birdparadise

birdparadise | Joined since 2017-12-30

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

1,262

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
1,262
Past 30 days
21
Past 7 days
5
Today
3
User Comments
Stock

4 hours ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh natsuko bought very nice KLCC view àlamak memang cerdik u en...

Stock

5 hours ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh natsuko beli very high leh,hahaha nanti turun 0.40cts lah wa...

Stock

5 hours ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh ini natsuko lama tarak dengar dia, sekarang come here n talk...

Stock

1 day ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh mana rr88 apa khabar,sini hibiscus naik lagi, Wakaka

Stock

6 days ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik, rr88 sekarang mau hot liao alamak mau beli 0.77 bole...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahahaha walao eh,rr88 hihi kasi tip u ada discount u tak mau dengar lagi t...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh rr88 come joint me for drinks lah,hihi don worry be happy bu...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik,rr88 dua hari boleh dapat sepuluh cts tak nak,lagi ta...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh,rr88 sudah lama sini hanya tau main guli guli punya,hahaha b...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh,rr88 tengok ok lah hihi jangan sakit hati ha,tekan bola kuat...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh,rr88 apa khabar nampak ada naik ka di sini,ada discount u ta...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh,alamak rr 88 punya mathematics tak boleh pakai pakai punya,o...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh,cantik lagi tengok pun syok hahahaha akan datang lagi syok s...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh lagi naik Friends calling mana tempat mau pergi enjoy hahaha...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahahaha walao eh rr 88 jangan curi curi pergi beli ha, hahahaha ada wang ta...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh kindergarten boy clever than u,ada pocket money tak mau lagi...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh,bro minyak naik,down Jones naik hahaha akan datang lagi heba...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh ada wang tak mau meh, Wakaka.

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh ada discount pun tak nak beli, enjoying my nice good food n...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik, Wakaka.

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik, Wakaka

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh enjoying my dim sum ingat newtrader lah, Wakaka
.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik lagi, newtrader hahaha ada pocket money u talk mau la...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik, alamak newtrader u punya accounting langsung tak bol...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh nice good dim sum @ concord who pd my bil, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh ada orang sour grapes, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh steady lah, relax lah cool cool baby,if not how to make big ...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh cantik

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahahaha walao eh simpan, sekarang sudah jadi double, Wakaka

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh super super, panas nya, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh, newtrader 1989 lagi mau tunggu siapa leh alamak tak mau den...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh ada power,macam ini mau masuk Sepang circuit liao, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh pagi sudah kasi liang liang, tengok pun syok syok nya, Wakak...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh pagi sudah cantik nya, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh newtrader 1989 ada wang beli panties untuk girlfriend pakai,...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh 1989 ada read baru punya SD berita kah, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh malam ini ada nice good food n drink lagi nice song my way b...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh boleh tahan lah semua pun red sea,hihi lagi boleh naik not b...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh nanti naik keng keng punya ,u bang the wall lah, Wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh harimau selalu loking turun shj hahaha tetapi no ball to bel...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh 1989, enjoy sahaja tambah sahaja, steady lah,relax, cool coo...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh 1989 hari ini u cakap limit down ada kah,u memang betul betu...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh memang memang banyak sinkarlin punya orang, wakaka.

Stock

1 month ago | Report Abuse

Hahahahaha walao eh ini orang selalu cakap tak baik punya hahaha u mau beli mu...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh betul betul cantik,liang liang malam ini mau enjoy lah,mau s...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh ada wang wang u tah mau kah, Wakaka.

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh betul kah, Cable panjang Woh dari Sarawak sampai Putrajaya, ...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh mana boleh kaput leh,tengok Cable besar hahaha akan datang l...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh who is stil holding 13pc @4.55,hihi u ingat boleh naik kah? ...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Hahahaha walao eh how man i beli banyak Woh, Wakaka.