Yusof896

Yusof896 | Joined since 2023-02-06

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

161

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
161
Past 30 days
2
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

4 weeks ago | Report Abuse

SMI akan masuk PN17 kemudian muflis jika mereka masih menjalankan perniagaan macam tu

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Boss keluar dan kutip saham ni sebaliknya. ha

Stock

1 month ago | Report Abuse

jaga-jaga dan jangan beli kaunter ni. Pengurus ada masalah

Stock

1 month ago | Report Abuse

Keputusan keluar minggu ni?

Stock

1 month ago | Report Abuse

SMI ni menipu pelabur dan pemegang saham punya, tak bagi borang proksi ...syarikat yg disenaraikan di Malaysia sepatutnya bagi borang tersebut 😡

Stock

1 month ago | Report Abuse

Bekas YDPA tak keluar dan kumpul lagi ...? 😬

Stock

2 months ago | Report Abuse

Kwsp sedang kumpul UWC... nampaknya ia bukan satu time bomb

Stock

2 months ago | Report Abuse

RM1 bulan depan semasa kputusan Q2 diumuman

Stock

2 months ago | Report Abuse

Ia jatuh selepas Tan Sri sapu 😅

Stock

2 months ago | Report Abuse

Tunggu ia pecah 20 sen lagi saja. susah nak untung dlm Bursa jika tak ade kesabaran

Stock

2 months ago | Report Abuse

Kenapa UWC is a time bomb, sten_still?

Stock

2 months ago | Report Abuse

Dah berhenti jatuh? Masa utk masuk 😁

Stock

2 months ago | Report Abuse

Tapi Tan Sri ni pilih sapu minggu lepas 😁

Stock

2 months ago | Report Abuse

nampaknya morgan dan mitsu tak kisah tentang ia limit down. Mereka tetap sapu 😁

Stock

2024-01-18 11:41 | Report Abuse

Beratur di rm 3.30 dan tengok boleh dpt tak hari ni ...

Stock

2024-01-18 11:38 | Report Abuse

Sentimen pasaran amat teruk... Tunggu ia berhenti jatuh dan masuk lagi

Stock

2024-01-18 11:35 | Report Abuse

Peluang utk kutip semasa ia berhenti jatuh 🙂

Stock

2024-01-18 11:16 | Report Abuse

Agong tak berani masuk semasa pasaran mcm ni sy rasa ...

Stock

2024-01-12 16:16 | Report Abuse

tengok betapa tinggi Jentayu mampu naik tahun ni 😃

Stock

2024-01-12 16:15 | Report Abuse

bila bekas Agong nak masuk lagi?

Stock

2024-01-10 19:53 | Report Abuse

Jgn risau, JSB masih tutup at RM1.30 hari ni

Stock

2024-01-10 19:49 | Report Abuse

MOU everytime 😁😁

Stock

2024-01-08 11:33 | Report Abuse

sangka blh kutip murah semasa ia mengumumkan kptusan q4fy2023, tapi gagal... tak mungkin ia akan jatuh ke harga rm 2.50 sy rasa

Stock

2024-01-08 11:31 | Report Abuse

ia akan terus naik memandangkan momentum skrg

Stock

2024-01-08 10:55 | Report Abuse

Cantik, Minetech naik bersama dgn KLCI. gogo

Stock

2024-01-04 15:21 | Report Abuse

Ada Morgan Stanley dan Mitsubishi sebagai pemegang saham besar syarikat ni, tak perlu risau sgt punya

Stock

2024-01-04 15:18 | Report Abuse

Jika MOU dibatalkan, Citaglobal dpt pampasan tak?

Stock

2024-01-02 16:51 | Report Abuse

Byk pengumuman sjk kebelakangan. Semua berita baik kononnya 🙂

Stock

2024-01-02 16:50 | Report Abuse

More MOU akan datang tahun ni? hehe

Stock

2023-12-28 10:03 | Report Abuse

bagus, ia akan picah Rm1.30 semula. Kesabaran memang dpt ganjaran yg shok

Stock

2023-12-28 10:00 | Report Abuse

Ape rr88 tu?

Stock

2023-12-22 13:15 | Report Abuse

Dgn harga pergerakan ni, rasa ia akan melonjak selapas Christmas ...

Stock

2023-12-22 13:14 | Report Abuse

Citaglobal = cita-cita jadi global

Stock

2023-12-21 09:57 | Report Abuse

betul betul, morgan dan mitsu masuk lagi. Tunggu ia naik ke rm1.30 semula

Stock

2023-12-21 09:54 | Report Abuse

We know you know something, tapi I know Citaglobal tak akan terbang ke Rm2.5 bulan ni. haha

Stock

2023-12-20 17:16 | Report Abuse

tangkap semasa ia mengalami harga pelarasan jika ada free cash

Stock

2023-12-20 17:15 | Report Abuse

Cantik, another MOU 😄

Stock

2023-12-18 14:00 | Report Abuse

Tunggu dan tengoklah kerana JSB akan melaksanakan Perjanjian Pembelian Kuasa (PPA) selewat-lewatnya pd pertengahan 2024

Stock

2023-12-18 13:27 | Report Abuse

New Agong mungkin akan ikut bekas Agong masuk 😁

Stock

2023-12-14 12:00 | Report Abuse

memang mantap, harap masuk byk sikit bulan lepas 😗

Stock

2023-12-14 11:58 | Report Abuse

kutip kutip, lelong hari ini 😁

Stock

2023-12-12 14:49 | Report Abuse

jangka boleh kutip pd Rm1.20 hari tu, tapi ia terus melonjak 😅

Stock

2023-12-12 14:46 | Report Abuse

dah sedia dana utk kutip pd harga Rm1.40-RM1.45 🙂

Stock

2023-12-07 20:21 | Report Abuse

Siapa ade hadiri AGMnya Selasa ni? Ada berita baik tak? 😀

Stock

2023-12-07 20:18 | Report Abuse

kutip lagi jika ia jatuh ke RM1.50 dan ke bawah ...

Stock

2023-12-05 13:20 | Report Abuse

pasti ade berita baik seperti JSB dpt projek dr US atau Japun punya pd masa depan

Stock

2023-11-30 17:09 | Report Abuse

ia masih bergerak dgn mantap pd RM1.20 ke atas. Terus memantau pergerakan bulan depan