AqsadMohamad

AqsadMohamad | Joined since 2022-06-02

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

36

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
36
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0
User Comments
Stock

1 month ago | Report Abuse

Masih pegang dan terus memantau pergerakan dan berita baik...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Betul. Takaful susah jatuh ke bawah harga RM3 dengan sokongan institusi tempat...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Yup. BN naik 0.25% kadar OPR. Ia memanfaatkan sektor bank for short-term...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tunggu pengumuman kadar OPR pada 6 July. Kemungkinan besar BN akan naik 0.25% ...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Saya mengumpul beberapa saham ni kerana harga murah semacam ni. Kemungkinan be...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Setuju. Terus memantau dengan teliti selepas ia consolidated baru average some

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tunggu pengumuman kadar OPR pada 6 July

Stock

1 month ago | Report Abuse

Pergerakan harga yg stabil hari ni

Stock

1 month ago | Report Abuse

Naik secara stabil hari ni

Stock

1 month ago | Report Abuse

Kelulusan beli balik saham memang adalah berita baik buat semasa ini. Teruskan...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Betul tapi itu bergantung pada harga yg dibeli oleh pelabur

Stock

1 month ago | Report Abuse

Betul. Kerajaan tak mungkin bagi harga Maybank jatuh sampai RM5.80 punya

Stock

1 month ago | Report Abuse

Harap boleh terima berita baik daripada syarikat ini selepas itu kerana cadang...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Sekarang pasaran melantun secara teknikal. Teruskan memantau dan tunggu penyam...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Jangan mimpi Maybank akan jatuh ke RM5.80. Kounter ni mempunyai sokongan padu ...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Nampaknya harga Maybank hari ini up closing. Bagus.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Nampak macam akan rebound minggu depan berdasarkan pandangan saya...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Kounter yang menarik. Ia turun naik selepas pengumuman AGM. Tak apa, pegang da...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Kenaikan interest rate barangkali memudaratkan syarikat insurans dalam jangka ...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Kelakar. Maybank tak mungkin jatuh kepada harga RM5.80. Jika begitu, ia akan m...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Volume dagangan amat banyak. tengok keadaan dan buat keputusan untuk tambah si...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Susah nak pergi ke harga RM5.80 kerana local institution masih beli berturut-t...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hanya merenung sentimen pasaran buruk buat semasa ni. Syarikat ini masih manta...

Stock

1 month ago | Report Abuse

I rasa naik rate akan memberi faedah kepada sektor bank...tengok market condit...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Bagus, masih berdiri teguh pada harga sokongan walaupun Malaysia pasaran tak p...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Kutip sikit kerana kounter ni tahan jatuh dari pasaran buruk

Stock

1 month ago | Report Abuse

Wow. Buat window dressing pada penutupan

Stock

1 month ago | Report Abuse

Nampaknya kenaikan kadar FED memberikan berita baik untuk sektor perbankan

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tunggu timing dan kumpulkan. This counter kemungkinan besar akan naik pada mas...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Betul. Syarikat yang stabil dan dividen yang bagus

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tunggu keadaan yang baik then hentam. Kemungkinan besar counter ni digoreng up

Stock

1 month ago | Report Abuse

Jangan risau. Jatuh sedikit ja walaupun pasaran tak cantik

Stock

1 month ago | Report Abuse

Strong support pada harga RM8.60. Susah nak dapat pada harga RM8.30 ke bawah

Stock

1 month ago | Report Abuse

Drop more kan beli more. Market Cap paling besar di Malaysia, syarikat pembaya...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Syarikat yg stabil. Bagus untuk dividend investors

Stock

1 month ago | Report Abuse

Wow. Trading volume besar hari ni. Sesuatu yg besar atau berita baik sedang be...