WiraBoleh

WiraBoleh | Joined since 2023-02-06

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

130

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
130
Past 30 days
14
Past 7 days
2
Today
0

User Comments
Stock

1 day ago | Report Abuse

tak perlu peduli roger3210 org gila tu. Kita focus syarikat yg stabil macam ANEKA dan untung sama-sama 😎

Stock

2 days ago | Report Abuse

besok keluar kptsan q4 rasanya

Stock

1 week ago | Report Abuse

Dah kata hari tu. Tak perlu peduli org gila tu (roger3210). Kita sama-sama untung, kita sama-sama gembira dari Aneka 😎

Stock

1 week ago | Report Abuse

RM1.50 apabila q4 keluar 😃

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

roger3210 memang suka syarikat yg x menjana keuntangan punya...
x perlu peduli dia dan masih pegang ANEKA dgn erat 😎

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Keputusan q4 pasti cemerlang punya DRB ni

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Dah kata, tak perlu peduli bdk roger3210 tu. Kita untung, kita gembira

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

kita investor, bukan trader atau cowboy mcm budak 3210. Pegang saja

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

@Good123. Tk, brother

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Aktiviti pembinaan tahun ni akan meningkatkan secara eksponen dan syarikat ni akan menunggang dgn trend tersebut

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Berapa saham drb Syed Mokhtar pegang?

Stock

1 month ago | Report Abuse

ape saya kata hari tu? tak perlu peduli org gila (roger3210) tu. Kita sama-sama untung, kita sama-sama gembira 😎

Stock

1 month ago | Report Abuse

Berapa saham Proton dan DRB Li Shufu pegang?

Stock

1 month ago | Report Abuse

tak perlu peduli org gila (roger3210) tu. Kita sama-sama untung, kita sama-sama gembira

Stock

1 month ago | Report Abuse

Aneka picah 20 sen semula selepas kputusan q1 diumumkan seperti yg dijangka 😊

Stock

1 month ago | Report Abuse

DRB punya kptusan q4 pasti cemerlang

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tak perlu peduli 3210 tu. dia tak ada kesabaran punya dan rugi byk duit semasa main trade di kaunter lain

Stock

1 month ago | Report Abuse

Permintaan keluli akan meningkat tahun ni

Stock

1 month ago | Report Abuse

New financial year new performance for Aneka. Tunggu dan sabar la semasa melabur dlm syarikat ni 😁

Stock

1 month ago | Report Abuse

Perlu kesabaran yg kukuh semasa melabur kaunter ini 🙂

Stock

1 month ago | Report Abuse

ia akan terbang kemudian. Btw, ia dah naik dari 17 sen sana, boleh kata lambat tapi mantap

Stock

1 month ago | Report Abuse

Sabar, Aneka masih ada private placement perlu dilaksanakan bulan ni

Stock

2 months ago | Report Abuse

berisiko tinggi main waran. Lebih baik beli mother share ...Picah 20 sen sebelum Xmas? 🎅

Stock

2 months ago | Report Abuse

akan picah 1.40 hari ni ku teka..

Stock

2 months ago | Report Abuse

Percaya projek HSR akan dimulakan tahun depan dan syarikat ni akan dpt sesetengah projek drpdnya 🙂

Stock

2 months ago | Report Abuse

Teka 2024 sektor keluli baru ade big show

Stock

2 months ago | Report Abuse

Harap ada berita baik sebelum menjejaki tahun 2024 ..

Stock

2 months ago | Report Abuse

saya juga tunggu ia turun ke harga tersebut dan buat average, tapi ia masih bergoyang pd rm1.36- rm1.40 ..

Stock

2023-11-30 16:57 | Report Abuse

tunggu dan tengok macam mana ia bergerak tahun depan ...

Stock

2023-11-30 16:55 | Report Abuse

Nampak mcm kereta Jepun 😆

Stock

2023-11-24 18:30 | Report Abuse

sabar saja, ia akan memecah 20 sen lagi pd suatu hari

Stock

2023-11-24 18:29 | Report Abuse

Keputusan Q3 yg bagus, menjana lebih Rm60 juta keuntungan

Stock

2023-11-21 12:36 | Report Abuse

PM juga menyampaikan byk projek infrastruktur dan pembinaan dlm bajet 2024

Stock

2023-11-21 12:31 | Report Abuse

berapa harga?

Stock

2023-11-16 19:30 | Report Abuse

biar saja, jaga-jaga supaya tak kena flush out 😁

Stock

2023-11-16 19:25 | Report Abuse

ya, ade moratorium pd industri ni

Stock

2023-11-14 09:16 | Report Abuse

Tunggu Aneka memperoleh projek lagi sebelum melangkah ke tahun depan 🙂

Stock

2023-11-14 09:12 | Report Abuse

perlu tunggu tahun depan sy rasa

Stock

2023-11-08 13:59 | Report Abuse

Perkara biasa saja. Ia tak terjunam dan tak jatuh byk

Stock

2023-11-08 13:56 | Report Abuse

Ikut dayang punya pergerakan

Stock

2023-11-03 16:23 | Report Abuse

Sedang menuju ke arah 0.20

Stock

2023-11-03 16:17 | Report Abuse

kereta cantik. tak tau berapa harga pasarannya...

Stock

2023-10-31 13:48 | Report Abuse

harga sokongan yg kuat pd 19 sen skrg. Rasa ia akan singgah pd harga tersebut sementara ni ..

Stock

2023-10-31 13:46 | Report Abuse

Setuju. BAUTO dah naik tinggi dan DRBHCOM masih tak bergerak 😅

Stock

2023-10-27 11:42 | Report Abuse

Keputusan yg cantik. Mujur masih pegang dan tunggu ia pecah 20 sen, hehe

Stock

2023-10-27 11:39 | Report Abuse

Tak tau kenapa HLBB mau jual...

Stock

2023-10-24 11:51 | Report Abuse

Tahun depan adalah tahun utk sektor pembinaan. Nantikan lah

Stock

2023-10-24 11:49 | Report Abuse

Sasaran yg amat tinggi memandangkan persaingan kian hari kian naik

https://paultan.org/2023/10/23/proton-targets-310k-sales-by-2030-500k-by-2035/