briankhoo96

briankhoo96 | Joined since 2021-09-06

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

232

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
232
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0
User Comments
Stock

2022-01-07 11:59 | Report Abuse

Average pun average lagi

Stock

2022-01-07 11:59 | Report Abuse

Jangan putus asa guys, elok lagi

Stock

2022-01-07 11:58 | Report Abuse

Up lagi guys, dont lose hope eh

Stock

2022-01-07 11:57 | Report Abuse

Target improving la kan guys

Stock

2022-01-07 11:57 | Report Abuse

0.045 okay la ni

Stock

2022-01-07 11:56 | Report Abuse

High hopes eh guyss! Jangan give up

Stock

2022-01-07 11:53 | Report Abuse

Makin hari up tapi tula kena sabar lagi

Stock
Stock

2022-01-07 11:26 | Report Abuse

Up lagi pls, heads up guysss

Stock

2022-01-07 11:25 | Report Abuse

Steady tapi tula statik je

Stock
Stock

2022-01-07 11:22 | Report Abuse

Average pun not bad la kan

Stock

2022-01-07 11:22 | Report Abuse

Boleh la ni, jangan putus asa guys!!

Stock

2022-01-07 11:21 | Report Abuse

Nampaknya harini elok

Stock

2022-01-05 12:42 | Report Abuse

Boleh lagi ni!! Sabar guyss

Stock

2022-01-05 12:37 | Report Abuse

0.06 je? Tunggu esok lagi ya guys

Stock

2022-01-05 12:36 | Report Abuse

At least better la dari semalam

Stock

2022-01-05 12:34 | Report Abuse

Target still down haihhh

Stock

2022-01-05 12:34 | Report Abuse

Sabar lagi guys, akan naik lagi okayyy

Stock

2022-01-05 12:30 | Report Abuse

Hmm tak cukup up ni

Stock

2022-01-05 12:28 | Report Abuse

Hm naik sikit ni pun tambah jugakla harapan

Stock

2022-01-04 09:37 | Report Abuse

Boleh lagi guys!!

Stock

2022-01-04 09:37 | Report Abuse

Lama la kalau target pun camni je

Stock

2022-01-04 09:36 | Report Abuse

Sabar guys we got this!!

Stock

2022-01-04 09:36 | Report Abuse

Average price pun not bad la eh ni, tunggu jela

Stock

2022-01-04 09:35 | Report Abuse

Sabar la eh guys, esok mesti better

Stock

2022-01-04 09:34 | Report Abuse

Jangan drop lagi pls, kena sabar lagi nampaknya

Stock

2022-01-04 09:33 | Report Abuse

0.041 boleh up ni tapi sabar la

Stock

2022-01-03 20:32 | Report Abuse

Kalau naik sikit pun dah okay tapi ni...

Stock

2022-01-03 20:31 | Report Abuse

Sabar jela ya guys! Harap esok better lagi

Stock

2022-01-03 20:30 | Report Abuse

Boleh lagi ni guys!! Sabar je baru permulaan 2022

Stock

2022-01-03 20:30 | Report Abuse

Cmon la can do better ni

Stock

2022-01-03 20:28 | Report Abuse

Baru start 2022 dah camni dah? Haih

Stock

2022-01-03 20:28 | Report Abuse

Aiya, tolongla naik...

Stock

2022-01-03 20:27 | Report Abuse

0.41 hmm boleh lagi ni, sabar jela

Stock

2021-12-31 13:07 | Report Abuse

0.025 hm okayla

Stock

2021-12-31 13:07 | Report Abuse

2022 mesti lagi naik guys sabar la skng

Stock

2021-12-31 13:06 | Report Abuse

Next year mesti lagi baik nii

Stock

2021-12-31 13:06 | Report Abuse

Sabar la ya guys

Stock

2021-12-31 13:03 | Report Abuse

0.04? Haih nampaknya kena sabar lagi

Stock

2021-12-31 13:03 | Report Abuse

Dont give up guys next year better

Stock

2021-12-31 13:02 | Report Abuse

Average not bad la

Stock

2021-12-30 15:27 | Report Abuse

Astaga turunya harini

Stock

2021-12-30 15:26 | Report Abuse

Sama je haih

Stock

2021-12-30 15:26 | Report Abuse

Sabar la kalau nak naik.. takpe guys patience is key

Stock

2021-12-30 15:25 | Report Abuse

Ni takde perubahan pulak hm

Stock

2021-12-30 15:24 | Report Abuse

0.04, okay okay... boleh lagi

Stock

2021-12-30 15:24 | Report Abuse

Hm ni turun banyak ni...

Stock

2021-12-30 15:23 | Report Abuse

Lagi okayla dari semalam