Fairus4469

Fairus4469 | Joined since 2023-02-10

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

150

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
150
Past 30 days
14
Past 7 days
4
Today
0

User Comments
Stock

1 day ago | Report Abuse

perniagaan RE masih menyumbang sedikit hasil kpd syarikat ini ...

Stock

1 day ago | Report Abuse

Anggaran saya betul tentang revenue, tapi keuntungan bersih ...

Stock

6 days ago | Report Abuse

Ia sedang naik. Jgn risau, superfra7 dan kaunter ni akan terbang tinggi pd masa yg akan datang

Stock

6 days ago | Report Abuse

Minggu hijau sepatutnya. Tengok betapa tinggi KLCI sekarang

Stock

1 week ago | Report Abuse

tak ape, kumpul lagi jika ada extra money sebelum ia pecah 20 sen lagi

Stock

1 week ago | Report Abuse

Apollo akan pecah Rm7 minggu depan lagi

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Memang berita baik utk pembuat sarung tangan Malaysia. Skrg, kita tunggu syarikat ni naik dan pecah 25 sen

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

RM70 - RM80 juta akan dijana utk revenue I jangka

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Enjin dah panas dan ia mula mahu bertolak ke 52 minggu harga tinggi 😁

Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Jika Q1 result bagus, ia akan naik .. susah nak beli di 0.40

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Tanda-tanda dah muncul, Flexi pasti akan picah 20 sen punya

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

I see, tk Hoot9ee. I mungkin akan ikut 😁

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Kumpul saja dan tunggu ia picah 20 sen. Pasti untung punya

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Berapa harga u akan sapu, Hoot9ee?

Stock

1 month ago | Report Abuse

Pilihan yg betul utk kutip pd harga 18 sen sana 😊

Stock

1 month ago | Report Abuse

So t20 beli MSTGolf ni 😁

Stock

1 month ago | Report Abuse

Kutip sikit pd 18 sen hari ni. Harga lelong 🙂

Stock

1 month ago | Report Abuse

Cadang orang pakai golf ball instead of bullet during war 😆

Stock

1 month ago | Report Abuse

+1. I juga dapat flexi pd 19 sen hari ni

Stock

1 month ago | Report Abuse

Let's berdoa bulan depan MSTgolf akan mengumumkan q1 yang bagus

Stock

1 month ago | Report Abuse

Nampak boleh letak buying order di 19 sen sana ..

Stock

1 month ago | Report Abuse

Sentimen pasaran tak bagus recently disebabkan oleh peperangan ... KLCI turun berterusan ..

Stock

1 month ago | Report Abuse

harap-harap boleh naik ke 50 sen ... pasaran tak bagus disebabkan oleh peperangan

Stock
Stock

1 month ago | Report Abuse

I masuk pd harga 46.5 sen. gogogo

Stock

1 month ago | Report Abuse

ku dapatnya pd 20 sen ... tak ape, masih ade peluru dan cadang buat averaging jika ia jatuh ke 15 sen

Stock

1 month ago | Report Abuse

tunggu Apollo keluarkan perisa snek baharu 😋

Stock

2 months ago | Report Abuse

Saya beratur pd 20 sen sana dan masih belum dapat lagi 🤓

Stock

2 months ago | Report Abuse

Tauke masuk byk saham ni pd 25 dan 26 Mar

Stock

2 months ago | Report Abuse

Rasa ada peluang di kaunter ni. I cuba buy q at 20 sen dan tengok boleh dapat tak

Stock

2 months ago | Report Abuse

Berbaloi letak Apollo sebagai pelaburan jangka panjg

Stock

2 months ago | Report Abuse

Badminton byk pertandingan... Golf tak

Stock

2 months ago | Report Abuse

wah, peluang utk kutip? Ia akan terus terbang tinggi tak? 🤑

Stock

2 months ago | Report Abuse

Senyap betul kaunter ni. Semua org tunggu dividen MSTGolf bulan depan ? 🙂

Stock

2023-10-12 17:05 | Report Abuse

Tahniah kpd org yg masih pegang saham ni 😀

Stock

2023-10-12 17:04 | Report Abuse

Mari kita capai hole in one, tnang. hehe

Stock

2023-10-11 09:16 | Report Abuse

Percaya ia akan rebound selepas habis penukaran waran

Stock

2023-10-11 09:13 | Report Abuse

Aberdeen beli, Uncle Lim jual...sebablah ia tak bergerak. ha

Stock

2023-10-06 10:11 | Report Abuse

Sabar, ia sedang melaksanakan penukaran waran...

Stock

2023-10-06 10:08 | Report Abuse

nampaknya Kossan lebih mantap drpd Topglv

Stock

2023-10-04 14:55 | Report Abuse

Artroniq masih bergerak dgn mantap pd 82 sen walaupun ada aktiviti penukaran waran

Stock

2023-10-04 14:47 | Report Abuse

Bulan depan ada 35 sen dividen

Stock

2023-09-29 11:12 | Report Abuse

Harga sokongan yg kuat telah dibentuk pd 80 sen ... tunggu ia melonjak lagi

Stock

2023-09-29 11:10 | Report Abuse

rasa boleh average sikit jika ia jatuh ke 50 sen dan ke bawah ...

Stock

2023-09-27 14:01 | Report Abuse

Perlu byk capital utk menceburi ke bidang EV pd mulanya.. Jgn risau, ia akan menajan profit utk suku seterusnya

Stock

2023-09-27 13:58 | Report Abuse

nampak ia perlu pecah 58 sen baru ada chance sampai ke 60 sen..

Stock

2023-09-25 14:17 | Report Abuse

Perkara lumrah utk pergerakan harga saham. Jgn risau, ini sementara saja dan ia akan naik balik

Stock

2023-09-25 14:15 | Report Abuse

Ikut Uncle Lim masuk Kosaan, hehe

Stock

2023-09-22 11:14 | Report Abuse

Artroniq tak jatuh dan masih bergerak mantap walaupun KLCI merah

Stock

2023-09-22 11:10 | Report Abuse

sedang munujuk ke arah 60 sen