Signal

Signal | Joined since 2023-02-16

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

186

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
186
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

2 months ago | Report Abuse

kesian betul !

Stock

2 months ago | Report Abuse

semua sembang je bukan beli pun , kalau beli mesti tahu . tekan buy tapi kena reject !

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

Semua orang:
Order rejected by Exchange
The stock has been suspended from buying for this branch.

Stock

2 months ago | Report Abuse

Order rejected by Exchange
The stock has been suspended from buying for this branch.

Stock

2 months ago | Report Abuse

The stock has been suspended from buying for this branch.

Stock

2 months ago | Report Abuse

besok gap up limit up ! hijau !

Stock

2 months ago | Report Abuse

guna basic technical analysis + simple oversold/overbought indicator je sudah boleh buat ribu ribu sehari dekat kaunter fcpo . kanak kanak bagi modal rm5,000 pun boleh buat untung seminggu rm 2 , 3 ribu senang senang je . rm5,000 rasa macam 50sen je !

Stock

2 months ago | Report Abuse

kaunter fcpo pagi tadi limitdown -50 bid , petang ni limitup pulak +50 bid

peluang untung :

pagi short -50 bid
modal 1 lot = rm3,500 , untung = -50 bid x rm25 x 1 lot = rm1,250
modal 10 lot = rm35,000 , untung = -50 bid x rm25 x 10 lot = rm12,500
modal 20 lot = rm70,000 , untung = -50 bid x rm25 x 200 lot = rm25,000

petang long +50 bid

modal 1 lot = rm3,500 , untung = 50 bid x rm25 x 1 lot = rm1,250
modal 10 lot = rm35,000 , untung = 50 bid x rm25 x 10 lot = rm12,500
modal 20 lot = rm70,000 , untung = 50 bid x rm25 x 20 lot = rm25,000

malam short / long ?

Stock

2 months ago | Report Abuse

index ace market dalam posisi nak buat rebound tu , kaunter apa dekat ace market yang akan buat rebound nanti ?

Stock

2 months ago | Report Abuse

sedih tengok trader trader saham sana sini terkejar kejar kaunter

Stock

2 months ago | Report Abuse

hari hari untung beribu ribu dekat kaunter fcpo benda biasa je

Stock

2 months ago | Report Abuse

trade guna cgs-cimb itrade je pun

Stock

2 months ago | Report Abuse

fcpo dekat bursa malaysia hari hari panas , takde istilah terlepas peluang , peluang sentiasa muncul !

hari ni opening sesi pagi pukul 10:30 tadi dah junam -42 bid

keuntungan short boleh dapat:

modal 1 lot = rm3,500 , untung = -42 bid x rm25 x 1 lot = rm1,050
modal 10 lot = rm35,000 , untung = -42 bid x rm25 x 10 lot = rm10,500

Stock

2 months ago | Report Abuse

kaunter kaunter dekat bursa malaysia tak dapat tarik pelabur , hanya mampu mundur ke bawah sahaja

Stock

2 months ago | Report Abuse

kalau rasa nak cepat , memang ada tempat dekat bursa malaysia yang laju .

Stock

2 months ago | Report Abuse

trade kaunter fcpo lagi cepat dapat hasil , modal minimum 1 lot intraday rm3,500 je , untung/rugi 1 bid = rm25

minggu ni , kalau trade minimum 1 lot intraday rm3,500

isnin: naik +38 bid x rm25 x 1 lot = rm950
selasa: naik +41 bid x rm25 x 1 lot = rm1,025
hari ni rabu: dah naik +24 bid x rm25 x 1 lot = rm600

minggu ni , kalau trade minimum 10 lot intraday rm35,000

isnin: naik +38 bid x rm25 x 10 lot = rm9,500
selasa: naik +41 bid x rm25 x 10 lot = rm10,250
hari ni rabu: dah naik +24 bid x rm25 x 10 lot = rm6,000

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

banyak hari dah buat pagi naik , petang terjun . hari ni sama ke tak ?

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

volume besar yang pump hari tu belum keluar ! tunggu oversold nak kutip kutip !

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

0.270 --> 0.400

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

untung +100% , menangis !

Stock

2 months ago | Report Abuse

apakah ? takkan nak limitdown kut ?

Stock

2 months ago | Report Abuse

untung +75% menangis !

Stock

2 months ago | Report Abuse

operator masih mahu kutip kutip harga murah

Stock

2 months ago | Report Abuse

limit down balik ! berapa round nak buat rebound ni ?

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

naik balik +46.28% untung

Stock

2 months ago | Report Abuse

semakin lama semakin tinggi ! bila nak rugi ni ?

Stock

2 months ago | Report Abuse

tidur dulu lah sedar sedang petang dah limit up !

Stock

2 months ago | Report Abuse

bila nak kena stoploss 0.235 ni ..

Stock

2 months ago | Report Abuse

kemon limit up !

Stock

2 months ago | Report Abuse

bukan susah pun nak jadi billionaire !

Stock

2 months ago | Report Abuse

kurang kurang naik atas 0.600

Stock

2 months ago | Report Abuse

siap sedia jadi billionaire !

Stock

2 months ago | Report Abuse

0.555 makan makan rebound !

Stock

2 months ago | Report Abuse

monitor operator buy makan makan volume besar dekat 0.555 untuk buat rebound hijau !

Stock

2 months ago | Report Abuse

hari ni terjun tak boleh , naik je boleh ?

Stock

2 months ago | Report Abuse

to 0.555 limitdown