Buayabuster

Buayabuster | Joined since 2024-02-23

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

43

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
43
Past 30 days
14
Past 7 days
1
Today
0

User Comments
Stock

3 days ago | Report Abuse

Sellll n run 34c , yahooo

Stock

1 week ago | Report Abuse

Data center land deal

Stock

1 week ago | Report Abuse

Bought 120k @ 46cents, next week 80c

Stock
Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Bought 1.1 n sold 2.01 90k units, profit RM81k, thanks mr ooi md nagiongate.

This stock still has uptrend potential cause mr ooi holds ard 70% , others by fund manager

But, be careful, any negative movement in nyse u ended up holding this for life, like glove stock

Very highly speculative stocks ya

Stock
Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Very good counter but slow moving ppl will buy only after it shoot up, higher more chaser

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Will drop to 20c soon

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Operator tekan dan kutip

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Another Topgrove , balloon will burst soon

Runnnnn for your life

Amitaba

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Never touch this type of counter, most shares are hold by d directors n they trytothrow to u

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Operator trap u like topgrove

Keep spread good news so he can throw d share expensively to u n he become billionaire

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Sc should investigate john soh of malaysia, jacky pang n lien hoe gang 60 listed companies same syndicate, pump n dump, small investors all die, playing consolidation share tactic 10 become 1

Stock

1 month ago | Report Abuse

Bought 300k @11c, sure will fly to 15c by nx week

Stock

2 months ago | Report Abuse

55c by this week,

Stock

2024-04-02 18:56 | Report Abuse

See how is the outcome of bursa/ sc investigation on this suspension

Stock

2024-04-02 18:56 | Report Abuse

If i am the major shareholder and to buy back share cheaply, i juz need to use the same tactic used by meridien purposely fail to submit annual report.

Stock

2024-04-02 18:54 | Report Abuse

Several investors already lodged report with sc for INTENTIONAL negligence of director, IN SINGAPORE IT IS A CRIME TO PURPOSELY DEFAULT TO SUBMIT REPORT AND PRESS PRICE DOWN, RECOLLECT THEN GORENG.IF EVERY COMPANY DO THE SAME TACTIC TO BUY BACK CHEAP, NO INVESTOR WILLEVER INVEST IN BURSA. SIMILAR TO THE FRAUD JOHN SOH WHO IS NOW IN CHANGI JAIL FOR MANIPULAYING SHARE PRICE

Stock

2024-03-16 08:46 | Report Abuse

Bought 150k at 39c, nx week upto 60c , tq pas govt

Chinese support pas

Stock

2024-03-11 14:13 | Report Abuse

Kedah govt will privatise at rm1.6

Stock
Stock

2024-03-09 08:43 | Report Abuse

Kjaan kedah sudah corner ni counter

Stock

2024-03-09 08:43 | Report Abuse

Ni counter cina beli banyak sy pun ikut beli 35c 200k shares, mesti naik 45c sekurang2 minggu depan

10c x 200k = rm 20k untung

Cheers

Stock

2024-03-08 06:04 | Report Abuse

Lky sengaja announce tak lapor akaun akan suspend untuk takutkan pelabur dan jual saham balik kepadanya dengan harga murah- taktik yg banyak buaya operator guna untuk kutip balik saham yg dijual oleh mereka dengan harga tinggi sebelum ini

Tapi tapi, ada beberapa investor nampak tipu helah kroni madeykuttu ni dan rebut beli pada harga murah 20c

Lky teramat marah sebab memang dia tak boleh guna taktik tak submit akaun kerana namanya akan terjatuh ke longkang dan semua berita akan tersebar


Maka, begitulah tamat episod lky utk cuba nak kutip balik saham dan buat general offer jika dia mampu milik melebihi 90%

Stock

2024-03-06 20:00 | Report Abuse

Lky kasi investor semua mati

Stock

2024-03-06 20:00 | Report Abuse

Dia sengaja tak mau kasi akaun Tekan kuat2 sapu balik semua saham murah2

Stock

2024-03-06 17:11 | Report Abuse

Cepat2 tukar owner baru aduh taukeh cina penang owner baru adoh

Stock

2024-03-06 17:10 | Report Abuse

Lky muka pun tak mahu dah , malu suspend , first time dalam 40 tahun.

Madey kuttu pi dia pun ikut belakang

Amitaba , malu agama

Stock

2024-03-04 13:07 | Report Abuse

Kasi suspend la lky, tengok muka nak bubuh mana , bawah makam maderkutty

Stock

2024-03-04 13:07 | Report Abuse

Ynh
Rapid
Ytl power
Ataimis
Etcetc

Stock

2024-03-04 13:06 | Report Abuse

Private placement murah belu sendiri dan proxies

Pastu dapat saham% tinggi dia buat berita dan saham naik, dia buang saham lagi

Tu cara buaya operasi untuk telan kalian investor jecik

Paling famoys: top grive

Stock

2024-03-04 13:04 | Report Abuse

Tak mahu kasi finance report
Takutkan investor dan harga menjunam
Harga menjunam
Suspend

Stock

2024-03-04 13:03 | Report Abuse

Kasi report bursa lky tak mahu keluar report untuk tekan harga saham dan private placement murah

Stock

2024-03-01 12:52 | Report Abuse

Operator is thong kok kee inari omesti

Stock

2024-03-01 12:51 | Report Abuse

Tkk press to collect back from u

Stock

2024-03-01 12:51 | Report Abuse

Pls press to 10c mr inari omesti thong kok kee ya

Stock

2024-02-27 23:57 | Report Abuse

Wait it drop 0.5c will collect

Stock
Stock

2024-02-27 23:56 | Report Abuse

Sold 300k shares @ 3.5c , high risk