Highlights
KLSE: PUNCAK (6807)       PUNCAK NIAGA HOLDINGS BHD MAIN : Construction
Last Price Today's Change   Day's Range   Trading Volume
0.435   +0.015 (3.57%)  0.415 - 0.45  13,060,800
Analyze this stock with MQ Trader system

IPO Info

Key Data:
General Retail Institutional
Offer Period
Opening - - -
Closing - - -
Price
Issue Price - - -
Par Value 0.000 - -
Units - - -
No of Shares
Public Issue - - -
Offer for Sale - - -
Private Placement - - -
Time Table
Allotment Date - - -
Listing Date - - -
Issuing House - - -
ISIN Code - - -
Prospectus:
-
Trade this stock with T+7 trading account. Find out more.

  23 people like this.
 
Miz Raya Bloom stocks awak beli tidak ada kena mengena dengan kami yang ada PUNCAK
01/03/2021 2:48 PM
RMSB Good closing. Tomorrow gap up.
01/03/2021 5:57 PM
Hero76 Tomorow target RM0.60
01/03/2021 7:18 PM
Miz Raya Bloom ya cantik closing hari ini, ku ingat 0.48 rupanyer 0.485
01/03/2021 8:18 PM
HannahM Good closing for today. Still in momentum for gap up!
01/03/2021 8:33 PM
Skng Keong Faster Hook 9e....
01/03/2021 9:10 PM
sadforvivo based on chart, nampak macam naik pada esok. betul?
01/03/2021 9:10 PM
henry888 today pecah 0.500 retest recent height..opinion...
02/03/2021 6:54 AM
bjgdila123 sapu lagi sure above 0.60 tdy
02/03/2021 10:29 AM
sadforvivo bjgdila123 ok. let's sapu more now.....
02/03/2021 11:01 AM
sadforvivo so fast game over?
02/03/2021 1:46 PM
HannahM Kesian lah woodswater ni. Promote counter dia kt sini
02/03/2021 2:01 PM
narly__ bila puncak nak hijau ni hahaha
02/03/2021 2:35 PM
Freshbreakout Sorry Puncak, gerak lu! Dah turun balik nanti, roger
02/03/2021 4:56 PM
Miz Raya Bloom ku kalau takde share kaunter itu, ku tak nak komen ape2, kalau ku jual pun ku tak suka heboh2 lagak pandai
02/03/2021 5:47 PM
Miz Raya Bloom jangan suka sakitkan hati orang, faham woodswater
02/03/2021 5:48 PM
Flykite Thanks for your advise, Woodswater. If price continue to fall. Will accumulate in stages.
02/03/2021 7:19 PM
Miz Raya Bloom advise ini hanya diminta, takde orang saja2 nak bagi advice kalau tak diminta
kikiki
02/03/2021 8:46 PM
King18Wn Interesting... Despite the Qtr profit from the operations dropped by 5mil compare last year, the Qtr result improved by 57mil with reversal of finance cost 30mil and 25mil tax provison... What does it means?
03/03/2021 1:13 AM
HannahM Puncak cannot sustain at 0.475 resistant, break that and I see that it’s going back to previous support 0.41-0.42. That’s why I have to let go Puncak yesterday for a moment. If break 41, it’s going back to price 35-38. Back to square 1.
03/03/2021 9:25 AM
HannahM Woodswater

I okay je because I bought cheap cheap. Still profit. That’s trading all about. Test if can increase, now the chart not looking so good, take profit la
03/03/2021 10:17 AM
Flyhighest Chart is showing oversold and it will rebound anytime
03/03/2021 4:25 PM
HannahM If support 0.41 cannot sustain, get ready to buy at price 0.35-0.38.
03/03/2021 5:21 PM
RMSB Pancit
03/03/2021 5:22 PM
Miz Raya Bloom ya, kalau takut dilambung ombak jangan berumah ditepi pantai, kita pun dah cabut dulu, simpan dalam watchlist, mana tau tiba2 limit up pulak kikiki

kalau rasa nak pakai duit beli kaunter lain, kenalah jual kan... tapi jika memang nak park sebab tak guna duit boleh simpan saja

itu pendapat kita, bukan buy or sell call
04/03/2021 8:07 AM
Miz Raya Bloom kayuayer tu forever bye bye tapi datang lagi sini, curi2 makan kaki
04/03/2021 9:41 AM
Flyhighest I said oversold yesterday guys
04/03/2021 10:07 AM
Flyhighest Good job Woodswater... you are a very smart trader..
04/03/2021 10:20 AM
HannahM Yes, oversold. To those baru masuk harini, untung ler. Tp siapa masuk awal, rugi sbb can take more profit masa harga atas lagi. Siapa masuk 50 sen, lagi menangis. Kita tgk dia boleh pecah resistant 0.475 or not.
04/03/2021 10:33 AM
Miz Raya Bloom ada lagi, takde tempat lain nak pergi ker?
kikiki
04/03/2021 11:20 AM
Miz Raya Bloom kayuayer ini perangai sebijik mcm banglaman kat icon, kerjanya tak habis kutuk, questionable motif
04/03/2021 11:23 AM
sadforvivo aduh, bila mau balik ke Puncak 0.55?
04/03/2021 11:38 AM
Miz Raya Bloom ku lagi percaya Hannah dari kayu
kikiki
04/03/2021 2:17 PM
HannahM Tengah tunggu puncak oversold lagi, then masuk balik. Tp 60 sen tu masih pegang kuat.
04/03/2021 4:37 PM
Miz Raya Bloom ok noted bila rasa boleh masuk balik, pm ku
04/03/2021 6:54 PM
Woodswater https://www.theedgemarkets.com/article/govt-writes-pahangs-rm21-bil-water-supply-debt#:~:text=1%20bil%20water%20supply%20debt,-Bernama&text=KUANTAN%20(Dec%2023)%3A%20The,Seri%20Tuan%20Ibrahim%20Tuan%20Man.

https://www.theedgemarkets.com/article/govt-
writes-kedahs-rm699-million-rural-water-supply-debt

Just sharing
No comments
Tqvm
Wakakakaka
05/03/2021 8:46 AM
King18Wn Is puncak makes tender? Don't see any announcements indicating... They are tendering?
05/03/2021 10:12 AM
Miz Raya Bloom hijau nampak, hish ada lagi kayu, social service konon, public announcement konon
kikiki
05/03/2021 11:38 AM
Miz Raya Bloom berkonon konon awak ya, kayu! ku dah jual Puncak tunggu signal dari Hannah, kaunter ini boleh serengget tapi banyak tido, pasal kuat sangat tido, kita cari other opportunity, tessa kata sorry ya, rozali, jangan mare! kikiki
05/03/2021 11:42 AM
HannahM Pressure lah Miz Raya tunggu signal. Jgn mcm tu lah. Kita pun baca chart, tp takut juga kalau salah judgement. Lately ni Puncak suka buat antenna, tu tak syiok tu.
05/03/2021 1:08 PM
HannahM Bila banyak antenna, lagi banyak trader kt counter ni dari investor yg nak price up. Trader fifo. Salah sorg tu Woodswater lah, oversold 40.5-41 dia masuk, dlm 43-45 sen dia keluar.
05/03/2021 1:11 PM
Miz Raya Bloom faham hannah, even IB pun kalau bagi TA, cakap 2 weeks 2 months. TESSA kata, alamak ini TA bukan FA, kikiki sekarang nak cari betul dan tepat tekaan tu memang payah, so acceptable ler, jangan risau kita bukan kayu kikiki
05/03/2021 1:20 PM
Flyhighest Ini mungkin trap lagi sekali... monitor dulu... jangan jangan antena lagi sekali
05/03/2021 3:20 PM
Miz Raya Bloom memang dalam watchlist, selalu monitor, tapi nampak lesu, macam son buy sell to father, daughter buy sell to mother, family affairs kikiki cara ku melihat kikiki biasa juga dengan kaunter jenis ini, boleh beli park la siang2 jual, agak2 je berapa nak jual satelah melihat berhari2, dah park tutup computer, lantaklah nak makan ke tak kikiki
05/03/2021 4:24 PM
Flyhighest Agree.. semua yang beli 2 sent ja dia throw...see today, dapat 2 sen semua buang...takut ke hentam balik lagi...
05/03/2021 4:28 PM
Miz Raya Bloom HannahM Bila banyak antenna, lagi banyak trader kt counter ni dari investor yg nak price up. Trader fifo. Salah sorg tu Woodswater lah, oversold 40.5-41 dia masuk, dlm 43-45 sen dia keluar.

same la masaalah kat hibiscus, jalan 2 sen, ada tali jerut leher undur, bila dah masuk balik lepaskan tali, jalan 2 sen, jerut balik, lama2 stocks pun jadi letih merajuk, investors pula jadi malas nak masuk market, asyik tak buat duit je
05/03/2021 4:32 PM
HannahM Paling takut dia break 41 sen support. Haritu dah break, rebound balik. Takut dia break terus balik ke harga 36-38 sen kalau harga masih lemau mcm ni.
05/03/2021 5:41 PM
Miz Raya Bloom kalau gitu kita tunggu 35 ler kot
06/03/2021 9:11 AM
chia88 Wait 40c buy in
06/03/2021 5:14 PM
Flyhighest The engine has started. Slowly but surely.
07/03/2021 11:15 AM


APPS
I3 Messenger
Individual or Group chat with anyone on I3investor
MQ Trader
View candlestick stock charts with Technical indicators
MQ Affiliate
Be rewarded by being an MQ Affiliate
 
 

609  436  554 

ActiveGainersLosers
Top 10 Active Counters
 NameLastChange 
 KOMARK 0.435-0.175 
 VELESTO 0.175+0.01 
 ARMADA 0.455+0.03 
 THHEAVY 0.135+0.015 
 SAPNRG 0.15+0.005 
 SEALINK 0.21+0.03 
 TECHNAX 0.145+0.005 
 SYF 0.43+0.06 
 GFM-WC 0.155-0.01 
 MEDIAC 0.195+0.02 

FEATURED POSTS

1. MQ Trader - Introduction to MQ Trader Affiliate Program MQ Trader Announcement!

TOP ARTICLES

1. The truth: Is Mr. Koon Yew Yin your friend or foe? Sslee blog
2. MY LOW PROFILE GEMS COMING TO SOAR!!! Follow Kim's Stockwatch!
3. CLSA Feng Shui Recommends Selling in 1st Week of March 2021 Misai's World of Investing
4. Kelington Group - Opportunities Amid Chip Shortage Kenanga Research & Investment
5. HENG AH HUAT AH ONG AH!!! ... lol! My Unbalanced Portfolio
6. Recent steep correction of FPI may offer “attractive” entry ahead of bullish speaker market outlook Recent steep correction of FPI may offer “attractive” entry ahead of bullish speaker market outlook
7. Uptrend formed, next target for KLFI is 16200-16400 SOME Malaysia bank counters are extremely undervalued
8. [转贴] [Video:浅谈KOMARKCORP BHD, KOMARK, 7017] - James的股票投资James Share Investing James的股票投资James Share Investing
PARTNERS & BROKERS