AmirIffaan

AmirIffaan | Joined since 2022-06-02

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

1

Threads

104

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
104
Past 30 days
43
Past 7 days
8
Today
0
User Comments
Stock

13 hours ago | Report Abuse

Sabar sikit. Tunggu ia mengumumkan keputusan Q2 dan tengok apa kenyataan yg ak...

Stock

13 hours ago | Report Abuse

@Yippy68 Thank you : )

Stock

1 day ago | Report Abuse

Peluang utk kutip pada harga murah lagi dan tunggu ia melonjak lagi pada masa ...

Stock

1 day ago | Report Abuse

Peluang utk average datang lagi. Hehe

Stock

2 days ago | Report Abuse

Kutip sikit pada harga yg murah ni dan tunggu lonjakkan seterusnya lagi

Stock

2 days ago | Report Abuse

Betul Betul. Yippy68. Kesilapan saya. Sorry

Stock

6 days ago | Report Abuse

Memang setuju. Lebih baik melabur dengan free cash flow. G3 akan mempunyai lon...

Stock

6 days ago | Report Abuse

Boleh rujuk pautan di bawah dan ia mungkin menjawab soalan anda

https://www.t...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Tunggu lonjakan seterusnya selepas pengumuman keputusan Q2 yg baik. Kutip siki...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Ia akan naik ke harga 60 sen selepas pengumuman keputusan Q2 saya rasa...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Masih menunjuk pergerakan yg stabil pada harga 58 sen...Tunggu ia mengumumkan ...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Roller coaster pengalaman dan tahniah lagi kepada orang yg dapat menangkap lan...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Masih pegang dan tunggu Pharma menyampaikan keputusan Q2 yg handal

Stock

1 week ago | Report Abuse

Bagus. Taniah kepada investors/traders yg dapat keuntungan daripda G3. Kesabar...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Betapa mantap pergerakan G3 memaparkan. Bersiap sedia untuk ia naik tinggi pad...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Bagus. Terus memaparkan pergerakan yg mantap. Saya rasa ia dalam perjalanan na...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Kesan Pelosi dah berakhir. Hanya menunggu masa utk syarikat ni terbang tinggi

Stock

1 week ago | Report Abuse

Bagus. Ia dalam penjalanan utk kembali kepada harga 70 sen

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Betul. Bersiap sedia utk gelombang pilihan raya. Ia akan digoreng tinggi secar...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Mantap pergerakkan utk minggu ni saya rasa

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Betul. Tunggu ia terbang tinggi pada masa yg akan datang

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Masih pegang dan tunggu ia mengisytiharkan keputusan Q2 yg cemerlang

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Masih mantap pergerakan hari ni kendatipun berlaku isu geopolitik yg dahsyat

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Pengambilan untung sementara saya rasa...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Susah nak rebah jika ia masih ada 'sokongan' daripada institusi tempatan...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Bagus. Pergerakan yg stabil. Terus memantau dan nantikan reaksinya semasa GE ...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Bagus. Ia dah naik ke harga 70 sen. Harga sokongan akan jadi 70 sen jika perge...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Betul. Melabur dengan free cash flow. Harga kaunter ni masih dalam keadaan mur...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Setuju. Pharma adalah salah satu saham pertahanan yang baik dan potensi pendap...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Betul. Terus memantu dan Ia akan naik tinggi semasa keuntungan dari projek KLI...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Amat terkejut, MBSB tak tunjuk kesan negatif oleh kenaikan kadar faedah

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Nampaknya volum dagangan amat besar hari ini...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Nampaknya ia kekal kukuh pada harga 66 sen. Bagus

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Bagus. Pergerakan masih mantap hari ni. Terus memantau dan tunggu FED interest...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Betul. Lebih baik pakai free cash untuk melabur. Kesabaran memang diperlukan s...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Mungkin Ia akan jatuh balik ke 60 sen pada pandangan saya...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Betul. Harga sememtara amat murah dan berisiko rendah. Terus memantau dan tung...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Betul. Pendapatan Pharma akan terus meningkat pada tahun hadapan. Berbaloi mel...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Setuju. Green Packet Bhd hanya memegang 12.36% saham, tak banyak mempengaruhi ...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Bagus. Tunjuk sokonganyg mantap pada harga RM0.665.

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Cantik. Telah tunjuk technical rebound

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Bagus. Tahniah kepada pelabur yg dapat keuntungan daripada syarikat ni. Ia aka...

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Taniah kepada pelabur yg masuk pada harga 60 sen

Stock

1 month ago | Report Abuse

Betul. Sebagai tambahan, Green Packet Bhd hanya memegang 12.36% saham:

https:...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Terus memantau kaunter ni...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Bagus. Mula breaking out

Stock

1 month ago | Report Abuse

Betul. Melabur syarikat ni perlu kesabaran. Ia akan digoreng naik semasa GE 15...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Ia akan naik balik jika syarikat memgumumkan berita baik...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Naik secara mantap dengan berita baik yg diisytiharkan

Stock

1 month ago | Report Abuse

Harga masih bergerak secara mantap pada harga sokongan. Fenomena optimistik da...