abdulhalim

abdulhalim | Joined since 2013-09-26

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

970

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
970
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0
User Comments
Stock

2017-10-17 11:11 | Report Abuse

Salam bro azta12.

Stock

2017-10-07 15:00 | Report Abuse

Tomorrow will fly....

Stock

2016-07-01 17:41 | Report Abuse

wait next week tabung haji goreng....

Stock

2015-11-24 00:12 | Report Abuse

Tabik springgg bro AT...kik

Stock

2015-11-22 23:00 | Report Abuse

AT rehat2 lah,,,kuat kempen!!!kiki

Stock
Stock

2015-05-14 23:28 | Report Abuse

Thanks sifu pzul...!

Stock

2015-02-28 19:22 | Report Abuse

Dah jadi pasar dah forum kat Glotec nie,,,sapa yang nak tunggu silakan bro,sap...

Stock

2015-02-13 17:49 | Report Abuse

Cantik tu bro!!kiki

Stock

2015-02-13 17:42 | Report Abuse

Glotec 50 sen ujung tahun nie AyamTua call abang bagi tau k,,abang x tengok da...

Stock

2015-02-13 17:37 | Report Abuse

AyamTua, Glotec kita simpan jer dalam freezer ujung tahun ke atau tahun depan ...

Stock

2015-02-13 17:30 | Report Abuse

Tempat jatuh lagikan dikenang ini kan pula tempat bermanja,,,kahkahkah,,,!!!

Stock

2015-02-13 17:27 | Report Abuse

AyamTua my friend forever kikiki,,,,,hidup Ayam walaupon dah tua,,,,

Stock

2015-01-08 15:59 | Report Abuse

x masuk lagi bro tggu signal bro dulu.

Stock

2015-01-08 15:07 | Report Abuse

Bro azta jangan lupa signal magna ye,,

Stock

2015-01-08 14:55 | Report Abuse

Alhamdulillah bro...takecare.

Stock

2015-01-08 14:53 | Report Abuse

Zu abang baru bercakap dgn swing tadi dia kata pesan kat Zu jangan tamak...kiki

Stock

2015-01-08 14:49 | Report Abuse

Baru rasa panas,,kiki,

Stock

2015-01-08 14:27 | Report Abuse

lolaq sungguh hang,,kik

Stock

2015-01-08 14:19 | Report Abuse

Vsolar ni org tahan panas boleh masuk,,kalau x tahan panas jangan kiki..banyak...

Stock

2015-01-08 14:18 | Report Abuse

Song123 u kedah mai ka?

Stock

2015-01-08 14:16 | Report Abuse

Kat depan Yamaghuci tu,,hahahah,,org kedah tau la.

Stock

2015-01-08 14:13 | Report Abuse

Hang kalau free mai lah Spring leaf pekena kopi...kik

Stock

2015-01-08 14:11 | Report Abuse

Zu, swing cakap balik kandang hih,,

Stock

2015-01-08 14:10 | Report Abuse

KAQ 4468 selalu nampak kat Mergong kiki...

Stock

2015-01-08 14:05 | Report Abuse

Zu dah jadi share holder Vsolar,,,kiki...!

Stock

2015-01-07 14:17 | Report Abuse

wsalam bro....!

Stock

2015-01-06 14:16 | Report Abuse

semua dah berkampung kat cini,,,zu ngan 1million balik kandang.Nanti abang aja...

Stock

2015-01-05 14:15 | Report Abuse

magna dah miang tu bro!!!!

Stock

2014-12-22 14:01 | Report Abuse

Ayamtua tetap member gua,,,,kiki,,dulu kini dan selamanya..hihi

Stock

2014-11-16 22:54 | Report Abuse

kikikiki,,,,,,,

Stock

2014-11-16 16:57 | Report Abuse

Jangan mcm tu bro Raja,,x elok cakap mcm tu,,baik buruk percakapan seseorang i...

Stock

2014-11-13 14:20 | Report Abuse

singgah jer 1million,,,tumpang penat esok balik lah.kikik

Stock

2014-11-01 20:41 | Report Abuse

taufik,,done,,delete

Stock

2014-11-01 12:59 | Report Abuse

check email,,delete yr email id.

General

2014-10-31 22:49 | Report Abuse

Bahtera cinta ku meredah lautan biru,,,kiki,,falsafah malam2 nie..

General

2014-10-31 22:47 | Report Abuse

abang dah lepaskan layar tadi,,,kiki,sekarang tengah berlabuh.kiki

General

2014-10-31 22:44 | Report Abuse

kat cini x leh bro nanti Hepi marah,,kahkah

General

2014-10-31 22:43 | Report Abuse

melewar x de orang intai ka? swing check pls..hihi

General

2014-10-31 22:40 | Report Abuse

hahah,,kecoh kat cini kan ok,,kik,boleh join,nak hantar gambar amoi x leh lah,...

Stock

2014-10-31 22:26 | Report Abuse

ok zu,,wa check nanti.

Stock

2014-10-31 22:22 | Report Abuse

kepala pusing..kiki.

Stock

2014-10-31 22:18 | Report Abuse

faham bro..dah set target any thing happen on monday....

Stock

2014-10-31 22:14 | Report Abuse

x leh tinggal lagi ktb,,kiki,,matlamat station x sampai lagi,,hahah,,nanti pen...

Stock

2014-10-31 22:13 | Report Abuse

last minit decide hold,,,,huhuhu,,,!