MEDIA CHINESE INTERNATIONAL LT

KLSE (MYR): MEDIAC (5090)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.165

Today's Change

0.00 (0.00%)

Day's Change

0.165 - 0.165

Trading Volume

33,400


5 people like this.

1,942 comment(s). Last comment by Icon 888 3 days ago

Posted by stockintalk > 2021-06-21 17:26 | Report Abuse

其实这几天里很多人都在累积MEDIAC.
MEDIAC集团有这么弄大现金,任何/其他上市公司简直可以随时提出方案去收购MEDIAC.
(每股净现金近20 sen)

monetary

3,946 posts

Posted by monetary > 2021-06-22 13:57 | Report Abuse

没将多啦。16sen. 而且还没扣除tax liability

Posted by Williamtaychunkit > 2021-06-22 19:42 | Report Abuse

再加入下一个业绩就不一样了。

kasrim

2,442 posts

Posted by kasrim > 2021-06-24 15:15 | Report Abuse

next year election, media semua akan hot la.. sy beli la jugak

Posted by Williamtaychunkit > 2021-06-24 20:45 | Report Abuse

Beli dan simpan baik-baik.
harga sekarang teramat murah.

Posted by Williamtaychunkit > 2021-06-24 20:46 | Report Abuse

kalian mampu beli 500,000 hingga 1,000,000 units sebab harga cuma sekitar 20 sen.

kalaulah pergi ke 30 sen - 50 sen, maka sukarlah kita beli dalam kuantiti yang banyak.

DickyMe

12,022 posts

Posted by DickyMe > 2021-06-24 20:47 | Report Abuse

Yah gah?

Sudah simpan lama leh!

QQFly8888

64 posts

Posted by QQFly8888 > 2021-06-25 11:53 | Report Abuse

buy buy buy push soon next week

QQFly8888

64 posts

Posted by QQFly8888 > 2021-06-25 11:54 | Report Abuse

0.19/0.195

Posted by Calvinharris > 2021-06-25 20:41 | Report Abuse

热钱,永远都不会先通知你先,让你先买进。

Posted by tongtamarat > 2021-06-25 20:44 | Report Abuse

香港少了一個對手,有希望嗎?

Posted by Calvinharris > 2021-06-26 08:44 | Report Abuse

苹果日报被封闭。

Posted by Calvinharris > 2021-06-26 08:44 | Report Abuse

我认为有希望。

Posted by Williamtaychunkit > 2021-06-28 13:57 | Report Abuse

MEDIAC, 我认为值得等。

Posted by Williamtaychunkit > 2021-06-28 13:57 | Report Abuse

看你怎么想。

kasrim

2,442 posts

Posted by kasrim > 2021-06-29 10:54 | Report Abuse

sarawak election coming soon..

zhangliang

729 posts

Posted by zhangliang > 2021-07-02 12:54 | Report Abuse

i like tis oso, buy 2 keep

klse99

35 posts

Posted by klse99 > 2021-07-16 13:47 | Report Abuse

I guess, it drop until 0.175 - 0.170, if touch, might go to 0.19 - 0.200 MAX

Aa01182

20 posts

Posted by Aa01182 > 2021-07-22 19:56 | Report Abuse

Dying ....

klse99

35 posts

Posted by klse99 > 2021-07-29 13:04 | Report Abuse

LOL who is the shark of this counter, the price throw by himself very pity weh...single amount trading at 0.18....nobody wants to buy liao

Hafid

1,105 posts

Posted by Hafid > 2021-08-06 19:42 | Report Abuse

Rh group backup...

Erudite

237 posts

Posted by Erudite > 2021-08-10 12:23 | Report Abuse

good one oso. I likey

stockraider

29,876 posts

Posted by stockraider > 2021-08-10 12:24 | Report Abuse

Go Go Go loh!

monetary

3,946 posts

Posted by monetary > 2021-08-11 07:35 | Report Abuse

tradeview very chun. ofi alrdy rocket up. let's see if he got media c right.

stockraider

29,876 posts

Posted by stockraider > 2021-08-11 07:47 | Report Abuse

Good luck!

Aa01182

20 posts

Posted by Aa01182 > 2021-08-25 17:39 | Report Abuse

Sleeping ....

monetary

3,946 posts

Posted by monetary > 2021-08-27 17:46 | Report Abuse

Holland. Nice pick, Tradeview.

Hafid

1,105 posts

Posted by Hafid > 2021-08-27 19:32 | Report Abuse

OFI is down...

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2021-10-05 01:58 | Report Abuse

Waiting 0.175

Posted by Sweetchocalates > 2021-10-11 22:07 | Report Abuse

Another undervalue tourism stock. But more on advertising touriam.

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2021-11-25 03:05 | Report Abuse

Good result lo

Posted by investortrader88 > 2021-12-21 14:52 | Report Abuse

Finally managed to get some tickets at RM0.165.good luck guys

Eric963708

189 posts

Posted by Eric963708 > 2021-12-30 17:12 | Report Abuse

Any news on dis counter suddenly big volume???

RAbbit494

67 posts

Posted by RAbbit494 > 2022-01-02 21:00 | Report Abuse

Tak ku sangka sunyi blog counter ni.... banyak yang masih hold stock ni termasuk saya. saya akan cuba hold stock ni sampai naik melebihi 035 dan mungkin boleh sampai 050. turun saya tambah lagi tapi saya rasa patut dah boleh naik sebelum cny paling tak pun 020-021. tapi ingat blog counter sunyi bukan bermaksud tiada orang beli stock ini hanya beli dalam diam kutip murah sikit demi sikit sebab nak beli banyak tiada orang mahu jual murah termasuk saya. kesabaran itulah rezeki stock ini untuk jangka panjang dan akan tiba masanya untuk dilambung tinggi tahun 2022. lawan tetap lawan sampai tiba masanya.
02/01/2022 8:58 PM

RAbbit494

67 posts

Posted by RAbbit494 > 2022-01-14 11:20 | Report Abuse

Dengan keadaan market semasa banyak saham teknologi melalui fasa kejatuhan dengan value yang terlampau tinggi disebabkan minat membeli yang sangat kuat. dan kini airasia melalui sangat sukar dengan hutang yang begitu tinggi tanpa mampu untuk bertahan dengan keadaan semasa yang tak menentu . sehingga perlu melalui pn17 yang tak bisa kita boleh menerimanya dengan hati terbuka , kejatuhan mendadak hari ini mungkin ramai yang cuba untuk menyambutnya dengan harapan boleh memperolehi ikan di dalam air keruh . dengan masa yang tak menentu ini mungkin pasaran akan menjunam dalam masa terdekat , banyak akan menjual tetapi manakah mereka akan pergi?? adakah saham palm oil ,saham media , saham emas , saham minyak atau mungkin saham pelancongan yang lebih menampakkan harapan pada masa akan datang bila pendemik semakin reda dan pintu dunia terbuka luas ramai akan keluar melancong keluar dari sarangnya mencari harapan baru . fikir fikirkanlah dengan tenang manakah arah kita akan pergi dan saham mediac adalah harapan saya dengan kedudukan skrg yang dikira sangat stabil dan punyai masa depan yang cerah berikannya sedikit masa . pelabur akan nampak dan terlihat akan kewujudannya , sama sama kita melaluinya dengan sabar dan tenang semoga rezeki datang dengan dengan restu tuhan yang lebih memahaminya.

DickyMe

12,022 posts

Posted by DickyMe > 2022-01-26 09:56 | Report Abuse

The Board of Directors of MCIL wishes to announce that PT Sinchew Indonesia, an 80%-owned indirect subsidiary company incorporated in Indonesia, had been placed under members' voluntary dissolution in accordance with Article 142, Number 40 of 2007 concerning limited liability company, the law of the Republic of Indonesia (the “Voluntary Dissolution”). Ms Jennifer Soelystio has been appointed as the Liquidator for the Voluntary Dissolution.



PT Sinchew Indonesia was incorporated in Indonesia on 10 August 2012, with a total issued share capital of USD1.5 million. It was previously engaged in the distribution and circulation of a Chinese language newspaper – “Harian Indonesia” in Indonesia. It had ceased all business operations and has no intention to carry on business or operations in the future.



The Voluntary Dissolution of PT Sinchew Indonesia will not have any material impact on the consolidated earnings and net assets of MCIL Group for the financial year ending 31 March 2022.



None of the directors, major shareholders of MCIL or persons connected to them, has any interest, whether direct or indirect in the Voluntary Dissolution.



This announcement is dated 25 January 2022.

RAbbit494

67 posts

Posted by RAbbit494 > 2022-02-17 17:13 | Report Abuse

kenaikkan sedang berjalan dengan perlahan sedikit demi sedikit walaupun masa sedikit panjang . harapan QR lebih tinggi dari sebelumnya 25 feb ini . good luck

Yingying

26 posts

Posted by Yingying > 2022-02-28 11:43 | Report Abuse

This counter is a value play counter. Net cash alone more than market cap. Also NTA is 2.5x the current share price. It is a matter of time the boss privatize the company.

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2022-03-30 01:45 | Report Abuse

1/4

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2022-03-30 01:45 | Report Abuse

Lai.. tourism counter

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2022-03-30 22:14 | Report Abuse

1/4 open

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2022-05-04 03:19 | Report Abuse

Already Dead ke

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2022-05-06 14:18 | Report Abuse

Twinkle twinkle Little star

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2 months ago | Report Abuse

1/4 dah lama Ini

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 2 months ago | Report Abuse

Kasi Ong Mari

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 1 month ago |

Post removed.Why?

NolanYang

15 posts

Posted by NolanYang > 1 month ago | Report Abuse

Twinkle twinkle little star.... Today Asia Media is the star.
https://klse.i3investor.com/web/stock/overview/0159

Icon 888

1,524 posts

Posted by Icon 888 > 3 days ago | Report Abuse

Ge15 bila

Post a Comment
Market Buzz