Highlights
KLSE: NEXGRAM (0096)       NEXGRAM HOLDINGS BHD ACE : Telco&Media
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.02   0.00 (0.00%)  0.02 - 0.025  937,600
Analyze this stock with MQ Trader system

Financials


Market Cap: 88 Million

Market Cap 88 Million
NOSH 4,417 Million

Latest Audited Result:  31-Jul-2020

Latest Audited Result: 31-Jul-2020
Announcement Date 24-Nov-2020
Next Audited Result: 31-Jul-2021
Est. Ann. Date: 24-Nov-2021
Est. Ann. Due Date: 27-Jan-2022

Latest Quarter:  31-Jul-2021 [#4]

Latest Quarter: 31-Jul-2021 [#4]
Announcement Date 01-Oct-2021
Next Quarter: 31-Oct-2021
Est. Ann. Date: 30-Dec-2021
Est. Ann. Due Date: 30-Dec-2021
QoQ | YoY   -155.92%  |    95.75%

Annual (Unaudited) ( EPS: -0.11, P/E: -17.46 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,060
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  1.18
EPS | P/E | EY -0.11 Cent  |  -17.46  |  -5.73%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  0.79
YoY   91.82%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.51%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021

T4Q Result ( EPS: -0.12, P/E: -16.46 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,366
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  1.18
EPS | P/E | EY -0.12 Cent  |  -16.46  |  -6.07%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.03  |  0.79
QoQ | YoY   91.40%  |    91.32%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.79%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021

Annualized Result ( EPS: -0.11, P/E: -17.46 )

Revenue | NP to SH 75,077  |  -5,060
RPS | P/RPS 1.70 Cent  |  1.18
EPS | P/E | EY -0.11 Cent  |  -17.46  |  -5.73%
DPS | DY | Payout % -
NAPS | P/NAPS -
QoQ | YoY   -33.86%  |    91.82%
NP Margin | ROE -6.64%  |  -4.51%
F.Y. | Ann. Date 31-Jul-2021  |  01-Oct-2021


Hints :
Click the QoQ or YoY on table to view the QoQ or YoY Financial Result page.

Click here to modify the Visible Columns.

Date Financial Result Financial Ratio Per Share Item Performance Valuation (End of Quarter) Valuation (Ann. Date)
F.Y. Ann. Date Quarter # Revenue PBT NP NP to SH Div Net Worth Div Payout % NP Margin ROE NOSH RPS Adj. RPS EPS Adj. EPS DPS Adj. DPS NAPS Adj. NAPS QoQ YoY EOQ Date EOQ Price EOQ P/RPS EOQ P/EPS EOQ P/NAPS EOQ EY EOQ DY ANN Date ANN Price ANN P/RPS ANN P/EPS ANN P/NAPS ANN EY ANN DY
31-Jul-2021 01-Oct-2021 31-Jul-2021 4 75,077 -4,350 -4,985 -5,060 - 112,139 - % -6.64% -4.51% 3,617,393 2.08 1.70 -0.14 -0.11 0.00 0.00 0.0310 0.03   -78.48%   91.82% 30-Jul-2021 0.025 1.20 -17.87 0.81 -5.60% 0.00% 01-Oct-2021 0.025 1.20 -17.87 0.81 -5.60% 0.00%
31-Jul-2021 30-Jun-2021 30-Apr-2021 3 73,957 -2,628 -2,608 -2,835 - 107,925 - % -3.53% -2.63% 2,393,026 3.09 1.67 -0.12 -0.06 0.00 0.00 0.0451 0.02   -53.58%   -22.15% 30-Apr-2021 0.04 1.29 -33.76 0.89 -2.96% 0.00% 30-Jun-2021 0.03 0.97 -25.32 0.67 -3.95% 0.00%
31-Jul-2021 31-Mar-2021 31-Jan-2021 2 46,240 -1,427 -1,407 -1,846 - 106,661 - % -3.04% -1.73% 2,370,245 1.95 1.05 -0.08 -0.04 0.00 0.00 0.0450 0.02   30.73%   -17.50% 29-Jan-2021 0.04 2.05 -51.36 0.89 -1.95% 0.00% 31-Mar-2021 0.05 2.56 -64.20 1.11 -1.56% 0.00%
31-Jul-2021 30-Dec-2020 31-Oct-2020 1 12,946 -2,838 -2,814 -2,665 - 108,827 - % -21.74% -2.45% 2,230,081 0.58 0.29 -0.12 -0.06 0.00 0.00 0.0488 0.02   95.69%   -4,077.61% 30-Oct-2020 0.035 6.03 -29.29 0.72 -3.41% 0.00% 30-Dec-2020 0.045 7.75 -37.66 0.92 -2.66% 0.00%
31-Jul-2020 29-Sep-2020 31-Jul-2020 4 41,277 -62,264 -61,469 -61,890 - 91,013 - % -148.92% -68.00% 2,661,204 1.55 0.93 -2.33 -1.40 0.00 0.00 0.0342 0.02   -2,566.52%   -182.44% 30-Jul-2020 0.055 3.55 -2.36 1.61 -42.28% 0.00% 29-Sep-2020 0.045 2.90 -1.93 1.32 -51.68% 0.00%
31-Jul-2020 30-Jun-2020 30-Apr-2020 3 25,438 -2,290 -2,401 -2,321 - 148,919 - % -9.44% -1.56% 2,071,204 1.23 0.58 -0.11 -0.05 0.00 0.00 0.0719 0.03   -47.74%   -316.11% 30-Apr-2020 0.015 1.22 -13.39 0.21 -7.47% 0.00% 30-Jun-2020 0.025 2.04 -22.31 0.35 -4.48% 0.00%
31-Jul-2020 30-Mar-2020 31-Jan-2020 2 20,941 -1,095 -1,213 -1,571 - 147,262 - % -5.79% -1.07% 2,071,204 1.01 0.47 -0.08 -0.04 0.00 0.00 0.0711 0.03   -2,444.78%   86.77% 31-Jan-2020 0.015 1.48 -19.78 0.21 -5.06% 0.00% 30-Mar-2020 0.005 0.49 -6.59 0.07 -15.17% 0.00%
31-Jul-2020 30-Dec-2019 31-Oct-2019 1 12,003 477 500 67 - 125,514 - % 4.17% 0.05% 2,071,204 0.58 0.27 0.00 0.00 0.00 0.00 0.0606 0.03   100.31%   106.96% 31-Oct-2019 0.015 2.59 463.70 0.25 0.22% 0.00% 30-Dec-2019 0.01 1.73 309.13 0.17 0.32% 0.00%
31-Jul-2019 30-Sep-2019 31-Jul-2019 4 58,341 -20,288 -21,841 -21,913 - 12,339,400 - % -37.44% -0.18% 2,053,144 2.84 1.32 -1.07 -0.50 0.00 0.00 6.0100 2.79   -2,140.32%   62.13% 31-Jul-2019 0.015 0.53 -1.41 0.00 -71.15% 0.00% 30-Sep-2019 0.015 0.53 -1.41 0.00 -71.15% 0.00%
31-Jul-2019 28-Jun-2019 30-Apr-2019 3 42,326 1,319 1,357 1,074 - 14,789,558 - % 3.21% 0.01% 2,017,675 2.10 0.96 0.05 0.02 0.00 0.00 7.3300 3.35   109.04%   111.62% 30-Apr-2019 0.02 0.95 37.57 0.00 2.66% 0.00% 28-Jun-2019 0.015 0.72 28.18 0.00 3.55% 0.00%
31-Jul-2019 22-Mar-2019 31-Jan-2019 2 26,652 -166 -136 -11,876 - 14,446,936 - % -0.51% -0.08% 1,973,625 1.35 0.60 -0.04 -0.27 0.00 0.00 7.3200 3.27   -1,133.23%   -90.56% 31-Jan-2019 0.015 1.11 -2.49 0.00 -40.12% 0.00% 22-Mar-2019 0.015 1.11 -2.49 0.00 -40.12% 0.00%
31-Jul-2019 28-Dec-2018 31-Oct-2018 1 11,651 -624 -587 -963 - 14,928,214 - % -5.04% -0.01% 1,926,221 0.60 0.26 -0.05 -0.02 0.00 0.00 7.7500 3.38   98.34%   66.76% 31-Oct-2018 0.02 3.31 -40.00 0.00 -2.50% 0.00% 28-Dec-2018 0.02 3.31 -40.00 0.00 -2.50% 0.00%
31-Jul-2018 02-Oct-2018 31-Jul-2018 4 45,638 -57,581 -57,877 -57,864 - 142,645 - % -126.82% -40.57% 1,896,876 2.41 1.03 -3.05 -1.31 0.00 0.00 0.0752 0.03   -525.96%   -257.41% 31-Jul-2018 0.03 1.25 -0.98 0.40 -101.68% 0.00% 02-Oct-2018 0.025 1.04 -0.82 0.33 -122.02% 0.00%
31-Jul-2018 27-Jun-2018 30-Apr-2018 3 32,392 -16,465 -9,226 -9,244 - 187,522 - % -28.48% -4.93% 1,865,896 1.74 0.73 -0.50 -0.21 0.00 0.00 0.1005 0.04   -48.33%   -5.46% 30-Apr-2018 0.065 3.74 -13.12 0.65 -7.62% 0.00% 27-Jun-2018 0.035 2.02 -7.06 0.35 -14.15% 0.00%
31-Jul-2018 30-Mar-2018 31-Jan-2018 2 20,920 -6,241 -6,195 -6,232 - 18,808,232 - % -29.61% -0.03% 1,865,896 1.12 0.47 -0.33 -0.14 0.00 0.00 10.0800 4.26   -115.12%   26.58% 30-Jan-2018 0.035 3.12 -10.48 0.00 -9.54% 0.00% 30-Mar-2018 0.05 4.46 -14.97 0.00 -6.68% 0.00%
31-Jul-2018 29-Dec-2017 31-Oct-2017 1 10,581 -2,384 -2,338 -2,897 - 19,405,318 - % -22.10% -0.01% 1,865,896 0.57 0.24 -0.16 -0.07 0.00 0.00 10.4000 4.39   82.11%   -25.90% 31-Oct-2017 0.035 6.17 -22.54 0.00 -4.44% 0.00% 29-Dec-2017 0.035 6.17 -22.54 0.00 -4.44% 0.00%
31-Jul-2017 29-Sep-2017 31-Jul-2017 4 53,162 -11,363 -16,852 -16,190 - 19,853,135 - % -31.70% -0.08% 1,865,896 2.85 1.20 -0.87 -0.37 0.00 0.00 10.6400 4.49   -84.71%   - % 31-Jul-2017 0.04 1.40 -4.61 0.00 -21.69% 0.00% 29-Sep-2017 0.04 1.40 -4.61 0.00 -21.69% 0.00%
31-Jul-2017 23-Jun-2017 30-Apr-2017 3 34,602 -9,626 -9,666 -8,765 - 208,234 - % -27.93% -4.21% 1,865,896 1.85 0.78 -0.47 -0.20 0.00 0.00 0.1116 0.05   -3.26%   -136.94% 28-Apr-2017 0.045 2.43 -9.58 0.40 -10.44% 0.00% 23-Jun-2017 0.045 2.43 -9.58 0.40 -10.44% 0.00%
31-Jul-2017 31-Mar-2017 31-Jan-2017 2 23,091 -9,190 -9,147 -8,488 - 209,353 - % -39.61% -4.05% 1,865,896 1.24 0.52 -0.45 -0.19 0.00 0.00 0.1122 0.05   -268.88%   - % 31-Jan-2017 0.035 2.83 -7.69 0.31 -13.00% 0.00% 31-Mar-2017 0.055 4.44 -12.09 0.49 -8.27% 0.00%
31-Jul-2017 12-Jan-2017 31-Oct-2016 1 13,432 -2,257 -2,219 -2,301 - 214,204 - % -16.52% -1.07% 1,865,896 0.72 0.30 -0.12 -0.05 0.00 0.00 0.1148 0.05   - %   -167.98% 31-Oct-2016 0.045 6.25 -36.49 0.39 -2.74% 0.00% 12-Jan-2017 0.045 6.25 -36.49 0.39 -2.74% 0.00%
31-Jul-2016 30-Sep-2016 31-Jul-2016 4 0 0 0 0 - 21,894,014 - % - % - % 1,876,093 - - 0.00 0.00 - - 11.6700 4.96   - %   - % 29-Jul-2016 0.05 0.00 0.00 0.00 0.00% 0.00% 30-Sep-2016 0.045 0.00 0.00 0.00 0.00% 0.00%
31-Jul-2016 29-Jun-2016 30-Apr-2016 3 96,597 24,029 23,864 23,725 - 229,590 - % 24.70% 10.33% 1,868,110 5.17 2.19 1.27 0.54 0.00 0.00 0.1229 0.05   - %   241.66% 29-Apr-2016 0.055 1.06 4.33 0.45 23.09% 0.00% 29-Jun-2016 0.055 1.06 4.33 0.45 23.09% 0.00%
30-Apr-2016 29-Mar-2016 31-Jan-2016 2 0 0 0 0 - 232,620 - % - % - % 1,863,945 - - 0.00 0.00 0.00 0.00 0.1248 0.05   - %   - % 29-Jan-2016 0.065 0.00 0.00 0.52 0.00% 0.00% 29-Mar-2016 0.06 0.00 0.00 0.48 0.00% 0.00%
30-Apr-2016 31-Dec-2015 31-Oct-2015 2 57,776 3,801 3,795 3,385 - 256,695 - % 6.57% 1.32% 1,880,555 3.07 1.31 0.18 0.08 0.00 0.00 0.1365 0.06   - %   127.79% 30-Oct-2015 0.075 2.44 41.67 0.55 2.40% 0.00% 31-Dec-2015 0.095 3.09 52.78 0.70 1.89% 0.00%
30-Apr-2016 30-Sep-2015 31-Jul-2015 0 0 0 0 - 226,745 - % - % - % 1,710,000 - - 0.00 0.00 0.00 0.00 0.1326 0.05   - %   - % 31-Jul-2015 0.095 0.00 0.00 0.72 0.00% 0.00% 30-Sep-2015 0.07 0.00 0.00 0.53 0.00% 0.00%
30-Apr-2015 30-Jun-2015 30-Apr-2015 134,373 14,167 9,050 6,944 - 194,629 - % 6.73% 3.57% 1,453,541 9.24 3.04 0.38 0.16 0.00 0.00 0.1339 0.04   41.77%   -50.50% 30-Apr-2015 0.115 1.24 24.07 0.86 4.15% 0.00% 30-Jun-2015 0.10 1.08 20.93 0.75 4.78% 0.00%
30-Apr-2015 24-Mar-2015 31-Jan-2015 3 115,995 7,944 7,941 4,898 - 195,775 - % 6.85% 2.50% 1,440,588 8.05 2.63 0.34 0.11 0.00 0.00 0.1359 0.04   229.61%   -3.77% 30-Jan-2015 0.075 0.93 22.06 0.55 4.53% 0.00% 24-Mar-2015 0.115 1.43 33.82 0.85 2.96% 0.00%
30-Apr-2015 30-Dec-2014 31-Oct-2014 2 49,204 3,264 3,264 1,486 - 102,455 - % 6.63% 1.45% 782,105 6.29 1.11 0.19 0.03 0.00 0.00 0.1310 0.02   -0.47%   -48.76% 31-Oct-2014 0.115 1.83 60.53 0.88 1.65% 0.00% 30-Dec-2014 0.07 1.11 36.84 0.53 2.71% 0.00%
30-Apr-2015 30-Sep-2014 31-Jul-2014 1 24,229 2,010 2,010 1,493 - 215,489 - % 8.30% 0.69% 1,658,888 1.46 0.55 0.09 0.03 0.00 0.00 0.1299 0.05   -89.36%   -2.10% 31-Jul-2014 0.12 8.22 133.33 0.92 0.75% 0.00% 30-Sep-2014 0.125 8.56 138.89 0.96 0.72% 0.00%
30-Apr-2014 30-Jun-2014 30-Apr-2014 4 102,050 14,951 14,946 14,028 - 98,954 - % 14.65% 14.18% 758,270 13.46 2.31 1.85 0.32 0.00 0.00 0.1305 0.02   175.60%   90.65% 30-Apr-2014 0.12 0.89 6.49 0.92 15.42% 0.00% 30-Jun-2014 0.11 0.82 5.95 0.84 16.82% 0.00%
30-Apr-2014 28-Mar-2014 31-Jan-2014 3 79,896 5,076 5,070 5,090 - 184,737 - % 6.35% 2.76% 748,529 10.67 1.81 0.68 0.12 0.00 0.00 0.2468 0.04   75.52%   9.27% 30-Jan-2014 0.08 0.75 11.76 0.32 8.50% 0.00% 28-Mar-2014 0.13 1.22 19.12 0.53 5.23% 0.00%
30-Apr-2014 26-Dec-2013 31-Oct-2013 2 52,063 2,874 2,874 2,900 - 129,247 - % 5.52% 2.24% 659,090 7.90 1.18 0.44 0.07 0.00 0.00 0.1961 0.03   90.16%   6.93% 31-Oct-2013 0.09 1.14 20.45 0.46 4.89% 0.00% 26-Dec-2013 0.075 0.95 17.05 0.38 5.87% 0.00%
30-Apr-2014 26-Sep-2013 31-Jul-2013 1 24,979 1,424 1,424 1,525 - 88,776 - % 5.70% 1.72% 544,642 4.59 0.57 0.28 0.03 0.00 0.00 0.1630 0.02   -79.27%   16.86% 31-Jul-2013 0.085 1.85 30.36 0.52 3.29% 0.00% 26-Sep-2013 0.085 1.85 30.36 0.52 3.29% 0.00%
30-Apr-2013 28-Jun-2013 30-Apr-2013 4 79,677 6,593 6,587 7,358 - 89,882 - % 8.27% 8.19% 545,736 14.60 1.80 1.27 0.17 0.00 0.00 0.1647 0.02   57.96%   -7.77% 30-Apr-2013 0.085 0.58 6.30 0.52 15.86% 0.00% 28-Jun-2013 0.085 0.58 6.30 0.52 15.86% 0.00%
30-Apr-2013 21-Mar-2013 31-Jan-2013 3 53,168 4,666 4,690 4,658 - 100,294 - % 8.82% 4.64% 589,620 9.02 1.20 0.79 0.11 0.00 0.00 0.1701 0.02   71.76%   -17.47% 31-Jan-2013 0.095 1.05 12.03 0.56 8.32% 0.00% 21-Mar-2013 0.085 0.94 10.76 0.50 9.29% 0.00%
30-Apr-2013 24-Dec-2012 31-Oct-2012 2 34,166 2,792 2,815 2,712 - 77,177 - % 8.24% 3.51% 459,661 7.43 0.77 0.59 0.06 0.00 0.00 0.1679 0.02   107.82%   -25.23% 31-Oct-2012 0.12 1.61 20.34 0.71 4.92% 0.00% 24-Dec-2012 0.10 1.35 16.95 0.60 5.90% 0.00%
30-Apr-2013 01-Oct-2012 31-Jul-2012 1 16,607 1,395 1,305 1,305 - 104,897 - % 7.86% 1.24% 621,428 2.67 0.38 0.21 0.03 0.00 0.00 0.1688 0.02   -83.64%   -61.30% 31-Jul-2012 0.10 3.74 47.62 0.59 2.10% 0.00% 01-Oct-2012 0.09 3.37 42.86 0.53 2.33% 0.00%
30-Apr-2012 28-Jun-2012 30-Apr-2012 4 62,901 6,897 6,897 7,978 - 69,415 - % 10.96% 11.49% 406,892 15.46 1.42 1.89 0.18 0.00 0.00 0.1706 0.02   41.35%   561.53% 30-Apr-2012 0.10 0.65 5.10 0.59 19.61% 0.00% 28-Jun-2012 0.09 0.58 4.59 0.53 21.79% 0.00%
30-Apr-2012 29-Mar-2012 31-Jan-2012 3 47,384 5,744 5,644 5,644 - 71,877 - % 11.91% 7.85% 414,999 11.42 1.07 1.36 0.13 0.00 0.00 0.1732 0.02   55.61%   886.71% 31-Jan-2012 0.10 0.88 7.35 0.58 13.60% 0.00% 29-Mar-2012 0.10 0.88 7.35 0.58 13.60% 0.00%
30-Apr-2012 28-Dec-2011 31-Oct-2011 2 29,355 3,637 3,627 3,627 - 73,014 - % 12.36% 4.97% 431,785 6.80 0.66 0.84 0.08 0.00 0.00 0.1691 0.02   7.56%   1,253.36% 31-Oct-2011 0.05 0.74 5.95 0.30 16.80% 0.00% 28-Dec-2011 0.06 0.88 7.14 0.35 14.00% 0.00%

PBT = Profit before Tax, NP = Net Profit, NP to SH = Net Profit Attributable to Shareholder, Div = Dividend, NP Margin = Net Profit Margin, ROE = Return on Equity, NOSH = Number of Shares, RPS = Revenue per Share, EPS = Earning Per Share, DPS = Dividend Per Share, NAPS = Net Asset Per Share, EOQ = End of Quarter, ANN = Announcement, P/RPS = Price/Revenue per Share, P/EPS = Price/Earning per Share, P/NAPS = Price/Net Asset per Share, EY = Earning Yield, DY = Dividend Yield.


NOSH is estimated based on the NP to SH and EPS. Div is an estimated figure based on the DPS and NOSH. Net Worth is an estimated figure based on the NAPS and NOSH.

Div Payout %, NP Margin, ROE, DY, QoQ Δ & YoY Δ figures in Percentage; RPS, EPS & DPS's figures in Cent; and NAPS's figures in Dollar.

All figures in '000 unless specified.


Trade this stock with up to 3 x trading limit. Find out more.
  46 people like this.
 
saif9545 @OKU_2020. Hang banyak lagi pegang ye. Tahniah, jom Sama2 kita pertahan dan Sama2 Untung.
12/10/2021 10:43 PM
OKU_2020 hang kaaa saif.- - YOOOO !
Cayerr lahhhh
psstttt ,,, Mazroo nak Rimboq / Baloon any time = $$$$

lagi pun market dah mula Hot balik niii market sentimen dah baguih baq hang
Morah dahh ini Nexgram
Mazroo push up jadi 3 - 4 sen jaaa ramai hempoq kepala ke dinding Gigit jari putus frust nonggeng

BEREHHH $$$ ..Kerrr Guanerr lekor losong ?
13/10/2021 8:42 AM
zzzzzzz Lu ingat mazroo akan nak 4-5sen kasih ozura cabutlah jangan mimpi lagi tukar pergi EV section tipu lagilah tin kosong rekod busuk bboodd tidur
13/10/2021 9:17 AM
zzzzzzz Jangan tengok rekod lama cuba tengok saja 1tahun lebih yang lalu berapa MOU sudah tipu pelabur .apa pun tak berjaya .saya berani cakap next QR mesti habis wayang dlm APM dan 1.6b projek .sudah tukar tipu dlm section EV .
13/10/2021 9:21 AM
zzzzzzz Conso nanti jatuh lagi kawan lambo fintech sama saja tipu tao
13/10/2021 9:23 AM
zzzzzzz Especially WA jangan sentuh ni nanti jadi toilet paper
13/10/2021 9:25 AM
OKU_2020 Beb market meletoop / meledak nii 16 + point index dah gigit 1600
Tak boleh jadi nii beb market kian hot thanks to vaccine 90 % +
banyak cap ayam dah jalan...ini cap ayam Nexgram any time Beb

Korang boleh gigit jari ni Mazroo + Co baru dia EMEMY boleh balon - lenjam pi 3 -4 sen
melopong ekau jang oii
ngoplah jingga hang saif9545

Kerrr guanerr lekor losong ?

Notice of new substantial holder - EMEMY RESOURCES SDN BHD on 11-Oct-2021
13/10/2021 9:34 PM
MZM2511 Ememy Resources Sdn Bhd is a registered private limited company which wholly owned (100%) by BOD Hj Mazru.
13/10/2021 10:06 PM
zzzzzzz Tin kosong kountet only tipu pelabur saja .tengok rekod kountet busuk jangan sentuh especially warrant nanti akan jadi toilet paper
14/10/2021 9:17 AM
zzzzzzz Consolidation GN PN ????
Announcement nanti hahahah
14/10/2021 9:33 AM
zzzzzzz Doa Bboodd hhkkcc
14/10/2021 9:53 AM
MZM2511 @zzzzzzz. Haiya. Ada nampak hantu kubur Nexgram ka???

Jaga baik-baik. Nanti hantu pocong keluar melompat-lompat. He He
14/10/2021 10:14 AM
zzzzzzz Toilet paper dah mariiiii lu jaga jaga oh . especially WA
14/10/2021 10:18 AM
chinaman 4 hari tadak air. Pakatun zzzzz...sekalang, toilet paper kena pakai ma...kan? hehehe
14/10/2021 10:20 AM
zzzzzzz Bboodd kountet ni betul betul BUsiness wizards.
6 tahun seterusnya rugi banyak pun belum tutup .
14/10/2021 10:21 AM
zzzzzzz Bboodd. Tak malukah tidur ambil kaji
14/10/2021 10:22 AM
zzzzzzz Announcement dah hampir coming .jaga jaga nanti tak sempat cabut lagi .
14/10/2021 10:26 AM
zzzzzzz Bboodd business wizards tapi rugi punya hahaha
14/10/2021 10:29 AM
zzzzzzz Hahahah WA Holland i'm coming
14/10/2021 11:06 AM
chinaman Kecil kecil cili api, kan?
14/10/2021 11:44 AM
OKU_2020 Beb keep KOOL toksah gaduh

ini companay value @market capital RM 88 million bukan kecik anak punya duit kat RM100 juta pada harga 2 sen
itu Mazroo dia enjut-lenjan-BALON pigi jadi 3 sen cukup sudah jadi RM 132 juta punya company
ini Olang Tua ( BOD) dia ada pegang sekitar 25 % dari RM 88 juta ..

Beb dia boleh kasi ekau jang terperanjat berok - gigit jari ,,dia sapu /clear itu 2.5 sen sikit jerr tu jadi buyer 2.5 sen , seller bertukar 3 sen dah cukup beb buat korang hempok /hentak kepala kat laptop/desktop/dinding boleh sampai benjol nyosal jang oiii
Sure itu semua warrant meletoop one...gigit jari putuss baq hang

zzzzzz >>syndicate mana dok collect WA ada makna/ agenda ni jang oii
dia tunggu ada siapa mau throw ,,,umur dia panjang lagi beb 8 bulan .....itu WC lagi lama 2024
emak dia pigi 3 sen , WA lompat 1.5 sen /banyak angpow daaa 200 %
ingai dia saja2 mau collect setengah sen beb

Ngoplah jingga Nana-Macha Saif....

Kerrr Guanerr Ganuu Kiterr
14/10/2021 12:49 PM
zzzzzzz Lelong lelong toilet paper
14/10/2021 1:14 PM
OKU_2020 Beb kalau takut tok sah main saham
Lebih afdhol ikut TOK NEK beli ASB , tidak pun follow amoi nyonya ka beli itu simpanan tetap bank tunggu CIPUT 1 -2 % pekdah bank
Kerr Guanerr ?
14/10/2021 2:17 PM
OKU_2020 Beb cap ayam jerr boleh beri untung besar 100 % - 500%
itu saham bluechip ciput 5 - 10 % boleh lerr
so ini cap ayam Nexgram Beb ...,,ada potensi Bekwah berlanar sakan $
Kemon Mazroo----BALOON !!
14/10/2021 2:57 PM
OKU_2020 beb sonang jerr,,,dah melompat RM110 juta market capital tu baru calit 2.5 sen...
Kalau dia orang Balon pi 3 - 3.5 sen -- Mak Datok $$$
tu pasaiii beb ada syndicate , Mamat mana dok kutip collect WA non stop - ada makna ni Beb
tak kan dia sajer2 lakk ada agenda baq hang
14/10/2021 3:18 PM
zzzzzzz Jangan sentuh WA akan jadi toilet paper nanti.jangan sentuh kountet busuk dan tipu ,nanti consolidation jatuh mcm lambo danfintech kawan ni
14/10/2021 6:47 PM
zzzzzzz Akan ada announcement tak lama lagi .jaga jaga
14/10/2021 6:50 PM
OKU_2020 Beb ada syndicate hari2 collect WA , lagi ada 2 juta ( 20 ,500 + lot ) mau Ngap/beli WA....apa lu citaa haa ? dia mesti tau dalam punya ( insider ) beb...Masyukkk mau mali $
14/10/2021 7:06 PM
saif9545 @OKU_2020. Hang dah bersemangat balik nampaknya. Caya lu lah. Waa tunggu lu jadi jutawan. Pegang kuat2, bulan depan sama2 kita ngeteh..
14/10/2021 8:01 PM
OKU_2020 YOOOO saif9545

Beb aku jadi bersemangat & U TURN lakk - korang mesti terperanjat berok & ngoplah jingga !
market makin hot - thanks to cross state borders + economy - dow jone lak meletoop 534

lagi pun pasai nii haaa jang oii yg jadi turning point

angkara lepas call ini cap ayam Nexgram HQ ,,sajerr call main2 tetiba depa pass kat Tn Hj Mazroo . Dia ada cakap " Read my Lip " cayerr lahhh,,,$ Maliii ..
anyway Dia ada " Basuh / Tarbiah " aku Beb tapi dgn cara berhenah- very nice man .

ini Haji substantial share holder Beb..pemegang terbesar .25 - 30 % / dia pegang dari lebih kurang RM 100 million Nexgram
makna nya Beb around RM 25 juta ini Haji dalam Nexgram...
tak kan dia nak pelimkop ini Nexgram yg dia labur mak datok punya banyak ( RM 25 juta ) -

lagi pun ini jam bukan macam time last year March 2020 - covid seluruh dunia punya bahana terokk gilerr.....la ni covid dah lega banyak + ekonomi memulih + solid dow jone ...

so geng jangan main2 dgn ini Haji - - - He means Business $

Amaran - kutok tetap kutok macam dolu2 jika perlu " Happy Trading "
15/10/2021 7:47 AM
papaya wahhh....oku 2020 sudah u turn....sudah insaf ....cuma 8dragon hilang dlm pandangan .....kikikikiih
15/10/2021 10:09 AM
papaya azam baru lepas boleh rentas negeri ke boh......kikikikih
15/10/2021 10:15 AM
papaya sekarang makan gaji dgn hj mazru ke boh ....kikikikih
15/10/2021 10:35 AM
OKU_2020 Beb,,,,sendiiri full time trader
mostly on potential cap ayam - potensi pitih $ 100 % - 500 %
15/10/2021 4:54 PM
OKU_2020 saif9545 @OKU_2020. Hang dah bersemangat balik nampaknya. Caya lu lah. Waa tunggu lu jadi jutawan. Pegang kuat2, bulan depan sama2 kita ngeteh..
***
hmmm Guanerr ngeteh / Kepci lepas letih trading
Kepci KL Sentral ;;;luar punyer tunggu ETS Utara ( Butterworth /Pdg Besaq ) 6.30 PM Jadiq ?
Risiko Gakk Beb,,,takut Benjol Kepala - Kena Tiu
" Nii diaa Demo Kaa OKU_ 2020 "...Ambeq Kau -Adoiii
15/10/2021 5:15 PM
OKU_2020 Comingg On the Way
15/10/2021 6:00 PM
OKU_2020 1 jam dahhh 7.30
sah Kena PREQQ niii mana berani Beb
kalau Aweq sure Mai - Jadiq punya

Apapun Nexgram nampak OK terutama WA ada si syndicate keep ON collecting Non Stop
ada makna ni beb = $
15/10/2021 7:32 PM
OKU_2020 Risau gak Beb kot MZM yg muncul !.... Mapohhh kawee kena Tiu !
15/10/2021 7:38 PM
MZM2511 OKU_2020 Risau gak Beb kot MZM yg muncul
----------
jangan risaulah OKU_2020. Awak patut risau kalau zzzzzzz yang muncul. Bersamanya nanti mungkin dia bawa hantu pocong. He He
15/10/2021 7:40 PM
OKU_2020 Mandarin >> kena Tiu = kena Rimboq /belangkong
15/10/2021 7:43 PM
OKU_2020 Betoii tu Sdr MZM ( kena kecek molek dehh ) address our friend Saudara MZM
now with OKU_2020 versi baru Nexgram friendly ambo kena berhati2 - be cautious dgn zzzzzzz
zzzzzzz memang tongah Biol / Bongang bonar nii jang oiii
15/10/2021 8:09 PM
OKU_2020 Beb /Kengkawan - ambo OPTIMIS $ dengan Nexgram selepas kisah benar itu hari ,..call HQ !
Cayer lahhh - sabor Yeop Oii Teman yakin ini kaunter mau Malii $$$
15/10/2021 8:14 PM
saif9545 @OKU_2020. Betul ke hj mazru ada kata" READ MY LIP". Kalau macam tulah TP boleh RM0. 50sen nampaknya. Jom tunggu..
15/10/2021 11:18 PM
OKU_2020 YOOOO Sdr/Saudara MZM,,,
Saif9545 finger crossed kata Mat Salleh

Market makin hot dow jone meletoop letoop lagi tambah 382 jadi 35,000 ++
penny murah punyer mula gerak dah

bimbang beb tak lama lagi tak ada saham bawah 3 sen - akan kena sapuuu
basically ini Nexgram saham Tech @technology - property -shipping logistic -banyak peluang ni beb ekonomi makin cantik $
16/10/2021 10:18 AM
MZM2511 The progress report on TracAPM in the 4QR 2021 report:
..... On 24 March 2021, the Prime Minister Tan Sri Dato’ Haji Muhyiddin bin Haji Muhammad Yassin launched the TracAPM Digital System which solved the digitalisation of APM forces on-the-ground in handling the pandemic quarantine station, transportation, screening test and emergency response as well as handling of corpse due to Covid-19. ..... The system successfully solved the multi-agencies manual processes under one unified platform in the Kuala Lumpur International Airport (KLIA) since February 2021 for all travellers entering Malaysia, all kinds of quarantine tracking including hotel, government facilities and home quarantines.
...... The system further being implemented as pilot project in Sarawak for all International borders entries, as well as all domestic travel bubble entry points for Island of Langkawi, in KLIA, KLIA2, Subang, Ipoh, Johor and Sarawak airports, as well as Kuala Perlis Ferry Terminal, Kuala Kedah Ferry Terminal and other entry points in support of national endemic programs.


Another progress report on Healthcare and Logistic businesses in the 4QR 2021 report:

.... Over all group investment in healthcare continues to progress well with government project TracAPM and SafeTravelPass pandemic and endemic travellers entry-registration, payment and process management of Quarantine-Stations, home quarantines and government services contributing positively in current financial year.
....... COVID-19 tests partnership with government is looking at positive return in coming quarter after much capital investment, in view of taking part of mass screening assignment engaged with government health facilities during endemic economic and border openings. ....... Government project capital investment continue to weight on current quarter which is normal for concession early investment and The Group continue to invest further in line with government direction to push for economic and social recovery. ........ The healthcare segment had experienced lower margin and recent success in contracts shall expect to contribute to bottom line in coming quarters.
......... On the other bright side, the logistic segment saw the growing demand of port services post pandemic. The Group expect the coming quarters shall expect the recovery of business activities especially import and export segment related to port activities
16/10/2021 10:22 AM
OKU_2020 MZM >> On the other bright side, the logistic segment saw the growing demand of port services post pandemic. The Group expect the coming quarters shall expect the recovery of business activities especially import and export segment related to port activities
--------
Tambah Chomeiee ( K'tan slang) $$$ Niii as banyak negara dah mula buka sempadan negara masing2 = $$$$$
16/10/2021 11:06 AM
zzzzzzz Dua penipu sendiri cakap sendiri gembira .nak cabut 0.025-0.030 kah cakap teruslah . Lagi tipu apa apa MOU apa projek .hahahaha
Kountet rubbish is rubbish takkan jadi GEM .lagi cakap business wizards ni bboodd tipu tahu lah
16/10/2021 1:07 PM
zzzzzzz Satu hari ozura tak habis disposed takkan ada org belakang goreng lagi .pelabur jangan sentuh lagi ni kountet tipu rekod busuk nya . especially WA jaga jaga
16/10/2021 1:09 PM
zzzzzzz Tin kosong tin kosong next QR dah habis APM
16/10/2021 1:10 PM
zzzzzzz Semua kakitangan ozura nak cabut harga tinggi sikit
16/10/2021 1:23 PM