mansaham1972

mansaham1972 | Joined since 2015-11-07

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

1,079

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
1,079
Past 30 days
6
Past 7 days
4
Today
0
User Comments
Stock

6 days ago | Report Abuse

Bagi yg tak berani masuk harga 2-3 sen bagus duduk diam2 dulu tengok keadaan,k...

Stock

6 days ago | Report Abuse

Dapat harga 2 sen hari ni q beli harga 2.5 sen jam 4.46 hahaha,kumpul sampai j...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Zentech bukan geng penipu focus fintec yg hampir semua kaunter consolidation,k...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Tambah darah lagi q harga 2 sen hari ni hahaha,tengok sampai mana dia nak turu...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Saya dah masuk 2.5 sen,jika turun bawah 2.5 sen akan tambah lagi.Ini kaunter b...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tinggal satu lagi badut yang terus jadi balaci sebab yang satu lagi dah hilang...

Stock
Stock

1 month ago | Report Abuse

Pihak bursa lebih perlu berintegriti.Jangan benarkan kaunter2 penipu dari tauk...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Sudah la tu terus jadi badut,malu la sikit

Stock

2 months ago | Report Abuse

Paling best hari ni q beli G3 harga 7 sen dan jual balik 7.5 sen beberapa kali...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Masuk balik harga 10.5 sen utk main 2n3 hari,jgn cuba2 hold sudah la

Stock

2 months ago | Report Abuse

Saya belum jual,tunggu cecah 20 sen atau tengok prestasi dulu hahaha

Stock

2 months ago | Report Abuse

Ya su1801,harap you untung besar balik

Stock

2 months ago | Report Abuse

Syer hanya 200juta lebih sebelum keluar waran baru.Senang goreng

Stock

2 months ago | Report Abuse

Peluang buat duit,harap2 sama2 untung semua

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

Orang yg busuk hati masuk neraka dgn tips menipu

Stock

2 months ago | Report Abuse

Tak payah bagi tips la,semua yg ada sini dah pandai

Stock

2 months ago | Report Abuse

Masuk saja,tak perlu acah2 nak mintak orang jual utk dapat harga murah

Stock

2 months ago | Report Abuse

Mesti kasi pecah 10 sen hari ni

Stock
Stock

2 months ago | Report Abuse

Tunggu cecah 105n11 sen hahaha

Stock

2 months ago | Report Abuse

Yaahooo tak sabar tunggu fajar menyinsing esok utk kaut lombong emas.Biar la y...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Sekor dah hilang dari radar,tinggal sekor lagi yg masih terus bodohkan diri ka...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Yg belum masuk sebab penakut dan tiada niat utk masuk bagus duduk diam2 dan ma...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Yaahoooo hahahaha

Stock

2 months ago | Report Abuse

Teknik pakai graf bagai lagi tak boleh pakai,last2 graf yg kasi terlungkup sem...

Stock

2 months ago | Report Abuse

Best teknik harapan drp teknik menipu orang hahaha

Stock

2022-05-20 16:13 | Report Abuse

Cerah harapan naik,cuma pastikan jual sebelum waran baru disenarai

Stock

2022-05-19 14:52 | Report Abuse

Ada kaki goreng dalam tu company

Stock

2022-05-19 14:20 | Report Abuse

Murah sangat harga 10 sen,maksud harga 1 sen sebelum consolidation

Stock

2022-05-19 14:19 | Report Abuse

Saya dah kumpul harga 10n105,kalau turun tambah lagi

Stock

2022-05-12 17:07 | Report Abuse

Tq serba utk prestasi hari ini,nanti memukat lagi bila masa sesuai.

Stock

2022-05-11 19:51 | Report Abuse

Kelmarin masuk harga 7 sen,hari ni tambah harga 6 sen.Esok tambah harga 5 sen ...

Stock

2022-05-10 17:17 | Report Abuse

Dah penat turun tu,esok dapat nasik lemak kasi cabut la.Jangan gatal nak main ...

Stock

2022-05-10 17:15 | Report Abuse

Dah masuk harga 7 sen,tengok ja game esok.

Stock

2022-05-10 17:07 | Report Abuse

Dah masuk harga 7 sen,tengok game esok.

Stock

2022-04-09 05:17 | Report Abuse

Sudah la bodohkan diri bulan2 puasa ni.

Stock

2022-03-16 03:40 | Report Abuse

Dah la tu bodohkan diri kahkahkah

Stock

2022-03-06 20:24 | Report Abuse

rr 1688 ni baik orangnya sebab tak pernah bodoh dan marahkan orang lain,dia ha...

Stock

2022-03-05 21:41 | Report Abuse

Bodo molek kahkahkah

Stock

2022-03-04 17:17 | Report Abuse

Main saham skg jangan nak cuba2 hold.Main utk 1-3 hari saja.Ada profit jual da...

Stock

2022-03-04 00:41 | Report Abuse

Simpan sikit bongok yg terlampau tu,malu la dgn diri kalau tak malu dgn orang ...

Stock
Stock
Stock

2022-03-02 03:49 | Report Abuse

Cukuplah perbodohkan diri,simpan sikit utk anak cucu kahkahkah.