AzlanIshtiqal

AzlanIshtiqal | Joined since 2022-06-02

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

289

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
289
Past 30 days
40
Past 7 days
7
Today
0

User Comments
Stock

21 hours ago | Report Abuse

Perniagaan DooH, pDooH dan pengiklanan digital SJC kian hari kian meningkat. Kumpul sebelum syarikat ni naik tinggi

Stock

21 hours ago | Report Abuse

Naik naik. Jumpa u pada harga RM5 dulu

Stock

1 day ago | Report Abuse

Ambil kesempatan utk kumpulkan saham ni sebelum ia memecah 60 sen pd masa yg datang

Stock

1 day ago | Report Abuse

@3LACKnWHIT3. It's GLC. Mereka cenderung utk tunggu durian runtuh. hhaha

Stock

2 days ago | Report Abuse

percayalah SJC juga akan berkembang dan harga saham akan melonjak dgn tinggi

Stock

2 days ago | Report Abuse

Jgn risau. Kini, semua data tapak web dikembangkan kepada data Digital Out Of Home , E-dagang dan On-ground bagi memberikan pengiklanan kelebihan utk mendapatkan pandangan drpd pengguna yg lebih baik utk kempen pemasaran yg menghubungkan minat kandungan dan data lokasi luar rumah.

Stock

1 week ago | Report Abuse

Banyak org balik kampung hari ni. Dengar ada free toll utk hari ni dan besok

Stock

1 week ago | Report Abuse

ada cerita, Dsonic pun tak ada tenaga utk bergerak...

Stock

1 week ago | Report Abuse

Hari ni ada 2 berita penting perlu diikuti, iaitu kemas kini OPR dari Bank Ngr dan keputusan EGM syarikat ni

Stock

1 week ago | Report Abuse

Naik balik ke 50 sen besok?

Stock

1 week ago | Report Abuse

Perkembangan pDooH SJC akan menjadi semakin maju. Kutip sebelum syarikat mula memecah 60 sen

Stock
Stock

1 week ago | Report Abuse

mula beratur pd harga 56.5 sen sebelum SJC melakukan lonjakan yg hangat

Stock

1 week ago | Report Abuse

haha. mungkin terjunam ke harga 8 sen jika mrk didapati memalsukan akaun

Stock

1 week ago | Report Abuse

Tanda-tanda lonjakan blh dinantikan selepas EGM minggu ni

Stock

1 week ago | Report Abuse

terlalu jelas seseorang sini mahu membelinya dengan harga rendah. duhuu

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Brangkali ada pengumuman yg teruja semasa EGMnya kerana perniagaan pengiklanan semakin meningkat seiring dgn pemulihan sektor pelancongan

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

sektor pelancongan kembali. Pemintaan minyak dan perniagaan runcit akan berheboh

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Sukar SJC jatuh ke 55 sen ke bawah saya rasa kerana EGM akan dijalankan tak lama lagi dan kemungkinan mrk akan goreng naik saham ni

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Org yg blh tunggu akan pegang; tak blh tunggu mrk akan jual saham ni

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Harga saham turun naik begitu drastik. Nampaknya blh menantikan SJC memecah 60 sen minggu ni sya rasa

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Nampaknya pergerakan ada tunjuk penambahbaikan

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Tunggulah berita baik drpd pihak pengurusan SJC pd 19 Jan ni

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Satu lagi kenaikan sebelum ia mengumumkan keputusan Q4nya saya rasa

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

memang blh menantikan SJC naik tinggi pada masa yg akan datang

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Perbelanjaan iklan meningkat sebanyak +9% utk mencapai RM6.60 billion dan pengiklanan digital akan terus berkembang sebanyak +13% tahun ni

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Tengok dulu sama ada blh kembali ke 50 sen minggu ni

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Yakin SJC akan berkembang besar memandangkan perbelanjaan iklan dijangka meningkat pd tahun 2023

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

nampaknya directornya menjual sahamnya scr berturut-turut sejak kebelakangan ini. Tak blh harap syarikat ni naik sementara ni

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Walaubagaimanapun, harap ada pergerakan yg besar muncul selpas EGM tersebut...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tunggu directornya beli balik saham syarikatnya dan tengok sama ada blh naik lagi tak...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Kemungkinan juga akan membicara pelan pengembangan masa depan mereka semasa EGM

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Harga saham ni bergerak sebaliknya daripada permintaan pasport yg semakin meningkat...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tak akan berlaku FMCO lagi walaupun ada 2 varian dikesan di Malaysia...

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

@stockraider. Memang blh mengatasi HY, tapi Petdag...

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Kerajaan akan memperuntukkan RM200 juta utk menggalakkan pemulihan pelancongan. Banyak penempatan iklan akan diletakkan di lapangan terbang. Bagus utk SJC pada tahun 2023

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Nampaknya pergerakan yg stabil utk hari dagangan terakhir 2022

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Perkembangan pDooH mrk akan menjadi semakin maju. Tunggulah bungga ni mekar lagi cantik tahun depan

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Tak ada tenaga naik... nampak perlu tunggu dan lihat tahun depan punya pergerakan

Stock

1 month ago | Report Abuse

Tak perlu risau sgt. Prospek perniagaan syarikat ini masih dlm keadaan positif memandangkan perbelanjaan iklan dijangka naik byk tahun depan

Stock

1 month ago | Report Abuse

Mungkin perlu tunggu keputusan Q3nya keluar bulan depan baru boleh naik kembali ke 50 sen...

Stock

1 month ago | Report Abuse

Para pelabur masih makan again buat semasa ni. Tiada pergerakan yg besar sementara ni saya rasa

Stock

1 month ago | Report Abuse

naik perlahan-lahan adalah bagus buat sementara ni

Stock

1 month ago | Report Abuse

masih pegang dan terus memantau ekonomi semasa. Perlu sabar semasa melabur SJC kerana syarikat ni akan terus berkembang

Stock

1 month ago | Report Abuse

Bagus. Kaunter ni tak ada spamming king. Bukan macam HY sana

Stock

1 month ago | Report Abuse

Percayalah masa depan pengiklanan luar terletak pada penyelesaian digital luar rumah (pDOOH) terprogram

Stock

1 month ago | Report Abuse

Dengan pDOOH, yang merupakan platform automatik sepenuhnya yang didorong oleh data, ini membolehkan pengedaran iklan dengan menyasarkannya kepada orang dan kawasan tertentu

Stock

1 month ago | Report Abuse

Nampaknya Petronm tak akan menunjukkan pergerakan yang besar buat sementara ni...

Stock

1 month ago | Report Abuse

bersedia utk menunggang gelombang semasa SJC memecah 60 sen