mansaham1972

mansaham1972 | Joined since 2015-11-07

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

1,197

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
1,197
Past 30 days
49
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Tunggu letop ja hahaha

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Dah masuk harga 8.5n9 sen,tunggu masa meletop ja

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Tunggu lepas consolidation baru masuk,kalau nak masuk skg tunggu harga 0.005n1 sen

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Buat pancingan harga sekitar 3.5-5 sen

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Reneuco masih boleh pantau,apapun bagi tercari kaunter untuk masuk ada beberapa yg saya cadangkan harga patut masuk utk senang profit spt Asdion 8n85 sen,vsolar 14n14.5 sen,gocean 14n14.5 sen,mmag 10 sen dan waran 3.5 sen,at 18n18.5 sen,mersec 38n39 sen,artronic 27n28 sen,sridge 28n29 sen,oneglove waran 9n10 sen,wegman waran 2n2.5 sen,bjcorp waran 4n4.5 sen,..

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tq reneuco atas sumbangan,hari ni masih memantau utk masuk harga patut

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Esok masih ada peluang untuk buat pancingan hahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Takpa mizie,saya ada lagi sikit reneuco utk kasi teman you fixed deposit

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tahniah yang buat profit

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Wang besauu Reneuco

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Geng limit down itu hari rebound balik semua artronic,mersec scib ,widad,sridge...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha wang besauu

Stock
Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Petang ni ada ang pow cny harapnya hahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Sudah la tu eagle 77,saya dah tengok semua komen you dalam scib dan di sini jelas menunujukkan you tidak konsisten, pentingkan diri dan penipu besar

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

MZM saya tak lupa kenangan indah you dan rr1688 dalam Kanger hahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Eagle bakal ke tanjung rambutan nampak gaya,mental dah kronik

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Mana perga rr1688,harap masuk sini supaya lengkap eagle 77,mzm dan rr1688 hahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Esok peluang buat duit secara intraday atau jika suspend peluang buat duit selepas dibuka semula.Saya akan buat kedua2 cara esok hahaha,good luck kpd yg masih hold dan kpd yg baru masuk

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Peluang buat duit muncul depan mata hahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

John revolver hahahahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Waran dapat jual 3 sen hahaha tq reneuco

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Cakap banyak tapi penakut utk masuk kahkahkah

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tq reneuco pagi2 dah bagi wang besar

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Ramai yg masuk perangkap sebab tunggu lama2

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Saham ni kita nak main satu atau 3 hari ja,dah untung jual la.Saya dah jual sebahagia besar 6 sen

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha tapi bukan kategori bongok

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Kasiann yg tak ambil peluang hahaha

Stock
Stock

3 weeks ago | Report Abuse

6 sen sudab hahaha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tengahari ni pun boleh meletop haha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Waran dapat harga 2 sen,fah ada nasi lemak sudah haha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha inilah seronok main saham,ada semua perasaan

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Suspend 9hb jumaat rasanya

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tenang2 dulu,kita pantau sama2

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Hahahaha kita tengok macam mana,dapat harga 3.5 - 6.5 sen.

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Aduii daoat harga 4 sen haha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tambah sikit lagi jika turun 5 sen

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Masuk 6.5 sen sikit haha

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Esok lusa boleh pancing2 tengok harga patut

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Sebaliknya kita sendiri yg cari kesilapan sendiri hingga alami kerugian dan perbaiki cara mainan saham supaya dapat untung dan tidak tertiarap sehingga kehabisan modal

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Main saham skg tak payah nak harap BURSA dan SC ambil tindakan terhadap manipulasi saham sebab diorang pun sebahagian drp mereka yg terlibat,sebab tu bursa dan sc masih hidup,kalau tak dah lama melingkup dgn pemanipulasi saham terutama geng mafia korporat.

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tunggu masuk balik hari last trading sebelum suspend,ada peluang buat duit lagi

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Sekarang tunggu mana2 kaunter yg nak turun banyak atau LD utk pantauvdan masuk masa yg sesuai.Ini saja cara nak main saham di bursa,tak payah fikir nak hold dan simpan lama2.

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Jual mother 9.5n10 sen,masuk waran pagi 3.5 sen dan jual 4.5 sen.Senang buat duit hahaha

Stock
Stock

1 month ago | Report Abuse

Saham skg kalau nak main sama ada intraday trading atau paling lama tiga hari saja,jika rugi sikit jangan fikir panjang utk jual sebelum jadi lebih teruk.Buat keputusan cepat tanpa menyesal dgn sebarang tindakan,ada masa rugi dan untung tu biasa di bursa