NorAfan

NorAfan | Joined since 2022-06-02

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

1

Threads

127

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
127
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

2 months ago | Report Abuse

Masuk pd 40 sen semalam... buat averaging atau cut loss?

Stock

2 months ago | Report Abuse

IB dari mana tu? 😂

Stock

2 months ago | Report Abuse

Pembukaan yg kuat 😗 Beratur di 40 sen dan tengok boleh dapat tak 🙂

Stock

2 months ago | Report Abuse

Utk Cap A, buat spekulasi utk jangka pendek. Manakala, labur AAX. hehe

Stock

2 months ago | Report Abuse

betul, sediakan wang hari tu dan hentam jika ada harga lelong ..

Stock

2 months ago | Report Abuse

haha. Dari wawasan 2020 ke wawasan 2030 😆

Stock

2 months ago | Report Abuse

tak ada nasib. Tak dpt Ipo ini 😖

Stock

2 months ago | Report Abuse

tangguh ke bulan Jun-July?

Stock

2024-01-17 21:03 | Report Abuse

Betul juga, untung jika dpt saham IPO

Stock

2024-01-17 20:54 | Report Abuse

susah, sentimen pasaran amat buruk ..

Stock

2023-10-04 09:58 | Report Abuse

Betul, undercutter. Mereka sedang formulate Regularisation Plan tu dan masih ada 6 bulan utk serah kpd pihak berkuasa yg berkenaan utk kelulusan.

Stock

2023-10-04 09:51 | Report Abuse

Goreng goreng hari ini

Stock

2023-10-03 12:14 | Report Abuse

tunggu masa saja bintai serahkan pelan tersebut kpd Bursa

Stock

2023-10-03 12:12 | Report Abuse

Keluar PN17 bulan ni?

Stock

2023-10-02 11:15 | Report Abuse

Betul, tak perlu tergesa-gesa masuk dan tunggu masalah tu diselesaikan baru tengok lagi

Stock

2023-10-02 11:13 | Report Abuse

Haha, won't affect 2%. Cara utk menenangkan hati penduduk mrk

Stock

2023-09-29 11:42 | Report Abuse

Utk mengimbas kembali siapa yg menyebabkan masalah tersebut:

https://theedgemalaysia.com/node/681395

Stock

2023-09-29 11:38 | Report Abuse

Kenapa jatuh? Sebab harga minyak naik ?

Stock

2023-09-27 14:15 | Report Abuse

Siapa yg menimbulkan Bintai ade poor financial status? Jawapan dah didedahkan, org muda tu salahguna wang syarikat dan pergi beli crypto

Stock

2023-09-27 14:12 | Report Abuse

Harga petrol di Europe tinggi sgt. Inflasi sedang naik di Europe

Stock

2023-09-26 16:20 | Report Abuse

Belum lagi, org sedang tunggu Azri pakai uniform LOKAP dulu

Stock

2023-09-26 16:18 | Report Abuse

Harga petrol dah naik: RON 97 + 10 sen

Stock

2023-09-25 14:38 | Report Abuse

Tunggulah berita baik tersebut disampaikan oleh Bintai, hehe

Stock

2023-09-25 14:37 | Report Abuse

paktua pergi makan angin menaiki Airasia? 😄

Stock

2023-09-22 09:44 | Report Abuse

betul betul, imej dah terjejas dan syarikat lain tak akan beri mrk jawatan pengarah lagi

Stock

2023-09-22 09:29 | Report Abuse

atau bergoyang pd 2.45 - 2.54 sana

Stock

2023-09-21 15:15 | Report Abuse

Walaupun begitu, kita sebagai pelabur yg bertanggungjawab masih perlu bertindak dan melapor kpd Bursa, SC dan polis dgn tegas

Stock

2023-09-21 15:13 | Report Abuse

Inflasi akan naik lagi di Malaysia

Stock

2023-09-20 18:21 | Report Abuse

betul. perlu tengok org muda tu masuk penjara baru Bintai boleh naik tinggi

Stock

2023-09-20 18:20 | Report Abuse

Makna Harga petrol akan naik kerana subsidi yg terhad and bersasar

Stock

2023-09-19 12:13 | Report Abuse

Langkah seterusnya adalah Bintai keluar dr PN17

Stock

2023-09-19 12:08 | Report Abuse

Hanya Tuhan tau, Heavy987 😁

Stock

2023-09-18 15:10 | Report Abuse

nampaknya Bintai bersedia utk melangkah ke hadapan slps isu-isu Azri menimbulkan

Stock

2023-09-18 15:07 | Report Abuse

Tunggu berita baik tersebut bulan depan : )

Stock

2023-09-14 15:34 | Report Abuse

tahun lepas mungkin blh untung drpd cryto, tapi skrg tak ade hype dah dan jadi tulip mania

Stock

2023-09-14 15:31 | Report Abuse

....tak berapa berkaitan kerana org juga naik bus pergi ke singapore

Stock

2023-09-13 15:55 | Report Abuse

Masih ade harapan lagi macam tu

Stock

2023-09-13 15:52 | Report Abuse

bagus macam ni. RM3 bulan depan

Stock

2023-09-13 11:04 | Report Abuse

Lebih baik elakkan semua kaunter yg ada berkaitan dgn Azri

Stock

2023-09-13 11:01 | Report Abuse

Airasia akan keluar dari PN 17 bulan depan?

Stock

2023-09-11 15:30 | Report Abuse

Ya... Harap pemegang saham ni akan mengambil tindakan yg tegas terhadap kes tersebut

Stock

2023-09-11 15:28 | Report Abuse

52 weeks low soon ?

Stock

2023-09-08 11:45 | Report Abuse

Pelabur-pelabur patutlah mengambil tindakan dan mendesak siasatan polis terhadap Azri

Stock

2023-09-08 11:42 | Report Abuse

Sy rasa negara lain ada simpan byk minyak semasa harganya jatuh ke $68 sana. Sebab tu crack spread tak berapa naik skrg...

Stock

2023-09-07 14:46 | Report Abuse

Kaunter ni tak akan naik sehingga dia ditangkap. ha

Stock

2023-09-06 11:46 | Report Abuse

All over the news. Lebih baik elakkan company yg Azri beli dan dia ade jawatan punya

https://theedgemalaysia.com/node/681395

Stock
Stock

2023-09-05 21:04 | Report Abuse

When he holds a position in a company, that company's share price sure drops one. Ha

Stock

2023-09-05 21:01 | Report Abuse

What happen to Ageson's page? Why became like that? No price, no trading volume showing up?