Miz Raya Bloom

5894 | Joined since 2012-05-30

Investing Experience Advanced
Risk Profile Moderate

I made up my mind about Hibiscus, my target price RM3.00. Ingat ya, buying and selling is your choice. And I only promo my friend's blog; https://tessalala.wordpress.com https://tjrevs.blogspot.com/

Followers

0

Following

0

Blog Posts

1

Threads

6,889

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
6,889
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0
User Comments
Stock

2021-11-18 16:47 | Report Abuse

takde volume

Stock

2021-11-18 16:40 | Report Abuse

mambang sape la yang anti mambang kat DNEX kikiki

Stock

2021-10-08 09:34 | Report Abuse

yay 3 ringgit coming

Stock

2021-07-26 10:28 | Report Abuse

haik minyak dah 70 above pon x jalan

Stock

2021-07-26 10:27 | Report Abuse

apa khabar sini?

Stock

2021-07-26 10:24 | Report Abuse

once business glove jalan meletop letop up

Stock

2021-07-09 12:11 | Report Abuse

not here, just nengok2 kayuayer dan agendanyer kikiki

Stock

2021-07-09 12:10 | Report Abuse

dah makan ke belum wahai mambang

Stock

2021-07-09 12:10 | Report Abuse

o ya ke? cepat up jangan main2

Stock

2021-07-09 12:09 | Report Abuse

nunggu sampai TP

Stock

2021-07-09 12:08 | Report Abuse

apa yang asyik gostan gohead je, bila nak naik 1 ringgit lebih ni

Stock

2021-07-09 12:07 | Report Abuse

bila nak naik 1 ringgit lebih?

Stock

2021-07-07 09:14 | Report Abuse

kan banyak business

Stock
Stock

2021-07-06 14:56 | Report Abuse

adeh bila naik 1 rgt ni?

Stock

2021-07-06 14:56 | Report Abuse

bila nak proggressive?

Stock

2021-07-06 14:54 | Report Abuse

tp i3 48 sen, bila nak naik?

Stock

2021-06-30 11:07 | Report Abuse

bole kot, biz banyak, very enterprising juga

Stock

2021-06-29 09:15 | Report Abuse

kaunter ini fund managers lari, now at the mercy of retail investors

Stock

2021-06-29 09:13 | Report Abuse

bila nak progressive

Stock

2021-06-29 09:12 | Report Abuse

kikiki sabor aje ler

Stock

2021-06-29 09:12 | Report Abuse

hmm positif positif

Stock
Stock

2021-06-29 09:01 | Report Abuse

mana yg stuck biarkan, jual jika perlu duit

Stock

2021-06-29 08:59 | Report Abuse

IB dah downgrade glove counters. Ku rasa JOHAN jalan lambat, mungkin satelah f...

Stock
Stock

2021-06-09 10:44 | Report Abuse

target investors fund managers, kalau retail investors nak join pon bole

News & Blogs

2021-06-05 10:50 | Report Abuse

orang islam pula xleh guna vaksin sinovac, nanti mau pergi mekah, arab saudi r...

News & Blogs

2021-06-05 10:44 | Report Abuse

adeh hal vaksin ini, yang register bulan feb kat mysejahtera masih ramai tak d...

Stock

2021-06-05 10:39 | Report Abuse

mambang ku pon tak buat biskut raya, beli pon satu bekas, nak raya pe dlm lock...

Stock

2021-06-05 10:32 | Report Abuse

mungkin maybe... tapinya news BJ GROUP ini masih belum omph la so far, kalau c...

News & Blogs

2021-06-04 10:34 | Report Abuse

Uncle KYY apa khabar? Dah dapat vaksin?

News & Blogs

2021-06-04 10:33 | Report Abuse

pendapat peribadi ku 1st PKP NOOR HISHAM report direct kat PM, kemudian kemudi...

Stock

2021-06-04 10:28 | Report Abuse

laaa GPA rupanyer, ku dok fikir sape lak JOE ni, bila ternampak kat top volume...

Stock

2021-06-04 10:25 | Report Abuse

Asyraf96 Heard from insider they will goreng this counter soon
04/06/2021 9:39...

Stock

2021-06-04 09:58 | Report Abuse

kaunter ini pernah naik 3 ringgit kan?

Stock

2021-06-04 09:55 | Report Abuse

ku ada sikit, nampak group fb ada yang rekomen, nengok movement macam ada ceri...

Stock

2021-06-04 09:44 | Report Abuse

ya kalau baca statement boss 10 sites untung 24M, skrg dapat another 24 sites,...

Stock

2021-06-04 09:39 | Report Abuse

rr88 bottom fishing, lagu al-jawaher tu khas untuk diri sendiri kot kikiki tap...

Stock

2021-06-04 09:30 | Report Abuse

dulu ingat dataprep dapt biz TM, rupanya SEDANIA yg dapat

Stock

2021-06-04 09:24 | Report Abuse

kalau nak tangkap 5 sen pon boleh, mesti ada holding power

Stock

2021-06-04 09:23 | Report Abuse

pray pray kalau bawah 5 sen good buy

Stock

2021-06-04 09:11 | Report Abuse

bulldog, noted

Stock

2021-06-04 08:59 | Report Abuse

the old media style dah tak laku, new media semua online baru real

Stock

2021-06-04 08:56 | Report Abuse

hujung minggu ini bake cake, monday makan, lepas lockdown naik 20 stone kikiki

Stock

2021-06-04 08:53 | Report Abuse

ku agak bole pi above 30 sen

Stock

2021-06-03 21:35 | Report Abuse

ya, apasal VT asyik dumped je, tapi bulldog macam confident je

Stock

2021-06-03 21:28 | Report Abuse

xbeli jangan risau
kikiki

Stock

2021-06-03 21:24 | Report Abuse

nak take private? tak kot, selagi mereka perlu public funding