Ttrader

Ttrader | Joined since 2018-09-25

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

96

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
96
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0
User Comments
Stock

2022-03-24 11:55 | Report Abuse

Woii GM picorp aku cabar ang letak jawatan!!! Harap ja company alam sekitar ta...

Stock

2022-03-23 16:18 | Report Abuse

Buy punya buy..last last bye bye..

Stock

2022-03-23 16:16 | Report Abuse

Picorp punca segala pencemaran alam sekitar semakin berluasa...ada company tap...

Stock

2022-02-15 10:16 | Report Abuse

Kompun ah long geng in making money..macam tak biasa bursa Malaysia ni...

Stock

2022-02-14 11:56 | Report Abuse

Ayuh kita..in GFM we trust!!

Stock

2022-01-31 12:40 | Report Abuse

Bodoh punya GM picolo ni..hang dah tau lani issue alm sekitar duk hangat kt ne...

Stock

2021-12-31 11:16 | Report Abuse

Hello fund managers hari ni last window dresssing..kalau agak agak ada lagi du...

Stock

2021-12-30 16:53 | Report Abuse

Picolo atau nama dia Pikor dalam komik dragonball..samalah mcm management pico...

Stock

2021-12-10 11:25 | Report Abuse

Jangan haraplah oii nk collect 0.16..harga .195 ke 0.200 tu dh strong support....

Stock

2021-11-30 19:21 | Report Abuse

Wahh sudah meriah...pakat pakat dh beli ka..aku beli kt 6 bulan pastu asik jat...

Stock

2021-11-16 16:36 | Report Abuse

Tgk tgk komen sini mcm cakap sesorang je tu..

Stock

2021-11-16 16:34 | Report Abuse

Hello again picorp dah jadi picolo ka

Stock

2021-11-03 14:18 | Report Abuse

Mampus dah gfm ni..share asik jatuh je memanjang..dh 6 bulan sangkut ni..nk pe...

Stock

2021-11-01 19:07 | Report Abuse

Hello ada sapa sapa tak kt gua ni..aku sorang ja..beli saham company bodoh ni....

Stock

2021-10-26 17:54 | Report Abuse

Hello mana p semua orang..dah kena covid ke..GM picorp p Riyadh ke tu...

Stock

2021-10-26 17:46 | Report Abuse

Aku harap ceo gfm ni bacalah status aku ni..nak keja buat kerja betul betul..n...

Stock

2021-10-26 17:40 | Report Abuse

Gogo..genetec will be the next tesla share..'genetec dah lama rancang kita...

Stock

2021-10-06 08:57 | Report Abuse

Pelik picorp mana dia boleh listed main market..share pun asik drop ja..baik m...

Stock

2021-10-01 11:42 | Report Abuse

So GFM malu malu tu break resistance 0.30..sifu saham ada apa komen..mau buka ...

Stock

2021-09-28 09:43 | Report Abuse

Psst nak bagi tau ni GFM resistanct 0.30 tu dh 4 kali xlepas..ini kali dh nak ...

Stock

2021-09-21 11:54 | Report Abuse

Dengar cerita KLIA nak jadi perintis building digitalazation..GFM xkan nak tgk...

Stock

2021-09-20 10:57 | Report Abuse

Picorp ni buat busnes apa..jual ketum ka..management tengok semua alim alim

Stock

2021-09-02 11:10 | Report Abuse

Kasi pecah resistance 0.30 tu..sebab 3kali xpecah..beli cepat..

Stock

2021-09-02 11:07 | Report Abuse

In GFM we trust ..buy cepat bg pecah resistant 0.30 tu..pasal harga ni aku san...

Stock

2021-08-30 11:37 | Report Abuse

Adui lh gfm ni..nama ja company facility..cari lah job..tu bitcoin xnak kaji k...

Stock

2021-08-20 15:10 | Report Abuse

Harap picrop sapu habis semua projek sanitasi..

Stock

2021-08-20 10:03 | Report Abuse

Gfm bangan tu ja..xfaham aku dgn company kat malaysia ni..beria listed bagai l...

Stock

2021-08-19 12:18 | Report Abuse

Sial jatuh lagi

Stock

2021-08-12 11:23 | Report Abuse

Mana persatuan persatuan guru guru saham senyap ka? Kasi anak buah kompanglah ...

Stock

2021-08-12 11:20 | Report Abuse

Sial jatuh lagi

Stock

2021-08-09 16:22 | Report Abuse

Gfm tak kerja ka..sudah xada pkp lorhh..

Stock

2021-07-21 11:34 | Report Abuse

HELLO ADA SAPA SAPA KA????

Stock

2021-07-16 12:51 | Report Abuse

salam jumaat semua, aikk senyap je dah take profit ke tu. ke merah memandang p...

Stock

2021-06-04 22:26 | Report Abuse

Thankgod every body still hold GFM very kuat kuat..still waiting resistance 0....

Stock

2021-05-28 16:53 | Report Abuse

No buy now only harap pecah resistance 0.35..naik tp highway 0.50 jual..setel....

Stock

2021-05-28 12:10 | Report Abuse

Resistance 0.35 kasi pecah..itu dh 3x gfm xmau pecah

Stock

2021-05-24 12:03 | Report Abuse

Que sesedap rasa rm0.40 hold sampai TP2.20 lah semua

Stock

2021-05-24 12:02 | Report Abuse

History repeated itself..jom hold mcm saya..tp highway rm2.20 kasi sampai

Stock

2021-05-24 10:16 | Report Abuse

Haha dh naik..rilex semua hold sesedap rasa..resistance 0.35 kasi pecah tp hig...

Stock

2021-05-21 16:38 | Report Abuse

Hahah..sudah naik..tp highway 0.50 truslah..kau tggu resistance 0.350 aku sump...

Stock

2021-05-21 15:45 | Report Abuse

Qr bila mau keluar..duk adjust lagi..alang alang anncouce sekali dpat projek b...

Stock

2021-05-21 08:17 | Report Abuse

Quarter report nak keluar hari ni..xtawlah nasib apa dengan company ni..dh taw...

Stock

2021-05-20 07:00 | Report Abuse

Jangan buat gila lah nak pi kompang 0.200 buat apa..aku dh tggu resistance 0.3...

Stock

2021-05-03 12:58 | Report Abuse

yakuza123 thank you..

Stock

2021-04-30 05:11 | Report Abuse

Ada sapa tau dia punya support resistant dekat mana tak? Cer kabor ke teman.

Stock

2021-04-26 11:18 | Report Abuse

So how...0.43 is realistic tu take profit ka itu mcm..hold or kena flush ni..

Stock

2021-04-23 09:54 | Report Abuse

Ada mau naik lagi ka

Stock

2021-04-15 11:00 | Report Abuse

Paktua73 mak kau is green sudah..hantam lagi lah..kasi limit up lah

Stock

2021-04-13 11:11 | Report Abuse

Paktua sula gila..mau buy call 0.900..kasi flush 0.090 lahh..buy low sell high...

Stock

2021-04-12 16:25 | Report Abuse

Support 0.98 sudah pecah..aiyaa