TT VISION HOLDINGS BERHAD

KLSE (MYR): TTV (03020)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

Today's Change

Day's Change


Trading Volume



Be the first to like this.

118 comment(s). Last comment by GhostRider999 2023-02-26 13:13

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 10:24 | Report Abuse

:)

MichelleNg

1,031 posts

Posted by MichelleNg > 2023-01-18 10:27 | Report Abuse

First ever IPO hits 500% limit up....IB only gave TP 60cents.... After those people finish offload, should able to see below RM1

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 10:31 | Report Abuse

cepat lah limit up !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 10:32 | Report Abuse

support 1.330

gohkimhock

3,005 posts

Posted by gohkimhock > 2023-01-18 10:48 | Report Abuse

All new listings euphoria will die out eventually because they don't have the fundamental. Pure speculation now..

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 10:56 | Report Abuse

sudah slow , perlu cari area oversold baru ..

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 10:57 | Report Abuse

masih bertahan pada harga 1.330 menuju area oversold !

feimah

907 posts

Posted by feimah > 2023-01-18 11:00 | Report Abuse

at this price better buy vitrox

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 12:25 | Report Abuse

petang limit up ?

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 14:43 | Report Abuse

candle petang operator mula dengan buat gap down pecah support 1.330

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 14:56 | Report Abuse

merah merah merah merah hijau hijau hijau hijau sampai limit up !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-18 17:03 | Report Abuse

tutup +276% , subscriber yang nak take profit operator sudah bagi profit yang gila gila dah . sekarang operator akan buat gerakan ikut sentimen market untuk tarik pembeli pembeli baru

Jokers2020

2,006 posts

Posted by Jokers2020 > 2023-01-18 17:13 | Report Abuse

ttv will down below 1.00...those bought 1.60 hv to hold till next goreng

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:07 | Report Abuse

terjun tajam tajam , dapat kutip area oversold memang best !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:07 | Report Abuse

merah merah merah merah , hijau kutip kutip tanpa was was !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:08 | Report Abuse

1.210

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:11 | Report Abuse

oh no .. kena dump ? kutip lagi ?

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:11 | Report Abuse

1.190

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:12 | Report Abuse

operator bila orang kutip , dia turun harga 2 bid , nak bagi orang cutloss

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:13 | Report Abuse

memang macam tu perangai mana mana operator pun , kena hold kuat kuat

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:13 | Report Abuse

nanti dia pump tinggi tinggi

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:16 | Report Abuse

candle hari ni tech merah , jadi kalau rebound pun dekat harga opening 1.240

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:16 | Report Abuse

5 bid

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:30 | Report Abuse

jatuh dekat support 1.190

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:30 | Report Abuse

operator test ada demand atau tak dekat support , kalau ada hold dulu

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 09:45 | Report Abuse

harga tutup candle semalam 1.280 nanti akan sentuh balik , bila ? paling cepat dalam tahun ni

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 11:01 | Report Abuse

tiba tiba hijau ekor bawah ! mampukah bertahan sampai ke petang ?

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 11:19 | Report Abuse

https://www.theedgemarkets.com/node/650431

tahun ni bursa malaysia target 39 ipo baru , kebanyakkan dalam ace market . setakat bulan 1 sudah 7 ipo , masih ada 32 ipo lagi . peluang nak untung bilion bilion . 1 ipo untung 1 bilion , 32 ipo untung 32 bilion ! masuk ipo je lah tahun ni .

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 12:15 | Report Abuse

penat lah macam ni hari hari setiap minit nak kena monitor candle oversold nak dapatkan rebound , masuk kaunter hari hari hijau lah senang nak monitor , baru banyak masa terluang

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 14:25 | Report Abuse

tahun ni ada 32 ipo lagi , mesti operator buat teknik opening yang sama , siap sedia modal bilion bilion ! terutama dekat kaunter tech ace market boleh all out !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 14:26 | Report Abuse

sementara menunggu tu tak perlu penat hari hari setiap minit monitor kaunter . hidup seperti biasa macam orang lain .

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 16:52 | Report Abuse

operator tunjuk 1.200 support kuat gila , malam ni market hijau boleh lah operator nak buat gap up hijau ! orang pun berlumba lumba beli !

rr88

6,412 posts

Posted by rr88 > 2023-01-19 17:11 | Report Abuse

Imvu. Berapa rugi? Kitacon kena, ttvcon pun kena. Nampak mcm kau dah biul. Biasa la. Nak jadi hero tikam sana, tikam sini, sekali kena teruk sudah jadi biul.

Apa pasak kau sorang sini? Sebab i3 buat silap ada dua forum nama sama. Kau sudah salah masuk forum, babe.

1.20 tu dia block. Dia jual 1.21 - 1.22.

Besok kalau dia block 1.20 lagi, buyer tak banyak. Dia kasi turun bila buyer ada dia akan block lagi around 1.12. Block n jual.

Dia tengah jual mahal barang murah. Tipu la kiranya.

rr88

6,412 posts

Posted by rr88 > 2023-01-19 17:13 | Report Abuse

Engkau nak pegi forum betul to tu kau search ttv, tengok nombor kauter dia 0272, baru betul.

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-19 18:55 | Report Abuse

https://imgur.com/a/U7mJBPK

monitor 8k ! begini rupa screen dia , harap harap lepas ni , tekan tekan untung , tekan tekan untung ! lagi banyak monitor lagi banyak dapat untung !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 08:52 | Report Abuse

hari ni merah / hijau ?

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:04 | Report Abuse

itu dia operator sudah mula buat candle hari ni dengan gap hijau !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:07 | Report Abuse

kaunter ni sangat senang nak agak , ezpz !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:08 | Report Abuse

hari ni hijau , besok hijau , minggu depan hijau , hari hari hijau , siap sedia jadi billionaire !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:08 | Report Abuse

1.200 bye bye support

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:12 | Report Abuse

kaunter tekan tekan untung tekan tekan untung

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:15 | Report Abuse

dapat harga bottom hold sampai billionaire ! jangan takut takut nak hold

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:17 | Report Abuse

kalau penakut nak sedapkan hati bila dah dekat overbought jual separuh , separuh lagi letak stoploss dekat 1.210

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:23 | Report Abuse

daytrader mesti tahu timeframe mana nak guna

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:28 | Report Abuse

1.200 + 0.200 = 1.400

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:30 | Report Abuse

macam ni tp takde limit , tp billionaire !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 09:45 | Report Abuse

fuh berbillion dah ada , boleh beli beratus biji monitor 8k , lagi banyak monitor lagi senang dapat untung !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 12:31 | Report Abuse

petang sambung hijau !

imvu

7,888 posts

Posted by imvu > 2023-01-20 15:07 | Report Abuse

cuti 4 hari , rabu baru buka balik

Posted by GhostRider999 > 2023-02-26 13:13 | Report Abuse

Where is imvu? Long time no news. Died?

Post a Comment
Market Buzz