abdulhalim

abdulhalim | Joined since 2013-09-26

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

970

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
970
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

2017-10-17 11:11 | Report Abuse

Salam bro azta12.

Stock

2017-10-07 15:00 | Report Abuse

Tomorrow will fly....

Stock

2016-07-01 17:41 | Report Abuse

wait next week tabung haji goreng....

Stock

2015-11-24 00:12 | Report Abuse

Tabik springgg bro AT...kik

Stock

2015-11-22 23:00 | Report Abuse

AT rehat2 lah,,,kuat kempen!!!kiki

Stock
Stock

2015-05-14 23:28 | Report Abuse

Thanks sifu pzul...!

Stock

2015-02-28 19:22 | Report Abuse

Dah jadi pasar dah forum kat Glotec nie,,,sapa yang nak tunggu silakan bro,sapa yang dah tak tahan disilakan belah dari cini...buat apa lah kau orang nak bedal AyamTua,kesian kat dia tu,,,!kakisaham cakap tu betoi apa...nak tunggu silakan..x tahan boleh jalan bro..kiki...Gua tunggu dah berkurun lama x bising pon..kahkahkah...!!!!

Stock

2015-02-13 17:49 | Report Abuse

Cantik tu bro!!kiki

Stock

2015-02-13 17:42 | Report Abuse

Glotec 50 sen ujung tahun nie AyamTua call abang bagi tau k,,abang x tengok dah glotec la nie,,,naik 50 sen baru AyamTua cari abang,,kahkahkah!!!

Stock

2015-02-13 17:37 | Report Abuse

AyamTua, Glotec kita simpan jer dalam freezer ujung tahun ke atau tahun depan ke baru tengok,,,Gua dah simpan 5m dalam peti,,,!! duduk diam2 kikiki....ribut petir mcmana pon gua relex jer,,,hih,,!

Stock

2015-02-13 17:30 | Report Abuse

Tempat jatuh lagikan dikenang ini kan pula tempat bermanja,,,kahkahkah,,,!!!

Stock

2015-02-13 17:27 | Report Abuse

AyamTua my friend forever kikiki,,,,,hidup Ayam walaupon dah tua,,,,

Stock

2015-01-08 15:59 | Report Abuse

x masuk lagi bro tggu signal bro dulu.

Stock

2015-01-08 15:07 | Report Abuse

Bro azta jangan lupa signal magna ye,,

Stock

2015-01-08 14:55 | Report Abuse

Alhamdulillah bro...takecare.

Stock

2015-01-08 14:53 | Report Abuse

Zu abang baru bercakap dgn swing tadi dia kata pesan kat Zu jangan tamak...kiki

Stock

2015-01-08 14:49 | Report Abuse

Baru rasa panas,,kiki,

Stock

2015-01-08 14:27 | Report Abuse

lolaq sungguh hang,,kik

Stock

2015-01-08 14:19 | Report Abuse

Vsolar ni org tahan panas boleh masuk,,kalau x tahan panas jangan kiki..banyak bersabar x pa.org kedah semua sabaq no.

Stock

2015-01-08 14:18 | Report Abuse

Song123 u kedah mai ka?

Stock

2015-01-08 14:16 | Report Abuse

Kat depan Yamaghuci tu,,hahahah,,org kedah tau la.

Stock

2015-01-08 14:13 | Report Abuse

Hang kalau free mai lah Spring leaf pekena kopi...kik

Stock

2015-01-08 14:11 | Report Abuse

Zu, swing cakap balik kandang hih,,

Stock

2015-01-08 14:10 | Report Abuse

KAQ 4468 selalu nampak kat Mergong kiki...

Stock

2015-01-08 14:05 | Report Abuse

Zu dah jadi share holder Vsolar,,,kiki...!

Stock

2015-01-07 14:17 | Report Abuse

wsalam bro....!

Stock

2015-01-06 14:16 | Report Abuse

semua dah berkampung kat cini,,,zu ngan 1million balik kandang.Nanti abang ajak bro azta12 join kita k...kikiki

Stock

2015-01-05 14:15 | Report Abuse

magna dah miang tu bro!!!!

Stock

2014-12-22 14:01 | Report Abuse

Ayamtua tetap member gua,,,,kiki,,dulu kini dan selamanya..hihi

Stock

2014-11-16 22:54 | Report Abuse

kikikiki,,,,,,,

Stock

2014-11-16 16:57 | Report Abuse

Jangan mcm tu bro Raja,,x elok cakap mcm tu,,baik buruk percakapan seseorang itu jangan libatkan ahli keluarga ya,,saya rasa kwn2 disini semua pandai2 dan cerdik belaka,,sekolah tinggi dan ada ilmu didada,,,kita nilai sendiri jer mana yang baik atau buruk,,jangan terasa hati bro ya,,,happy weekend semua terutama bro zu1967 kikikik,,,dah sayang kat focus,,,kahkahkah,,,,

Stock

2014-11-13 14:20 | Report Abuse

singgah jer 1million,,,tumpang penat esok balik lah.kikik

Stock

2014-11-01 20:41 | Report Abuse

taufik,,done,,delete

Stock

2014-11-01 12:59 | Report Abuse

check email,,delete yr email id.

General

2014-10-31 22:49 | Report Abuse

Bahtera cinta ku meredah lautan biru,,,kiki,,falsafah malam2 nie..

General

2014-10-31 22:47 | Report Abuse

abang dah lepaskan layar tadi,,,kiki,sekarang tengah berlabuh.kiki

General

2014-10-31 22:44 | Report Abuse

kat cini x leh bro nanti Hepi marah,,kahkah

General

2014-10-31 22:43 | Report Abuse

melewar x de orang intai ka? swing check pls..hihi

General

2014-10-31 22:40 | Report Abuse

hahah,,kecoh kat cini kan ok,,kik,boleh join,nak hantar gambar amoi x leh lah,,kahkah//

Stock

2014-10-31 22:26 | Report Abuse

ok zu,,wa check nanti.

Stock

2014-10-31 22:22 | Report Abuse

kepala pusing..kiki.

Stock

2014-10-31 22:18 | Report Abuse

faham bro..dah set target any thing happen on monday....

Stock

2014-10-31 22:14 | Report Abuse

x leh tinggal lagi ktb,,kiki,,matlamat station x sampai lagi,,hahah,,nanti penumpang lain bising,kiki

Stock

2014-10-31 22:13 | Report Abuse

last minit decide hold,,,,huhuhu,,,!