imvu

imvu | Joined since 2019-05-19

Investing Experience Beginner
Risk Profile High

Followers

7

Following

0

Blog Posts

0

Threads

7,888

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
7,888
Past 30 days
397
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

1 week ago | Report Abuse

cuti 4 hari , rabu baru buka balik

Stock

1 week ago | Report Abuse

petang sambung hijau !

Stock

1 week ago | Report Abuse

ipo tahun ni ada berpuluh lagi nak keluar

Stock

1 week ago | Report Abuse

oh no hari hari kitacon

Stock

1 week ago | Report Abuse

fuh berbillion dah ada , boleh beli beratus biji monitor 8k , lagi banyak monitor lagi senang dapat untung !

Stock

1 week ago | Report Abuse

kaunter slow kena banyak bersabar , bulan lepas hijau , bulan ni hijau , bulan depan hijau , nanti hujung hujung tu dia buat hijau lajak panjang panjang !

Stock

1 week ago | Report Abuse

macam ni tp takde limit , tp billionaire !

Stock

1 week ago | Report Abuse

1.200 + 0.200 = 1.400

Stock

1 week ago | Report Abuse

yay selamat memanjat , lama lama breakout all time high !

Stock

1 week ago | Report Abuse

daytrader mesti tahu timeframe mana nak guna

Stock

1 week ago | Report Abuse

kitacon masih bertahan atas stoploss : 0.695

Stock

1 week ago | Report Abuse

kalau penakut nak sedapkan hati bila dah dekat overbought jual separuh , separuh lagi letak stoploss dekat 1.210

Stock

1 week ago | Report Abuse

dapat harga bottom hold sampai billionaire ! jangan takut takut nak hold

Stock

1 week ago | Report Abuse

kaunter tekan tekan untung tekan tekan untung

Stock

1 week ago | Report Abuse

1.200 bye bye support

Stock

1 week ago | Report Abuse

hari ni hijau , besok hijau , minggu depan hijau , hari hari hijau , siap sedia jadi billionaire !

Stock

1 week ago | Report Abuse

kaunter ni sangat senang nak agak , ezpz !

Stock

1 week ago | Report Abuse

itu dia operator sudah mula buat candle hari ni dengan gap hijau !

Stock

1 week ago | Report Abuse

sekarang 1.100
kaunter ni nanti akan breakout 1.510

Stock

1 week ago | Report Abuse

hari ni merah / hijau ?

Stock

1 week ago | Report Abuse

https://imgur.com/a/U7mJBPK

monitor 8k ! begini rupa screen dia , harap harap lepas ni , tekan tekan untung , tekan tekan untung ! lagi banyak monitor lagi banyak dapat untung !

Stock

1 week ago | Report Abuse

0.175 / -wa 0.040
menarik kaunter ni dekat setahun tak buat rebound , tahun 2023 mesti ada buat rebound sekali !

Stock

1 week ago | Report Abuse

sudah panjat sampai 0.195 !

Stock

1 week ago | Report Abuse

kaunter ni tak tau nak kata apa dah , bilionaire tanpa limit , terlupa tengok semalam hari ni naik lagi tinggi , operator ikut suka hati dia key in qbuy qsell

Stock

1 week ago | Report Abuse

0.435 tunggu breakout je ni , besok gap up limit up ?

Stock

1 week ago | Report Abuse

kitacon 0.710 , tutup candle hijau kecil

Stock

1 week ago | Report Abuse

operator tunjuk 1.200 support kuat gila , malam ni market hijau boleh lah operator nak buat gap up hijau ! orang pun berlumba lumba beli !

Stock

1 week ago | Report Abuse

hari ni candle hijau lain macam , besok gap up limit up , hari hari gap up limit up !

Stock

1 week ago | Report Abuse

ni yang cutloss masa candle merah panjang hari tu , masih kemurungan tidur , tak masuk balik dekat bawah memang geram putus asa terus tengok tengok hari ni sudah naik balik , kalau lah hold hari tu kurang kurang dapat modal balik .

Stock

1 week ago | Report Abuse

minggu depan breakout all time high !~

Stock

1 week ago | Report Abuse

siap sedia nak kena con !

Stock

1 week ago | Report Abuse

kitacon hari ni hijau ? besok hijau ? hari hari hijau ?
entry : 0.720
stoploss : 0.695

Stock

1 week ago | Report Abuse

sementara menunggu tu tak perlu penat hari hari setiap minit monitor kaunter . hidup seperti biasa macam orang lain .

Stock

1 week ago | Report Abuse

tahun ni ada 32 ipo lagi , mesti operator buat teknik opening yang sama , siap sedia modal bilion bilion ! terutama dekat kaunter tech ace market boleh all out !

Stock

1 week ago | Report Abuse

penat lah macam ni hari hari setiap minit nak kena monitor candle oversold nak dapatkan rebound , masuk kaunter hari hari hijau lah senang nak monitor , baru banyak masa terluang

Stock
Stock

1 week ago | Report Abuse

https://www.theedgemarkets.com/node/650431

tahun ni bursa malaysia target 39 ipo baru , kebanyakkan dalam ace market . setakat bulan 1 sudah 7 ipo , masih ada 32 ipo lagi . peluang nak untung bilion bilion . 1 ipo untung 1 bilion , 32 ipo untung 32 bilion ! masuk ipo je lah tahun ni .

Stock

1 week ago | Report Abuse

hari hari hijau , selagi tak merah , selagi tu hijau !

Stock

1 week ago | Report Abuse

tiba tiba hijau ekor bawah ! mampukah bertahan sampai ke petang ?

Stock

1 week ago | Report Abuse

hari hari hijau , tak pernah tak hijau !

Stock

1 week ago | Report Abuse

harga tutup candle semalam 1.280 nanti akan sentuh balik , bila ? paling cepat dalam tahun ni

Stock

1 week ago | Report Abuse

operator test ada demand atau tak dekat support , kalau ada hold dulu

Stock

1 week ago | Report Abuse

jatuh dekat support 1.190

Stock

1 week ago | Report Abuse

candle hari ni tech merah , jadi kalau rebound pun dekat harga opening 1.240

Stock

1 week ago | Report Abuse

nanti dia pump tinggi tinggi

Stock

1 week ago | Report Abuse

memang macam tu perangai mana mana operator pun , kena hold kuat kuat

Stock

1 week ago | Report Abuse

operator bila orang kutip , dia turun harga 2 bid , nak bagi orang cutloss