birdparadise

birdparadise | Joined since 2017-12-30

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

1,368

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
1,368
Past 30 days
101
Past 7 days
29
Today
0
User Comments
Stock

15 hours ago | Report Abuse

Hahahaha bro Porsche Cayenne cantik kah, Wakaka

Stock

1 day ago | Report Abuse

Hahahaha bro Kasi ini conman calvin kaw kaw , tengok dia lagi mau cari pasal k...

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha action ah, wahai wahai jln macam ada angin hahahaha kepala sudah besa...

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha how dare u ask me like that, wakaka

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha waloe eh sudah tak boleh tahan Liao, Wakaka

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha dia sudah luanluan Liao , Wakaka

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha ini conman Calvin keep on pluck something out of the air,bro u ada do...

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha apa good news lagi ada,sudah lah jangan blowing water lah, Wakaka.

Stock

2 days ago | Report Abuse

Hahahaha ini conman Calvin hihi dia syok sendiri hahaha alamak play play poker...

Stock

3 days ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh paktua suddenly so gungho hahahaha jaga pocket get burn log,...

Stock

3 days ago | Report Abuse

Hahahaha u tak tau kah calvin ia lah conman, Wakaka

Stock

3 days ago | Report Abuse

Hahahaha i salute loyal kaki, hahaha contribute positif punya, Wakaka

Stock

3 days ago | Report Abuse

Hahahaha rr1688 how is your drink at batu Ferringhi, wakaka

Stock

3 days ago | Report Abuse

Hahahaha waloa eh enjoying my nice good coffee and tiramisu cake, Wakaka.

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha ini berita orang sudah tau ,so what u ingat lagi mau goreng kah,kasi ...

Stock

4 days ago | Report Abuse

Ini conman Calvin siapa nak percaya awak,sudah lah nama u sudah busuk.

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha ini conman Calvin lagi mau pusing lagi,u ingat orang bodoh kah,lagi ...

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha hati mau cantik hihi baru boleh cari wang wang banyak, Wakaka.

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha waloa eh,orlang putih cakap hahaha every dog has its day, wakaka

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha waloa eh diam diam beli murah hihi who know one day be a jutawan , Wa...

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha wahai wahai conman Calvin lured partua to take over his position,maca...

Stock

4 days ago | Report Abuse

Ahahaha partua pandai ada kena sangkut kah, Wakaka.

Stock

4 days ago | Report Abuse

Hahahaha mana itu conman Calvin,ini orang tak boleh pakai punya,lepas dua hari...

Stock

5 days ago | Report Abuse

Hahahaha partua better jaga baik baik sikit ha, tengok swing atas atau bawah, ...

Stock

5 days ago | Report Abuse

Hahahahaha walao eh ingat dia holy holy,oh ada lagi part time pastor,this mean...

Stock

5 days ago | Report Abuse

Hahahahaha walao eh partua sudah ada semangat ha, Wakaka.

Stock

5 days ago | Report Abuse

Hahahaha itu youtube punya cakap u better lari hahaha itu dia orang punyai tri...

Stock

5 days ago | Report Abuse

Hahahaha wahai wahai ini conman Calvin sudah biasa punya, banyak kali dia puny...

Stock

5 days ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh kena con oleh con Calvin hahahaha lagi ada apa tunggu turun ...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha paktua jemput concalvin pergi pelita bangsar lah, tengok dia brani pe...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha ya concalvin getting very serious already,bro ada good punya doctor k...

Stock

1 week ago | Report Abuse

This concalvin getting depression liao,he lost a lot of money hihi he is getti...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha u ingat traders mau main ini counter kah, alamak ini concalvin mulut ...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha waiting buah sahaja



Hahahaha lagi ada apa leh,kalau dia naik aiyah...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha wahai wahai concalvin tarak cerdik alamak u bodoh sudah lah,u ingat ...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha ini concalvin landed in Presiden suit,clap clap nice KLCC view hahaha...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha ini concalvin keluar bising-bising macam clown hihi cepat bawah ketim...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha wahai macam ini dua boleh bungus buang di dalam sg klang, Wakaka.

Stock

1 week ago | Report Abuse

This concalvin suka-suka cari pasal like gila monyet,u tau boh, Wakaka

Stock

1 week ago | Report Abuse

Ini concalvin thick skin macam buffalo his nature going around to con orang.

...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha warning better lari don't touch,when this fella con calvin coming out...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha bro i give you 5 to hammer the fella,dia macam monyet memang bawah or...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh bro no problem sub sub swee, Wakaka.

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh hihi boleh tahan juga hari ada ginseng soup minium, Wakaka.

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh hanya rr88 blur blur,even uncles aunties pun tau tau cari ma...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha bro cakap shj pun tak cun punya apa ini, wakaka.

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha waloa eh paktua u ada kah di pelita bangsar kah, Wakaka

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh jam pukul beberapa,wah bro u sangat kuat ha makan apa ?ketaw...

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh bro adek nak dapat sikit tip dari Saiful lah, wakaka.p

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh paktua ada selalu pergi pelita bangsar ka ha tsk nampak u, ...