 0.00%
31-Jul-2020 30-Dec-2019 31-Oct-2019 1 12,003 477 500 67 - 125,514 - % 4.17% 0.05% 2,071,204 0.58 0.27 0.00 0.00 0.00 0.00 0.0606 0.03   100.29%   106.96% 31-Oct-2019 0.015 2.59 463.70 0.25 0.22% 0.00% 30-Dec-2019 0.01 1.73 309.13 0.17 0.32% 0.00%
31-Jul-2019 30-Sep-2019 31-Jul-2019 4 16,015 -21,607 -23,199 -22,987 - 12,339,400 - % -144.86% -0.19% 2,053,144 0.78 0.36 -1.12 -0.52 0.00 0.00 6.0100 2.79   -1,387.79%   52.72% 31-Jul-2019 0.015 1.92 -1.34 0.00 -74.64% 0.00% 30-Sep-2019 0.015 1.92 -1.34 0.00 -74.64% 0.00%
31-Jul-2019 28-Jun-2019 30-Apr-2019 3 15,674 1,485 1,493 1,785 - 14,789,558 - % 9.53% 0.01% 2,017,675 0.78 0.35 0.09 0.04 0.00 0.00 7.3300 3.35   135.14%   159.26% 30-Apr-2019 0.02 2.57 22.61 0.00 4.42% 0.00% 28-Jun-2019 0.015 1.93 16.96 0.00 5.90% 0.00%
31-Jul-2019 22-Mar-2019 31-Jan-2019 2 15,001 458 451 -5,080 - 14,446,936 - % 3.01% -0.04% 1,973,625 0.76 0.34 0.01 -0.12 0.00 0.00 7.3200 3.27   -427.52%   -52.37% 31-Jan-2019 0.015 1.97 -5.83 0.00 -17.16% 0.00% 22-Mar-2019 0.015 1.97 -5.83 0.00 -17.16% 0.00%
31-Jul-2019 28-Dec-2018 31-Oct-2018 1 11,651 -624 -587 -963 - 14,928,214 - % -5.04% -0.01% 1,926,221 0.60 0.26 -0.05 -0.02 0.00 0.00 7.7500 3.38   98.02%   66.76% 31-Oct-2018 0.02 3.31 -40.00 0.00 -2.50% 0.00% 28-Dec-2018 0.02 3.31 -40.00 0.00 -2.50% 0.00%
31-Jul-2018 02-Oct-2018 31-Jul-2018 4 13,246 -41,116 -48,651 -48,620 - 142,645 - % -367.29% -34.08% 1,896,876 0.70 0.30 -2.56 -1.10 0.00 0.00 0.0752 0.03   -1,514.21%   -554.81% 31-Jul-2018 0.03 4.30 -1.17 0.40 -85.44% 0.00% 02-Oct-2018 0.025 3.58 -0.98 0.33 -102.53% 0.00%
31-Jul-2018 27-Jun-2018 30-Apr-2018 3 11,472 -10,224 -3,031 -3,012 - 187,522 - % -26.42% -1.61% 1,865,896 0.61 0.26 -0.16 -0.07 0.00 0.00 0.1005 0.04   9.66%   -987.36% 30-Apr-2018 0.065 10.57 -40.27 0.65 -2.48% 0.00% 27-Jun-2018 0.035 5.69 -21.68 0.35 -4.61% 0.00%
31-Jul-2018 30-Mar-2018 31-Jan-2018 2 10,339 -3,856 -3,857 -3,334 - 18,808,232 - % -37.31% -0.02% 1,865,896 0.55 0.23 -0.18 -0.08 0.00 0.00 10.0800 4.26   -15.08%   46.11% 30-Jan-2018 0.035 6.32 -19.59 0.00 -5.11% 0.00% 30-Mar-2018 0.05 9.02 -27.98 0.00 -3.57% 0.00%
31-Jul-2018 29-Dec-2017 31-Oct-2017 1 10,581 -2,384 -2,338 -2,897 - 19,405,318 - % -22.10% -0.01% 1,865,896 0.57 0.24 -0.16 -0.07 0.00 0.00 10.4000 4.39   60.98%   -25.90% 31-Oct-2017 0.035 6.17 -22.54 0.00 -4.44% 0.00% 29-Dec-2017 0.035 6.17 -22.54 0.00 -4.44% 0.00%
31-Jul-2017 29-Sep-2017 31-Jul-2017 4 18,561 -1,736 -7,186 -7,425 - 19,853,135 - % -38.72% -0.04% 1,865,896 0.99 0.42 -0.40 -0.17 0.00 0.00 10.6400 4.49   -2,580.51%   41.76% 31-Jul-2017 0.04 4.02 -10.05 0.00 -9.95% 0.00% 29-Sep-2017 0.04 4.02 -10.05 0.00 -9.95% 0.00%
31-Jul-2017 23-Jun-2017 30-Apr-2017 3 11,511 -437 -519 -277 - 208,234 - % -4.51% -0.13% 1,865,896 0.62 0.26 -0.01 -0.01 0.00 0.00 0.1116 0.05   95.52%   92.46% 28-Apr-2017 0.045 7.29 -303.12 0.40 -0.33% 0.00% 23-Jun-2017 0.045 7.29 -303.12 0.40 -0.33% 0.00%
31-Jul-2017 31-Mar-2017 31-Jan-2017 2 9,659 -6,933 -6,927 -6,187 - 209,353 - % -71.72% -2.96% 1,865,896 0.52 0.22 -0.33 -0.14 0.00 0.00 0.1122 0.05   -168.88%   -125.76% 31-Jan-2017 0.035 6.76 -10.56 0.31 -9.47% 0.00% 31-Mar-2017 0.055 10.62 -16.59 0.49 -6.03% 0.00%
31-Jul-2017 12-Jan-2017 31-Oct-2016 1 13,432 -2,257 -2,219 -2,301 - 214,204 - % -16.52% -1.07% 1,865,896 0.72 0.30 -0.12 -0.05 0.00 0.00 0.1148 0.05   81.95%   -159.02% 31-Oct-2016 0.045 6.25 -36.49 0.39 -2.74% 0.00% 12-Jan-2017 0.045 6.25 -36.49 0.39 -2.74% 0.00%
31-Jul-2016 30-Sep-2016 31-Jul-2016 4 9,470 -13,926 -13,605 -12,750 - 21,706,200 - % -143.66% -0.06% 1,860,000 0.51 0.21 -0.68 -0.29 - - 11.6700 4.91   -246.94%   -2,385.38% 29-Jul-2016 0.05 9.82 -7.29 0.00 -13.71% 0.00% 30-Sep-2016 0.045 8.84 -6.56 0.00 -15.23% 0.00%
31-Jul-2016 29-Jun-2016 30-Apr-2016 3 13,644 -3,910 -3,910 -3,675 - 225,828 - % -28.66% -1.63% 1,837,499 0.74 0.31 -0.20 -0.08 0.00 0.00 0.1229 0.05   -115.30%   -279.62% 29-Apr-2016 0.055 0.01 -0.03 0.45 -3,636.15% 0.00% 29-Jun-2016 0.055 0.01 -0.03 0.45 -3,636.15% 0.00%
30-Apr-2016 29-Mar-2016 31-Jan-2016 2 25,177 24,137 23,978 24,014 - 232,321 - % 95.24% 10.34% 1,861,550 1.35 0.57 1.29 0.54 0.00 0.00 0.1248 0.05   515.90%   603.81% 29-Jan-2016 0.065 4.81 5.04 0.52 19.85% 0.00% 29-Mar-2016 0.06 4.44 4.65 0.48 21.50% 0.00%
30-Apr-2016 31-Dec-2015 31-Oct-2015 2 31,007 4,226 4,226 3,899 - 253,435 - % 13.63% 1.54% 1,856,666 1.67 0.70 0.21 0.09 0.00 0.00 0.1365 0.06   860.04%   55,800.00% 30-Oct-2015 0.075 4.49 35.71 0.55 2.80% 0.00% 31-Dec-2015 0.095 5.69 45.24 0.70 2.21% 0.00%
30-Apr-2016 30-Sep-2015 31-Jul-2015 26,768 -424 -431 -513 - 226,745 - % -1.61% -0.23% 1,710,000 1.57 0.61 -0.03 -0.01 0.00 0.00 0.1326 0.05   -125.07%   -134.36% 31-Jul-2015 0.095 6.07 -316.67 0.72 -0.32% 0.00% 30-Sep-2015 0.07 4.47 -233.33 0.53 -0.43% 0.00%
30-Apr-2015 30-Jun-2015 30-Apr-2015 18,378 6,223 1,109 2,046 - 198,937 - % 6.03% 1.03% 1,485,714 1.24 0.42 0.11 0.05 0.00 0.00 0.1339 0.05   -40.04%   -77.11% 30-Apr-2015 0.115 9.30 83.51 0.86 1.20% 0.00% 30-Jun-2015 0.10 8.08 72.62 0.75 1.38% 0.00%
30-Apr-2015 24-Mar-2015 31-Jan-2015 3 66,792 4,680 4,677 3,412 - 201,604 - % 7.00% 1.69% 1,483,478 4.50 1.51 0.23 0.08 0.00 0.00 0.1359 0.05   48,842.86%   55.73% 30-Jan-2015 0.075 1.67 32.61 0.55 3.07% 0.00% 24-Mar-2015 0.115 2.55 50.00 0.85 2.00% 0.00%
30-Apr-2015 30-Dec-2014 31-Oct-2014 2 24,975 1,254 1,254 -7 - 217,314 - % 5.02% 0.00% 1,658,888 1.51 0.57 0.00 0.00 0.00 0.00 0.1310 0.05   -100.47%   -100.51% 31-Oct-2014 0.115 7.64 -27,253.18 0.88 0.00% 0.00% 30-Dec-2014 0.07 4.65 -16,588.89 0.53 -0.01% 0.00%
30-Apr-2015 30-Sep-2014 31-Jul-2014 1 24,229 2,010 2,010 1,493 - 215,489 - % 8.30% 0.69% 1,658,888 1.46 0.55 0.09 0.03 0.00 0.00 0.1299 0.05   -83.29%   -2.10% 31-Jul-2014 0.12 8.22 133.33 0.92 0.75% 0.00% 30-Sep-2014 0.125 8.56 138.89 0.96 0.72% 0.00%
30-Apr-2014 30-Jun-2014 30-Apr-2014 4 22,154 9,876 9,876 8,937 - 122,766 - % 44.58% 7.28% 940,736 2.35 0.50 0.95 0.20 0.00 0.00 0.1305 0.03   307.90%   231.12% 30-Apr-2014 0.12 5.10 12.63 0.92 7.92% 0.00% 30-Jun-2014 0.11 4.67 11.58 0.84 8.64% 0.00%
30-Apr-2014 28-Mar-2014 31-Jan-2014 3 27,832 2,202 2,196 2,191 - 207,976 - % 7.89% 1.05% 842,692 3.30 0.63 0.26 0.05 0.00 0.00 0.2468 0.05   59.46%   12.59% 30-Jan-2014 0.08 2.42 30.77 0.32 3.25% 0.00% 28-Mar-2014 0.13 3.94 50.00 0.53 2.00% 0.00%
30-Apr-2014 26-Dec-2013 31-Oct-2013 2 27,084 1,450 1,451 1,374 - 128,305 - % 5.36% 1.07% 654,285 4.14 0.61 0.21 0.03 0.00 0.00 0.1961 0.03   -9.90%   -4.65% 31-Oct-2013 0.09 2.17 42.86 0.46 2.33% 0.00% 26-Dec-2013 0.075 1.81 35.71 0.38 2.80% 0.00%
30-Apr-2014 26-Sep-2013 31-Jul-2013 1 24,979 1,424 1,424 1,525 - 75,325 - % 5.70% 2.02% 462,121 5.41 0.57 0.33 0.03 0.00 0.00 0.1630 0.02   -43.50%   16.86% 31-Jul-2013 0.085 1.57 25.76 0.52 3.88% 0.00% 26-Sep-2013 0.085 1.57 25.76 0.52 3.88% 0.00%
30-Apr-2013 28-Jun-2013 30-Apr-2013 4 26,509 1,927 1,897 2,699 - 75,445 - % 7.16% 3.58% 458,076 5.79 0.60 0.59 0.06 0.00 0.00 0.1647 0.02   38.69%   90.34% 30-Apr-2013 0.085 1.47 14.43 0.52 6.93% 0.00% 28-Jun-2013 0.085 1.47 14.43 0.52 6.93% 0.00%
30-Apr-2013 21-Mar-2013 31-Jan-2013 3 19,003 1,874 1,874 1,946 - 82,753 - % 9.86% 2.35% 486,499 3.91 0.43 0.40 0.04 0.00 0.00 0.1701 0.02   35.05%   -3.52% 31-Jan-2013 0.095 2.43 23.75 0.56 4.21% 0.00% 21-Mar-2013 0.085 2.18 21.25 0.50 4.71% 0.00%
30-Apr-2013 24-Dec-2012 31-Oct-2012 2 17,558 1,396 1,510 1,441 - 78,046 - % 8.60% 1.85% 464,838 3.78 0.40 0.31 0.03 0.00 0.00 0.1679 0.02   10.42%   465.10% 31-Oct-2012 0.12 3.18 38.71 0.71 2.58% 0.00% 24-Dec-2012 0.10 2.65 32.26 0.60 3.10% 0.00%
30-Apr-2013 01-Oct-2012 31-Jul-2012 1 16,607 1,395 1,305 1,305 - 104,897 - % 7.86% 1.24% 621,428 2.67 0.38 0.21 0.03 0.00 0.00 0.1688 0.02   -7.97%   -61.30% 31-Jul-2012 0.10 3.74 47.62 0.59 2.10% 0.00% 01-Oct-2012 0.09 3.37 42.86 0.53 2.33% 0.00%
30-Apr-2012 28-Jun-2012 30-Apr-2012 4 15,516 1,153 1,254 1,418 - 64,869 - % 8.08% 2.19% 380,243 4.08 0.35 0.34 0.03 0.00 0.00 0.1706 0.01   -29.70%   20.89% 30-Apr-2012 0.10 2.45 26.82 0.59 3.73% 0.00% 28-Jun-2012 0.09 2.21 24.13 0.53 4.14% 0.00%
30-Apr-2012 29-Mar-2012 31-Jan-2012 3 18,029 2,107 2,017 2,017 - 67,181 - % 11.19% 3.00% 387,884 4.65 0.41 0.52 0.05 0.00 0.00 0.1732 0.02   690.98%   563.49% 31-Jan-2012 0.10 2.15 19.23 0.58 5.20% 0.00% 29-Mar-2012 0.10 2.15 19.23 0.58 5.20% 0.00%
30-Apr-2012 28-Dec-2011 31-Oct-2011 2 14,872 265 255 255 - 53,900 - % 1.71% 0.47% 318,750 4.67 0.34 0.08 0.01 0.00 0.00 0.1691 0.01   -92.44%   53.61% 31-Oct-2011 0.05 1.07 62.50 0.30 1.60% 0.00% 28-Dec-2011 0.06 1.29 75.00 0.35 1.33% 0.00%

PBT = Profit before Tax, NP = Net Profit, NP to SH = Net Profit Attributable to Shareholder, Div = Dividend, NP Margin = Net Profit Margin, ROE = Return on Equity, NOSH = Number of Shares, RPS = Revenue per Share, EPS = Earning Per Share, DPS = Dividend Per Share, NAPS = Net Asset Per Share, EOQ = End of Quarter, ANN = Announcement, P/RPS = Price/Revenue per Share, P/EPS = Price/Earning per Share, P/NAPS = Price/Net Asset per Share, EY = Earning Yield, DY = Dividend Yield.


NOSH is estimated based on the NP to SH and EPS. Div is an estimated figure based on the DPS and NOSH. Net Worth is an estimated figure based on the NAPS and NOSH.

Div Payout %, NP Margin, ROE, DY, QoQ Δ & YoY Δ figures in Percentage; RPS, EPS & DPS's figures in Cent; and NAPS's figures in Dollar.

All figures in '000 unless specified.


Analyze this stock with MQ Trader system
  46 people like this.
 
zzzzzzz Kountet ni bboodd banyak kuat boleh dapat 6tahun seterusnya rugi banyak dan tak bankrup punya hahaha
12/10/2021 9:30 AM
OKU_2020 Beb kutok - kutok jugak seriyau lakk kita gigit jari beb - melepass $ bro

Mazroo & Co serbu sekali terperanjat berok geng
dia tokan - lenjan pi 5 sen ? ;;melopong Jang ? traders sure ligan/follow punyerr..kejab jerr dia tokan- lenjan up 5 sen

Beb tak yah 5 sen , Mazroo push 3 - 3.5 sen jerr kita dah gigit jari melepass.,.hempoq kapala kat dinding .

sentimen market sejak buka ekonomi nampak sudah positif
Beb itu dana asing foreign punyerr sudah mali

ini market sudah malii , saham murah punyer sudah pelan pelan jalan $
sat lagi semua cap ayam murah punya bawah 3 sen habis kena sapu

Kerr Guanerr ?
12/10/2021 11:26 AM
OKU_2020 Beb itu Mazroo now dok pikiaq strategi camno nak buat korang gigit jari
Itu pasai volume so kecik
Market makin steady...cap ayam stock dah mula mengaum
Ambo pikiaq ini Major shareholder 30 % dia pegang,,,banyak gilerr ( RM 25 juta ) nii mau lenjan tokan up jadi 3-4 sen at least buat korang frust nonggeng..
Berani potong Ayam ?,,,kerrr Guanerr
12/10/2021 5:09 PM
mysmo1 [ pemburuscammer Please abandon /cut loss/ throw away this scamming counter!!!!

Kamu semua tak nampak lagi? Terlampau banyak "news" telah diumumkan pada tahun lepas (botol vaksin, tracapm, vaksin, alatan medikal....), tapi hasil keuntungan tidak ada!!!!!!!

Mereka (b.o.d) akan gunakan Ozura sebagai alasan untuk larikan diri selepas menipu pelabur.

Saya tanya kamu semua ye, cuba goole Haji Mazru Bin Mat Yusof, kamu tidak akan jumpa muka dia pun di google images search....

Kalau betul die ni boleh pakai, mengapa tiada gambar korporat beliau di mana2 laman web???

apa yang beliau mahu takut dan sembunyikan????

Kamu semua ni pelik, boleh hulur duit pada syarikat yang mana wajah substantial shareholder pun kamu tak tahu.......]

Agree, this counter memang tak boleh pakai, i have lost alot here and i admit that i kena tipu, Just cut lost and move forward to other counter. this counter no longer have any hope and will keep on dropping.

some doubt: A give B share in exchange of money, B keep throwing the share at cheap amount, and what if B give back A1,A2,A3,A4,A5 the money it get from selling the share? A and the shareholder will lose money, then A1/A2/A3/A4/A5 ask to raise fund lagi. is this possible?
12/10/2021 5:23 PM
MZM2511 @mysmo1

Terima kasih lah atas pandangan negatif anda tentang Nexgram.

Tahniah, sebab awak dah cut loss.

Apa-apa pun TAYOR.
12/10/2021 8:18 PM
OKU_2020 beb kesian kawan kita frust nonggeng nii ada 5 posen@Samas kasi beli aiskrim

ini jam market sudah malii sentimen sudah baguihh noo
thanks itu vaksin 90 % + dana foreign banyak masyukk $
tak lama lagi tak ado cap ayam bawah 5 sen semua kena sapu liao

itu Mazroo pegang 30 % dari ini Cap Ayam RM 88 million Modaii Pasaran - kira2 RM 25 -26 million OLANG TUA ni pegang beb
jangan main2 dgn ini Mamat -Olang Tua , dia sedang buat strategi - itu pasai ini Cap Ayam volume sikit lately ...tetiba sekali dia enjut - lenjan 4 - 5 sen kejap jerr Beb
gigit jali korang melopong jang oii ngoplah jingga Macha-Nana

Market mali tarak kira fundermantal - semua cap ayam jalan kasi lui $
12/10/2021 8:54 PM
saif9545 @OKU_2020. Hang banyak lagi pegang ye. Tahniah, jom Sama2 kita pertahan dan Sama2 Untung.
12/10/2021 10:43 PM
OKU_2020 hang kaaa saif.- - YOOOO !
Cayerr lahhhh
psstttt ,,, Mazroo nak Rimboq / Baloon any time = $$$$

lagi pun market dah mula Hot balik niii market sentimen dah baguih baq hang
Morah dahh ini Nexgram
Mazroo push up jadi 3 - 4 sen jaaa ramai hempoq kepala ke dinding Gigit jari putus frust nonggeng

BEREHHH $$$ ..Kerrr Guanerr lekor losong ?
13/10/2021 8:42 AM
zzzzzzz Lu ingat mazroo akan nak 4-5sen kasih ozura cabutlah jangan mimpi lagi tukar pergi EV section tipu lagilah tin kosong rekod busuk bboodd tidur
13/10/2021 9:17 AM
zzzzzzz Jangan tengok rekod lama cuba tengok saja 1tahun lebih yang lalu berapa MOU sudah tipu pelabur .apa pun tak berjaya .saya berani cakap next QR mesti habis wayang dlm APM dan 1.6b projek .sudah tukar tipu dlm section EV .
13/10/2021 9:21 AM
zzzzzzz Conso nanti jatuh lagi kawan lambo fintech sama saja tipu tao
13/10/2021 9:23 AM
zzzzzzz Especially WA jangan sentuh ni nanti jadi toilet paper
13/10/2021 9:25 AM
OKU_2020 Beb market meletoop / meledak nii 16 + point index dah gigit 1600
Tak boleh jadi nii beb market kian hot thanks to vaccine 90 % +
banyak cap ayam dah jalan...ini cap ayam Nexgram any time Beb

Korang boleh gigit jari ni Mazroo + Co baru dia EMEMY boleh balon - lenjam pi 3 -4 sen
melopong ekau jang oii
ngoplah jingga hang saif9545

Kerrr guanerr lekor losong ?

Notice of new substantial holder - EMEMY RESOURCES SDN BHD on 11-Oct-2021
13/10/2021 9:34 PM
MZM2511 Ememy Resources Sdn Bhd is a registered private limited company which wholly owned (100%) by BOD Hj Mazru.
13/10/2021 10:06 PM
zzzzzzz Tin kosong kountet only tipu pelabur saja .tengok rekod kountet busuk jangan sentuh especially warrant nanti akan jadi toilet paper
14/10/2021 9:17 AM
zzzzzzz Consolidation GN PN ????
Announcement nanti hahahah
14/10/2021 9:33 AM
zzzzzzz Doa Bboodd hhkkcc
14/10/2021 9:53 AM
MZM2511 @zzzzzzz. Haiya. Ada nampak hantu kubur Nexgram ka???

Jaga baik-baik. Nanti hantu pocong keluar melompat-lompat. He He
14/10/2021 10:14 AM
zzzzzzz Toilet paper dah mariiiii lu jaga jaga oh . especially WA
14/10/2021 10:18 AM
chinaman 4 hari tadak air. Pakatun zzzzz...sekalang, toilet paper kena pakai ma...kan? hehehe
14/10/2021 10:20 AM
zzzzzzz Bboodd kountet ni betul betul BUsiness wizards.
6 tahun seterusnya rugi banyak pun belum tutup .
14/10/2021 10:21 AM
zzzzzzz Bboodd. Tak malukah tidur ambil kaji
14/10/2021 10:22 AM
zzzzzzz Announcement dah hampir coming .jaga jaga nanti tak sempat cabut lagi .
14/10/2021 10:26 AM
zzzzzzz Bboodd business wizards tapi rugi punya hahaha
14/10/2021 10:29 AM
zzzzzzz Hahahah WA Holland i'm coming
14/10/2021 11:06 AM
chinaman Kecil kecil cili api, kan?
14/10/2021 11:44 AM
OKU_2020 Beb keep KOOL toksah gaduh

ini companay value @market capital RM 88 million bukan kecik anak punya duit kat RM100 juta pada harga 2 sen
itu Mazroo dia enjut-lenjan-BALON pigi jadi 3 sen cukup sudah jadi RM 132 juta punya company
ini Olang Tua ( BOD) dia ada pegang sekitar 25 % dari RM 88 juta ..

Beb dia boleh kasi ekau jang terperanjat berok - gigit jari ,,dia sapu /clear itu 2.5 sen sikit jerr tu jadi buyer 2.5 sen , seller bertukar 3 sen dah cukup beb buat korang hempok /hentak kepala kat laptop/desktop/dinding boleh sampai benjol nyosal jang oiii
Sure itu semua warrant meletoop one...gigit jari putuss baq hang

zzzzzz >>syndicate mana dok collect WA ada makna/ agenda ni jang oii
dia tunggu ada siapa mau throw ,,,umur dia panjang lagi beb 8 bulan .....itu WC lagi lama 2024
emak dia pigi 3 sen , WA lompat 1.5 sen /banyak angpow daaa 200 %
ingai dia saja2 mau collect setengah sen beb

Ngoplah jingga Nana-Macha Saif....

Kerrr Guanerr Ganuu Kiterr
14/10/2021 12:49 PM
zzzzzzz Lelong lelong toilet paper
14/10/2021 1:14 PM
OKU_2020 Beb kalau takut tok sah main saham
Lebih afdhol ikut TOK NEK beli ASB , tidak pun follow amoi nyonya ka beli itu simpanan tetap bank tunggu CIPUT 1 -2 % pekdah bank
Kerr Guanerr ?
14/10/2021 2:17 PM
OKU_2020 Beb cap ayam jerr boleh beri untung besar 100 % - 500%
itu saham bluechip ciput 5 - 10 % boleh lerr
so ini cap ayam Nexgram Beb ...,,ada potensi Bekwah berlanar sakan $
Kemon Mazroo----BALOON !!
14/10/2021 2:57 PM
OKU_2020 beb sonang jerr,,,dah melompat RM110 juta market capital tu baru calit 2.5 sen...
Kalau dia orang Balon pi 3 - 3.5 sen -- Mak Datok $$$
tu pasaiii beb ada syndicate , Mamat mana dok kutip collect WA non stop - ada makna ni Beb
tak kan dia sajer2 lakk ada agenda baq hang
14/10/2021 3:18 PM
zzzzzzz Jangan sentuh WA akan jadi toilet paper nanti.jangan sentuh kountet busuk dan tipu ,nanti consolidation jatuh mcm lambo danfintech kawan ni
14/10/2021 6:47 PM
zzzzzzz Akan ada announcement tak lama lagi .jaga jaga
14/10/2021 6:50 PM
OKU_2020 Beb ada syndicate hari2 collect WA , lagi ada 2 juta ( 20 ,500 + lot ) mau Ngap/beli WA....apa lu citaa haa ? dia mesti tau dalam punya ( insider ) beb...Masyukkk mau mali $
14/10/2021 7:06 PM
saif9545 @OKU_2020. Hang dah bersemangat balik nampaknya. Caya lu lah. Waa tunggu lu jadi jutawan. Pegang kuat2, bulan depan sama2 kita ngeteh..
14/10/2021 8:01 PM
OKU_2020 YOOOO saif9545

Beb aku jadi bersemangat & U TURN lakk - korang mesti terperanjat berok & ngoplah jingga !
market makin hot - thanks to cross state borders + economy - dow jone lak meletoop 534

lagi pun pasai nii haaa jang oii yg jadi turning point

angkara lepas call ini cap ayam Nexgram HQ ,,sajerr call main2 tetiba depa pass kat Tn Hj Mazroo . Dia ada cakap " Read my Lip " cayerr lahhh,,,$ Maliii ..
anyway Dia ada " Basuh / Tarbiah " aku Beb tapi dgn cara berhenah- very nice man .

ini Haji substantial share holder Beb..pemegang terbesar .25 - 30 % / dia pegang dari lebih kurang RM 100 million Nexgram
makna nya Beb around RM 25 juta ini Haji dalam Nexgram...
tak kan dia nak pelimkop ini Nexgram yg dia labur mak datok punya banyak ( RM 25 juta ) -

lagi pun ini jam bukan macam time last year March 2020 - covid seluruh dunia punya bahana terokk gilerr.....la ni covid dah lega banyak + ekonomi memulih + solid dow jone ...

so geng jangan main2 dgn ini Haji - - - He means Business $

Amaran - kutok tetap kutok macam dolu2 jika perlu " Happy Trading "
15/10/2021 7:47 AM
papaya wahhh....oku 2020 sudah u turn....sudah insaf ....cuma 8dragon hilang dlm pandangan .....kikikikiih
15/10/2021 10:09 AM
papaya azam baru lepas boleh rentas negeri ke boh......kikikikih
15/10/2021 10:15 AM
papaya sekarang makan gaji dgn hj mazru ke boh ....kikikikih
15/10/2021 10:35 AM
OKU_2020 Beb,,,,sendiiri full time trader
mostly on potential cap ayam - potensi pitih $ 100 % - 500 %
15/10/2021 4:54 PM
OKU_2020 saif9545 @OKU_2020. Hang dah bersemangat balik nampaknya. Caya lu lah. Waa tunggu lu jadi jutawan. Pegang kuat2, bulan depan sama2 kita ngeteh..
***
hmmm Guanerr ngeteh / Kepci lepas letih trading
Kepci KL Sentral ;;;luar punyer tunggu ETS Utara ( Butterworth /Pdg Besaq ) 6.30 PM Jadiq ?
Risiko Gakk Beb,,,takut Benjol Kepala - Kena Tiu
" Nii diaa Demo Kaa OKU_ 2020 "...Ambeq Kau -Adoiii
15/10/2021 5:15 PM
OKU_2020 Comingg On the Way
15/10/2021 6:00 PM
OKU_2020 1 jam dahhh 7.30
sah Kena PREQQ niii mana berani Beb
kalau Aweq sure Mai - Jadiq punya

Apapun Nexgram nampak OK terutama WA ada si syndicate keep ON collecting Non Stop
ada makna ni beb = $
15/10/2021 7:32 PM
OKU_2020 Risau gak Beb kot MZM yg muncul !.... Mapohhh kawee kena Tiu !
15/10/2021 7:38 PM
MZM2511 OKU_2020 Risau gak Beb kot MZM yg muncul
----------
jangan risaulah OKU_2020. Awak patut risau kalau zzzzzzz yang muncul. Bersamanya nanti mungkin dia bawa hantu pocong. He He
15/10/2021 7:40 PM
OKU_2020 Mandarin >> kena Tiu = kena Rimboq /belangkong
15/10/2021 7:43 PM
OKU_2020 Betoii tu Sdr MZM ( kena kecek molek dehh ) address our friend Saudara MZM
now with OKU_2020 versi baru Nexgram friendly ambo kena berhati2 - be cautious dgn zzzzzzz
zzzzzzz memang tongah Biol / Bongang bonar nii jang oiii
15/10/2021 8:09 PM
OKU_2020 Beb /Kengkawan - ambo OPTIMIS $ dengan Nexgram selepas kisah benar itu hari ,..call HQ !
Cayer lahhh - sabor Yeop Oii Teman yakin ini kaunter mau Malii $$$
15/10/2021 8:14 PM
saif9545 @OKU_2020. Betul ke hj mazru ada kata" READ MY LIP". Kalau macam tulah TP boleh RM0. 50sen nampaknya. Jom tunggu..
15/10/2021 11:18 PM
MZM2511 @OKU_2020. Terima kasih atas sokongan terhadap Nexgram. Harap ada peluang cerah untuk kaunter ini di masa hadapan. Bagi saya, prospek syarikat tetap ke arah positif.

Sandaran harapan kepada BOD Hj Mazru adalah tinggi. Sebagai pemegang saham utama Nexgram sekarang, direction syarikat adalah di tangan beliau....
16/10/2021 9:35 AM