Highlights
KLSE: TIGER (7079)       TIGER SYNERGY BHD MAIN : Property
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.09   0.00 (0.00%)  0.00 - 0.00  0
Trade this stock with T+7 trading account. Find out more.

Financials


Market Cap: 118 Million

Market Cap 118 Million
NOSH 1,308 Million

Latest Audited Result:  30-Jun-2017

Latest Audited Result: 30-Jun-2017
Announcement Date 31-Oct-2017
Next Audited Result: 30-Jun-2018
Est. Ann. Date: 31-Oct-2018
Est. Ann. Due Date: 27-Dec-2018

Latest Quarter:  30-Jun-2019 [#4]

Latest Quarter: 30-Jun-2019 [#4]
Announcement Date 27-Aug-2019
Next Quarter: 30-Sep-2019
Est. Ann. Date: 30-Nov-2019
Est. Ann. Due Date: 29-Nov-2019
QoQ | YoY   125.14%  |    106.24%

Annual (Unaudited) ( EPS: 0.00, P/E: 3,364.61 )

Revenue | NP to SH 16,989  |  35
RPS | P/RPS 1.30 Cent  |  6.93
EPS | P/E | EY 0.00 Cent  |  3,364.61  |  0.03%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.23  |  0.39
YoY   100.94%
NP Margin | ROE 0.21%  |  0.01%
F.Y. | Ann. Date 30-Jun-2019  |  27-Aug-2019

T4Q Result ( EPS: 0.00, P/E: 3,364.61 )

Revenue | NP to SH 16,989  |  35
RPS | P/RPS 1.30 Cent  |  6.93
EPS | P/E | EY 0.00 Cent  |  3,364.61  |  0.03%
DPS | DY | Payout % 0.00 Cent  |  0.00%  |  - %
NAPS | P/NAPS 0.23  |  0.39
QoQ | YoY   101.16%  |    100.97%
NP Margin | ROE 0.21%  |  0.01%
F.Y. | Ann. Date 30-Jun-2019  |  27-Aug-2019

Annualized Result ( EPS: 0.00, P/E: 3,364.61 )

Revenue | NP to SH 16,989  |  35
RPS | P/RPS 1.30 Cent  |  6.93
EPS | P/E | EY 0.00 Cent  |  3,364.61  |  0.03%
DPS | DY | Payout % -
NAPS | P/NAPS -
QoQ | YoY   118.23%  |    100.94%
NP Margin | ROE 0.21%  |  0.01%
F.Y. | Ann. Date 30-Jun-2019  |  27-Aug-2019




Show?  YoY % Horiz. %

Last 10 FY Result
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
Revenue 16,989 16,989 16,989 10,984 9,363 15,703 15,142 12,589 34,118 34,118 38,140 10,655 5.64%
  YoY % 0.00% 0.00% 54.67% 17.31% -40.37% 3.70% 20.28% -63.10% 0.00% -10.55% 257.95% -
  Horiz. % 159.45% 159.45% 159.45% 103.09% 87.87% 147.38% 142.11% 118.15% 320.21% 320.21% 357.95% 100.00%
PBT 36 36 36 -4,127 -6,181 -1,892 -36 -1,388 -1,540 -1,540 6,047 -7,192 -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.87% 33.23% -226.69% -5,155.56% 97.41% 9.87% 0.00% -125.47% 184.08% -
  Horiz. % -0.50% -0.50% -0.50% 57.38% 85.94% 26.31% 0.50% 19.30% 21.41% 21.41% -84.08% 100.00%
Tax -1 -1 -1 420 90 -124 -2,015 1,517 -167 -167 -4,515 -368 -50.09%
  YoY % 0.00% 0.00% -100.24% 366.67% 172.58% 93.85% -232.83% 1,008.38% 0.00% 96.30% -1,126.90% -
  Horiz. % 0.27% 0.27% 0.27% -114.13% -24.46% 33.70% 547.55% -412.23% 45.38% 45.38% 1,226.90% 100.00%
NP 35 35 35 -3,707 -6,091 -2,016 -2,051 129 -1,707 -1,707 1,532 -7,560 -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.94% 39.14% -202.13% 1.71% -1,689.92% 107.56% 0.00% -211.42% 120.26% -
  Horiz. % -0.46% -0.46% -0.46% 49.03% 80.57% 26.67% 27.13% -1.71% 22.58% 22.58% -20.26% 100.00%
NP to SH 35 35 35 -3,707 -6,091 -2,016 -2,051 129 -1,707 -1,707 1,532 -7,560 -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.94% 39.14% -202.13% 1.71% -1,689.92% 107.56% 0.00% -211.42% 120.26% -
  Horiz. % -0.46% -0.46% -0.46% 49.03% 80.57% 26.67% 27.13% -1.71% 22.58% 22.58% -20.26% 100.00%
Tax Rate 2.78 % 2.78 % 2.78 % - % - % - % - % - % - % - % 74.67 % - % -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % 3.72% 3.72% 3.72% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 100.00% -
Total Cost 16,954 16,954 16,954 14,691 15,454 17,719 17,193 12,460 35,825 35,825 36,608 18,215 -0.84%
  YoY % 0.00% 0.00% 15.40% -4.94% -12.78% 3.06% 37.99% -65.22% 0.00% -2.14% 100.98% -
  Horiz. % 93.08% 93.08% 93.08% 80.65% 84.84% 97.28% 94.39% 68.41% 196.68% 196.68% 200.98% 100.00%
Net Worth 302,007 302,007 302,007 229,057 220,795 204,321 180,487 145,200 83,534 82,285 69,828 8,448 52.30%
  YoY % 0.00% 0.00% 31.85% 3.74% 8.06% 13.20% 24.30% 73.82% 1.52% 17.84% 726.48% -
  Horiz. % 3,574.55% 3,574.55% 3,574.55% 2,711.13% 2,613.33% 2,418.35% 2,136.25% 1,718.58% 988.71% 973.93% 826.48% 100.00%
Dividend
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
Div - 0 - - - - - - - - - - -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % - - - - - - - - - - - -
Div Payout % - % - % - % - % - % - % - % - % - % - % - % - % -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % - - - - - - - - - - - -
Equity
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
Net Worth 302,007 302,007 302,007 229,057 220,795 204,321 180,487 145,200 83,534 82,285 69,828 8,448 52.30%
  YoY % 0.00% 0.00% 31.85% 3.74% 8.06% 13.20% 24.30% 73.82% 1.52% 17.84% 726.48% -
  Horiz. % 3,574.55% 3,574.55% 3,574.55% 2,711.13% 2,613.33% 2,418.35% 2,136.25% 1,718.58% 988.71% 973.93% 826.48% 100.00%
NOSH 888,257 888,257 888,257 409,032 1,471,970 1,362,142 820,400 660,000 363,191 342,857 303,600 35,203 46.19%
  YoY % 0.00% 0.00% 117.16% -72.21% 8.06% 66.03% 24.30% 81.72% 5.93% 12.93% 762.42% -
  Horiz. % 2,523.22% 2,523.22% 2,523.22% 1,161.91% 4,181.33% 3,869.35% 2,330.46% 1,874.82% 1,031.69% 973.93% 862.42% 100.00%
Ratio Analysis
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
NP Margin 0.21 % 0.21 % 0.21 % -33.75 % -65.05 % -12.84 % -13.55 % 1.02 % -5.00 % -5.00 % 4.02 % -70.95 % -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.62% 48.12% -406.62% 5.24% -1,428.43% 120.40% 0.00% -224.38% 105.67% -
  Horiz. % -0.30% -0.30% -0.30% 47.57% 91.68% 18.10% 19.10% -1.44% 7.05% 7.05% -5.67% 100.00%
ROE 0.01 % 0.01 % 0.01 % -1.62 % -2.76 % -0.99 % -1.14 % 0.09 % -2.04 % -2.07 % 2.19 % -89.48 % -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.62% 41.30% -178.79% 13.16% -1,366.67% 104.41% 1.45% -194.52% 102.45% -
  Horiz. % -0.01% -0.01% -0.01% 1.81% 3.08% 1.11% 1.27% -0.10% 2.28% 2.31% -2.45% 100.00%
Per Share
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
RPS 1.91 1.91 1.91 2.69 0.64 1.15 1.85 1.91 9.39 9.95 12.56 30.27 -27.75%
  YoY % 0.00% 0.00% -29.00% 320.31% -44.35% -37.84% -3.14% -79.66% -5.63% -20.78% -58.51% -
  Horiz. % 6.31% 6.31% 6.31% 8.89% 2.11% 3.80% 6.11% 6.31% 31.02% 32.87% 41.49% 100.00%
EPS 0.00 0.00 0.00 -0.91 -0.41 -0.14 -0.25 0.02 -0.47 -0.47 0.50 -4.11 -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% -121.95% -192.86% 44.00% -1,350.00% 104.26% 0.00% -194.00% 112.17% -
  Horiz. % -0.00% -0.00% -0.00% 22.14% 9.98% 3.41% 6.08% -0.49% 11.44% 11.44% -12.17% 100.00%
DPS 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % - - - - - - - - - - - -
NAPS 0.3400 0.3400 0.3400 0.5600 0.1500 0.1500 0.2200 0.2200 0.2300 0.2400 0.2300 0.2400 4.18%
  YoY % 0.00% 0.00% -39.29% 273.33% 0.00% -31.82% 0.00% -4.35% -4.17% 4.35% -4.17% -
  Horiz. % 141.67% 141.67% 141.67% 233.33% 62.50% 62.50% 91.67% 91.67% 95.83% 100.00% 95.83% 100.00%
Adjusted Per Share Value based on latest NOSH - 1,308,460
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
RPS 1.30 1.30 1.30 0.84 0.72 1.20 1.16 0.96 2.61 2.61 2.91 0.81 5.72%
  YoY % 0.00% 0.00% 54.76% 16.67% -40.00% 3.45% 20.83% -63.22% 0.00% -10.31% 259.26% -
  Horiz. % 160.49% 160.49% 160.49% 103.70% 88.89% 148.15% 143.21% 118.52% 322.22% 322.22% 359.26% 100.00%
EPS 0.00 0.00 0.00 -0.28 -0.47 -0.15 -0.16 0.01 -0.13 -0.13 0.12 -0.58 -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 40.43% -213.33% 6.25% -1,700.00% 107.69% 0.00% -208.33% 120.69% -
  Horiz. % -0.00% -0.00% -0.00% 48.28% 81.03% 25.86% 27.59% -1.72% 22.41% 22.41% -20.69% 100.00%
DPS 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % - - - - - - - - - - - -
NAPS 0.2308 0.2308 0.2308 0.1751 0.1687 0.1562 0.1379 0.1110 0.0638 0.0629 0.0534 0.0065 52.18%
  YoY % 0.00% 0.00% 31.81% 3.79% 8.00% 13.27% 24.23% 73.98% 1.43% 17.79% 721.54% -
  Horiz. % 3,550.77% 3,550.77% 3,550.77% 2,693.85% 2,595.38% 2,403.08% 2,121.54% 1,707.69% 981.54% 967.69% 821.54% 100.00%
Price Multiplier on Financial Quarter End Date
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
Date AQR T4Q 28/06/19 29/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 30/12/11 30/12/10 -
Price 0.0550 0.0550 0.0550 0.1000 0.0650 0.0500 0.1050 0.1400 0.3100 0.3100 0.1200 0.1400 -
P/RPS 2.88 2.88 2.88 3.72 10.22 4.34 5.69 7.34 3.30 3.12 0.96 0.46 24.08%
  YoY % 0.00% 0.00% -22.58% -63.60% 135.48% -23.73% -22.48% 122.42% 5.77% 225.00% 108.70% -
  Horiz. % 626.09% 626.09% 626.09% 808.70% 2,221.74% 943.48% 1,236.96% 1,595.65% 717.39% 678.26% 208.70% 100.00%
P/EPS 1,395.83 1,395.83 1,395.83 -11.03 -15.71 -33.78 -42.00 716.28 -65.96 -62.26 23.78 -0.65 -
  YoY % 0.00% 0.00% 12,754.85% 29.79% 53.49% 19.57% -105.86% 1,185.93% -5.94% -361.82% 3,758.46% -
  Horiz. % -214,743.06% -214,743.06% -214,743.06% 1,696.92% 2,416.92% 5,196.92% 6,461.54% -110,196.94% 10,147.69% 9,578.46% -3,658.46% 100.00%
EY 0.07 0.07 0.07 -9.06 -6.37 -2.96 -2.38 0.14 -1.52 -1.61 4.21 -153.39 -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.77% -42.23% -115.20% -24.37% -1,800.00% 109.21% 5.59% -138.24% 102.74% -
  Horiz. % -0.05% -0.05% -0.05% 5.91% 4.15% 1.93% 1.55% -0.09% 0.99% 1.05% -2.74% 100.00%
DY 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % - - - - - - - - - - - -
P/NAPS 0.16 0.16 0.16 0.18 0.43 0.33 0.48 0.64 1.35 1.29 0.52 0.58 -14.06%
  YoY % 0.00% 0.00% -11.11% -58.14% 30.30% -31.25% -25.00% -52.59% 4.65% 148.08% -10.34% -
  Horiz. % 27.59% 27.59% 27.59% 31.03% 74.14% 56.90% 82.76% 110.34% 232.76% 222.41% 89.66% 100.00%
Price Multiplier on Announcement Date
AQR T4Q 30/06/19 30/06/18 30/06/17 30/06/16 30/06/15 30/06/14 31/12/12 31/12/12 31/12/11 31/12/10 CAGR
Date AQR T4Q 27/08/19 30/08/18 25/08/17 29/08/16 26/08/15 29/08/14 28/02/13 29/08/13 29/02/12 25/02/11 -
Price 0.0550 0.0550 0.0550 0.0800 0.0600 0.0500 0.0950 0.1450 0.2350 0.2200 0.1400 0.1600 -
P/RPS 2.88 2.88 2.88 2.98 9.43 4.34 5.15 7.60 2.50 2.21 1.11 0.53 22.03%
  YoY % 0.00% 0.00% -3.36% -68.40% 117.28% -15.73% -32.24% 204.00% 13.12% 99.10% 109.43% -
  Horiz. % 543.40% 543.40% 543.40% 562.26% 1,779.25% 818.87% 971.70% 1,433.96% 471.70% 416.98% 209.43% 100.00%
P/EPS 1,395.83 1,395.83 1,395.83 -8.83 -14.50 -33.78 -38.00 741.86 -50.00 -44.19 27.74 -0.75 -
  YoY % 0.00% 0.00% 15,907.81% 39.10% 57.08% 11.11% -105.12% 1,583.72% -13.15% -259.30% 3,798.67% -
  Horiz. % -186,110.66% -186,110.66% -186,110.66% 1,177.33% 1,933.33% 4,504.00% 5,066.67% -98,914.66% 6,666.67% 5,892.00% -3,698.67% 100.00%
EY 0.07 0.07 0.07 -11.33 -6.90 -2.96 -2.63 0.13 -2.00 -2.26 3.60 -134.22 -
  YoY % 0.00% 0.00% 100.62% -64.20% -133.11% -12.55% -2,123.08% 106.50% 11.50% -162.78% 102.68% -
  Horiz. % -0.05% -0.05% -0.05% 8.44% 5.14% 2.21% 1.96% -0.10% 1.49% 1.68% -2.68% 100.00%
DY 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 0.00 -
  YoY % 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% 0.00% -
  Horiz. % - - - - - - - - - - - -
P/NAPS 0.16 0.16 0.16 0.14 0.40 0.33 0.43 0.66 1.02 0.92 0.61 0.67 -15.50%
  YoY % 0.00% 0.00% 14.29% -65.00% 21.21% -23.26% -34.85% -35.29% 10.87% 50.82% -8.96% -
  Horiz. % 23.88% 23.88% 23.88% 20.90% 59.70% 49.25% 64.18% 98.51% 152.24% 137.31% 91.04% 100.00%

PBT = Profit before Tax, NP = Net Profit, NP to SH = Net Profit Attributable to Shareholder, Div = Dividend, NP Margin = Net Profit Margin, ROE = Return on Equity, NOSH = Number of Shares, RPS = Revenue per Share, EPS = Earning Per Share, DPS = Dividend Per Share, NAPS = Net Asset Per Share, EOQ = End of Quarter, ANN = Announcement, P/RPS = Price/Revenue per Share, P/EPS = Price/Earning per Share, P/NAPS = Price/Net Asset per Share, EY = Earning Yield, DY = Dividend Yield.


NOSH is estimated based on the NP to SH and EPS. Div is an estimated figure based on the DPS and NOSH. Net Worth is an estimated figure based on the NAPS and NOSH.

Div Payout %, NP Margin, ROE, DY, QoQ Δ & YoY Δ figures in Percentage; RPS, EPS & DPS's figures in Cent; and NAPS's figures in Dollar.

All figures in '000 unless specified.


Analyze this stock with MQ Trader system
  19 people like this.
 
leekokshen Today tiger bite back...can anyone explain what TWL is suing Goh for? Is it why Goh never offer to take over? Seems very funny....
02/10/2019 8:14 PM
zalidaud zalidaud: Harimau dah sakit tenat nak mati! Rugi banyak sebab bela binatang ni, makan tuan rupanya! Beli harga 0.34 (0.085 sebelum consolidation x4). Nak naik .10 pun susah. Patut gali lubang, tanam hidup-hidup je harimau ni!
14/01/2019 12:25 PM

Sin Min Loh: Sabar. Jangan tanam dulu. Harimau banyak makan daging ini dah menjelma jadi kucing comel dibela ikan. Meow !
14/01/2019 8:04 PM

Tunggu-tunggu, ingatkan boleh naik ... dah jatuh dari 0.34 sampai 0.05 (jatuh 95%?) Nak sabar lagi ke Sin Min Loh? Dah surut kering macam sungai Eufrat. Kalau betul-betul boleh timbul emas, boleh sabar lagi.

Ada yang nak bagi komen? Patut beli tambah (everage) atau lepaskan (jual) aje?
11/10/2019 8:03 PM
Tiong Kung King Zien mr goh kaya sekarang,sebab dia jual ipoh white cofee kat mat saleh
14/10/2019 10:22 AM
Tiong Kung King Zien my oppionion is mr goh selling ipoh white coffee to have enough money to strike this pussycat family
14/10/2019 10:56 PM
Tiong Kung King Zien Tunggu dan lihat! Kita maki tan family hari2 sampai keluarga tan hancur.
14/10/2019 11:03 PM
Tiong Kung King Zien mr goh sue tan family! Tiger will up
24/10/2019 4:08 PM
Tiong Kung King Zien tiger sik energy berak
07/11/2019 5:34 PM
Tiong Kung King Zien tiger synergy berhad name same as thai girl sik energy berak。
07/11/2019 5:35 PM
Zali Daud TKKZ LOL!
Pada 23 Oktober kelihatan Thai Girl bersemangat untuk maju dengan dagangan 24.4m dan harga mencecah .06 walaupun ditutup pada .055 (naik 0.005). Esoknya 24hb naik lagi 0.005 ditutup pada .060. Tetapi range 0.055-0.060 hanya bertahan seminggu kemudian Thai Girl Sick Energy kembali. Bila akan pulih?
08/11/2019 10:58 AM
Tiong Kung King Zien thai girl sik energy berak menjadi taiko see energy berkat
13/11/2019 12:22 PM
Tiong Kung King Zien big win in project impiana many house sold for China guy, now almost 90% sold that y tiger now is singapore tiger got wings fly high。will up to 20cents or maybe higher
15/11/2019 2:17 AM
19/11/2019 10:03 AM
Tiong Kung King Zien I tell you already up,bro tklim
19/11/2019 1:32 PM
Tiong Kung King Zien 8 cent already
19/11/2019 2:21 PM
Tiong Kung King Zien up till 20cent
19/11/2019 2:26 PM
BBVS all talk rubbish only here
name only Name only investor website. But talk so much rubbish and bad language.
19/11/2019 5:21 PM
Tiong Kung King Zien Haiya 20cent coming soon
19/11/2019 6:46 PM
Tiong Kung King Zien ini kali mee ,kueh tiao, bee hoon goreng
20/11/2019 12:00 AM
Tiong Kung King Zien Tan family aquired alot share
20/11/2019 12:00 AM
weechin53 What's on?
20/11/2019 9:12 AM
Chenghenglee how? any insider news?
20/11/2019 10:50 AM
Zali Daud Jika dibanding dengan harga sebelum 'consolidation' 4:1, harga sekarang ini masih rendah 0.080/4 = 0.020.
20/11/2019 11:28 AM
Chenghenglee zali daud harga sebelum tu berapa ya?
20/11/2019 11:45 AM
Tiong Kung King Zien China guy buy 90% of impiana project because foreigners now can buy above 600k house in Malaysia...
20/11/2019 12:28 PM
20/11/2019 12:28 PM
Akino Tok Tok The tide turns and the goose hangs high. At full speed now. Gather the rose buds while you may ! 快上車,米走雞 !
20/11/2019 1:14 PM
contrarian168 Again dont easier get trap by this company,retailer always get crazy when the big boy pull up the price
20/11/2019 2:47 PM
kslee81 Ayam lari
20/11/2019 2:51 PM
contrarian168 ya,faster buy so u can help the big boy clear some of its debt!
20/11/2019 3:03 PM
Tiong Kung King Zien 10cents is coming
20/11/2019 3:31 PM
Tiong Kung King Zien terlaris impian 90% China guy buy! no more house for us。up till 20cent still is the consolidation price
20/11/2019 3:33 PM
tkl88 Wow, Amazing !
What happend? Damn hot man Tiger today !
Now Tiger already traded at 0.095 (+0.02) (+26.7 %)
Today probably can closed at 0.12 (+0.045) (+60 %)
Keep it up Tiger !

Huat ah ! Heng ah ! Ong ah !
20/11/2019 3:37 PM
ZhanLang Wow tiger show mari , nanti habis show tak tau siapa bogel ???Haha...
20/11/2019 3:47 PM
contrarian168 today t1,yesterday bought retailer is coming out to throw to u,expect today close lower than RM0.09
20/11/2019 3:56 PM
ZhanLang Sudah banyak org. mari tengok tiger show , saya turun kapal dulu , bye ! hope u all gain too :)
20/11/2019 3:56 PM
Chenghenglee tq tiger buy 0.08 sold 0.095..... run....
20/11/2019 4:06 PM
Tiong Kung King Zien tiger singapore fly high
20/11/2019 4:14 PM
Akino Tok Tok Sekarang cuma tirai ke-1, masa rehat sehari, esok tirai ke-2. Esok baru tiger show ecstasy yang menghairahkan sampai hidung berdarah macham Dr. M.
20/11/2019 4:51 PM
Zali Daud Chenghenglee zali daud harga sebelum tu berapa ya?
20/11/2019 11:45 AM

Saya mula beli Tiger pada harga 0.085 sebelum 'consolidation'. Jika dikira selepas consolidation 4:1 maka harganya 0.085x4 = 0.34. Jadi harga sekarang 0.09 (close) masih murah. Walau bagaimanapun, saya telah banyak kali melakukan 'everage'. Dah boleh untung sedikit!

Consolidation berlaku pada harga 0.02 yakni dibuka pada harga 0.08 selepas consolidation.
20/11/2019 11:18 PM
Zali Daud Sin Min Loh: Sabar. Jangan tanam dulu. Harimau banyak makan daging ini dah menjelma jadi kucing comel dibela ikan. Meow !
14/01/2019 8:04 PM

Terima kasih kerana menasihati saya supaya bersabar!
20/11/2019 11:21 PM
Tiong Kung King Zien saya tahu ceritanya,mr goh pakai safari alliance punya share 25%++ mr tan pulak hanya 10% share lepas tu mr goh mahu halao harimau makan gaji buta bini dan keluarga harimau ini berjuta ringgit sedangkan share hanya 10% lagi pun company rugi. Sekarang tan kena beli balik share yang mereka dispose kalau tidak next agenda. Semua ahli keluarga Harimau yang makan gaji buta akan dihalao jadi board of director. Duit harimau sangkut kat si kera, jadi mereka terpaksa beli balik saham supaya lebih dari mr goh. Mr goh baru jual ipoh cofee ada satu billion. Kalau anda nak saham naik pls pls pls attend agenda vote harimau out kita rugi harimau jantan ambil gaji berjuta ringgit dan bini harimau pun sama dan anak perempuannya. Sedangkan tiger hanya pernah untuk rm100000 pada tahun 2013 dsn 2014. 2015-2019 rugi tapi ambil gaji berjuta? Tiger punya tanah value tinggi tapi mengapa sekarang hanya 9 sen kerana harimau keep issue toilet paper dan dispose supaya dia dapat sapu kita punya saham dengan harga rendah. Akibat dispose berlebihan saham dalam tangan tinggal sedikit tapi ini masa datang mr goh ambil peluang untuk ambil alih. Saham tiger bernilai 30sen seunit kerana punya asset tanah. Mungkin kamu akan ragu kata saya tapi theegde market ada laporan yang saya kata. Ini kali ambil balik modal lah. Mr harimau sakit gigi sekarang., kalau tak sempat beli balik saham mr goh akan halas semua harimau ini dari makan gaji buta
21/11/2019 2:06 AM
Chenghenglee ini macam ,sapuuuuu saja dan tunggu tengok Thai girl show
21/11/2019 6:22 AM
Akino Tok Tok Tak hairan keluarga harimau tak berhenti sapu Tiger baru-baru ini. Mengikut rekod saya keluarga harimau ada cuma 8.7% manakala Goh 25.25% pada 19-11-19. No fight. Tapi saya takut itu cuma dalang main patung wayang kulit sahaja, bukan tiger show yang benar. Walau pun gitu, Tiger memang undervalued. Jadi kita berpeluk-dakap Tiger jangan berganjak. Nikmatilah pergelutan tiger show sahaja , jangan terharu sangat sampai berbogel lumpuh. Siapa ada khabar baru terperinchi penjualan projek Impiana ?
21/11/2019 6:49 AM
armadatuah2017 Rich men’s game. You can never beat them. This type of counter, got profit cabut. Who can really know the movement.
21/11/2019 7:18 AM
tkl88 Wow, Amazing !
Damn hot man Tiger today !
Now Tiger already traded at 0.095 (+0.005) (+5.6 %)
Today probably can closed at 0.15 (+0.06) (+66.7 %)
Keep it up Tiger !

Huat ah ! Heng ah ! Ong ah !
21/11/2019 9:29 AM
Tiong Kung King Zien Ini kali harimau makan banyak sangat hingga kena diabetes. Satu keluarga dispose dan keep issue esos share. Siapa kah mr is a tan sue mr goh? Mr goh yang sue mr tan, mr goh punyai 25% paling banyak saham tiger. Tan family makan gaji buta.
21/11/2019 10:48 AM
Tiong Kung King Zien today 10.5 can be 。15cent still long journey to go
21/11/2019 12:41 PM
Chenghenglee 0.08 pls come to me
21/11/2019 3:09 PM
BILLC Beware,,,,this is not a real tiger,,,,,,this is cap ayam tiger paperrrrr,,,,,,
21/11/2019 4:51 PM
Akino Tok Tok Tutup pada 0.09, tak mati. Esok tirai ke-3, kalau hidup, ia akan terbang jadi Harimau Bersayap. 如虎添翼
21/11/2019 5:23 PM