NEXGRAM HOLDINGS BERHAD

KLSE (MYR): NEXGRAM (0096)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.015

Today's Change

0.00 (0.00%)

Day's Change

0.01 - 0.015

Trading Volume

2,697,200


46 people like this.

50,153 comment(s). Last comment by dem777 1 hour ago

Posted by whistlebower99 > 2022-01-19 14:50 | Report Abuse

FOR NEWBIES

NEXGRAM HOLDINGS BERHAD ("NEXGRAM" OR THE "COMPANY") PROPOSED BONUS ISSUE OF WARRANTS

On behalf of Nexgram, TA Securities wishes to announce that Bursa Securities has, vide its letter dated 17 January 2022, approved the following:

(a) admission to the Official List and listing and quotation of up to 1,038,261,532 Warrants D to be issued pursuant to the Proposed Bonus Issue of Warrants; and

(b) listing and quotation of up to 1,038,261,532 new Nexgram Shares to be issued arising from the exercise of the Warrants D.

The approval granted by Bursa Securities for the Proposed Bonus Issue of Warrants is subject to the following conditions:

This announcement is dated 19 January 2022.

https://www.klsescreener.com/v2/announcements/view/3490035

===============
Issued shares (NOSH) = 4,416,670,945
WA = 335,382,607
WB = 159,999,752
WC = 281,684,356

Another warrant to be introduced very soon.
WD = 1,038261,532 (max scenario)

Getting heavier very soon.

TAYOR and be prepared for possibility of directors proposing shares consolidation in near future.

MZM2511

3,511 posts

Posted by MZM2511 > 2022-01-19 22:03 | Report Abuse

pemburuscammer lagi satu si MZM2511 ni tak habis2 back-up kanger giler2....tengok apa yg jadi???? consolidation!!!!
--------------
Saya masih memiliki kepentingan dalam saham-saham ini.

Back up saya berdasarkan laporan oleh syarikat.... Analisis yang saya buat sekadar benar jika laporan yang dibuat syarikat adalah betul, atau statistik kewangan yang dilaporkan adalah tiada unsur penipuan...

Belum cut loss saham-saham tersebut walaupun telah berada dalam keadaan rugi. Itu adalah keputusan saya.

Infact, I'm INDIVIDUALLY still fighting with the spammer/speculator group, including you and wistlebower99 a.k.a stockraider.

Saya telah ulang prinsip saya ini yang telah saya post beberapa kali...

1. Orang yang paling cerdik tetapi paling jahat dan busuk hati ialah orang yang menggunakan alasan untuk menolong orang lain sambil mengambil kesempatan mengaut keuntungan diri sendiri di atas kerugian orang lain.

2. Orang yang paling bodoh ialah orang yang membeli sesuatu saham dan mengutuk saham tersebut menyebabkan ia jatuh lebih banyak lagi.

Tapi kamu, pemburuscammer adakah sekarang masih memiliki saham ini????? atau pun saham Kanger???

Atau kamu sekadar seperti wistlebower99 a.k.a stockraider yang selalu spamming untuk mewujudkan ketakutan dan menasihatkan pelabur termasuk pelabur sedia ada yang sedang berada dalam keadaan kerugian untuk CUT LOSS?

APAKAH PULA NIAT SEBENAR KAMU???? HENDAK MENANGGUK DI AIR KERUH KE APA???

MZM2511

3,511 posts

Posted by MZM2511 > 2022-01-19 22:03 | Report Abuse

Saya biasanya tak campur tangan untuk komen dalam saham yang saya tiada kepentingan dalamnya...

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2022-01-20 08:52 | Report Abuse

Baik Rimboqq / BALOOON CORAZA IPO ini pagi =$$$$$$

Posted by whistlebower99 > 2022-01-20 12:15 | Report Abuse

when is nexgram

Posted by whistlebower99 > 2022-01-20 12:15 | Report Abuse

FOR NEWBIES

Now we have 3 penny stocks currently on shares consolidation list.
Latest to join the list is AGESON BERHAD (19 Jan 2022)

1. KANGER INTERNATIONAL BERHAD ("KANGER" OR THE "COMPANY") PROPOSED SHARE CONSOLIDATION OF EVERY 10 ORDINARY SHARES IN KANGER ("KANGER SHARE(S)") INTO 1 KANGER SHARE ("CONSOLIDATED SHARE(S)") ("PROPOSED SHARE CONSOLIDATION")

https://www.klsescreener.com/v2/announcements/view/3473335


2. METRONIC GLOBAL BERHAD ("METRONIC" OR THE "COMPANY") (I) PROPOSED DIVERSIFICATION; (II) PROPOSED SHARE CONSOLIDATION; AND (III) PROPOSED RIGHTS ISSUE WITH WARRANTS (COLLECTIVELY REFERRED TO AS THE "PROPOSALS")

https://www.klsescreener.com/v2/announcements/view/3459535

3. AGESON BERHAD (“AGESON” OR THE “COMPANY”)
(I) PROPOSED SHARE CONSOLIDATION; AND
(II) PROPOSED RIGHTS ISSUE

https://www.klsescreener.com/v2/announcements/view/3490579

=======================

Be careful trading loss making penny stocks that has huge NOSH (BILLION SHARES)

Best and safest to avoid penny stocks with multi-billion issued shares. Directors have power to propose shares consolidation and raise more fund via rights issue with free warrants

Trade wisely, set realistic target, don't be trapped at high prices

chinaman

2,948 posts

Posted by chinaman > 2022-01-20 13:46 | Report Abuse

Many other counters like airasia, AAX also going thru same consolidation but you selectively kept mom. why? in addition, to raise fund its approved way by Bursa, legally right but bragging as its illegally wrong done by directors . what's your motive then?

Posted by whistlebower99 > 2022-02-11 11:38 | Report Abuse

GENERAL MEETINGS: Outcome of Meeting
NEXGRAM HOLDINGS BERHAD

Type of Meeting Extraordinary
Indicator Outcome of Meeting
Date of Meeting 10 Feb 2022

Outcome of Meeting
The Board of Directors of Nexgram Holdings Berhad (“the Company” or "Nexgram") wishes to announce that the resolution of the Extraordinary General Meeting (“EGM”) of the Company held at Dewan Perdana, Bukit Kiara Equestrian & Country Resort, Jalan Bukit Kiara, Off Jalan Damansara, 60000 Kuala Lumpur on Thursday, 10 February 2022 at 10.30 a.m. were duly passed by the shareholders of Nexgram.

Voting Results

1. Ordinary Resolution
Description
PROPOSED BONUS ISSUE OF UP TO 1,038,261,532 WARRANTS (WARRANTS D) ON THE BASIS OF 1 NEW WARRANT D FOR EVERY 5 EXISTING ORDINARY SHARES IN NEXGRAM HOLDINGS BERHAD HELD BY THE ENTITLED SHAREHOLDERS ON AN ENTITLEMENT DATE TO BE DETERMINED AND ANNOUNCED LATER

Shareholder’s Action For Voting
Voted For Against
No. of Shareholders 54 3
No. of Shares 1,802,924,619 13,000
% of Voted Shares 99.9993 0.0007
Result Accepted

==================
MZM should be happy to see the free warrants coming very soon

===============
NOSH= 44,166,70,945
WA= 335,382,607
WB= 159,999,752
WC= 281,684,356

WD coming soon.

Posted by whistlebower99 > 2022-02-11 11:44 | Report Abuse

Best way forward is for directors to propose shares consolidation to trim the fats of mother and anak2.

Just waiting day that day to come. Start new like Kanger that still give some hope to long term holders

MZM2511

3,511 posts

Posted by MZM2511 > 2022-02-11 14:33 | Report Abuse

@wistlebower99. You are the stock killer..... As claimed by other peoples:

-------------

.....By scenery: Con liar stockraider aka whistlebower99 aka thehoff spamming all penny stocks here n in FB GorengGroupFB. He non stop since early 2021 days n nights, working very hard for syndicates to collect at low n causes all penny stock lost above 5,000% - 10,000%

He use company PP to spam down price even after those have alredi consolidated n RI, until they fall below consol price. Ridiculously. This conman has caused millions of people losing huge yet he say he help newbies.

Those ppl lost until bankrupt, don't commit suicide go 2 find him out n ask him 2 compensate your losses.

and:

.......By Mikeycc: stockraider aka id :

1. gohku
2. value_seeker
3. BILLC
4. Koey
5. whistlebower99
6. thehoff
7. invest_malaysia

Posted by whistlebower99 > 2022-02-11 20:24 | Report Abuse

BONUS ISSUE OF UP TO 1,038,261,532 WARRANTS ("WARRANTS D") ON THE BASIS OF 1 NEW WARRANT D FOR EVERY 5 EXISTING ORDINARY SHARES IN NEXGRAM HOLDINGS BERHAD ("NEXGRAM") ("SHARES") HELD AS AT 5.00 P.M. ON 25 FEBRUARY 2022 ("BONUS ISSUE OF WARRANTS")

Shareholder's Approval Yes
Ex-Date 24 Feb 2022
Entitlement date 25 Feb 2022

==========
Bonus warrant confirmed.

Investor MZM dapat durian runtuh... Tahniah

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2022-02-12 11:30 | Report Abuse

Beb,,,pakat fikir
ini free- percuma Warrant D
kalau ada 1 juta mak Nexgram , dapat free 200K WD
ini olang , buyer setengah sen ( 0.005 ) dia buang punya dapat buta pitih $ ( lui) RM 10K
Boleh tenggelam buyer 1/2 sen ...then Quote jadi Buy 0 , seller 1/2 sen,,,,MAPOHHH ?
yg pegang berpuluh puluh juta Mak Nexgram mesti buang/ THROWWW punya.

Yang beli setengah sen WD , buta2 masuk perangkap tak boleh keluaq beb
Awass Jerat - Nak Kena PREQQ Warrant WD ,,,!

Posted by Pemburu_OKU2020 > 2022-02-12 13:51 | Report Abuse

Wah, skrg ni giat ko nak jatuhkan rege saham sen heng wahai OKU_2020. Mana2 saham yg berpotensi ko memang akan spam supaya jatuh harge???? ko ingat kami x perasan????

Posted by Pemburu_OKU2020 > 2022-02-12 14:17 | Report Abuse

die punya modus operandi senang sahaja:

1. die akan burukkan saham sasaran die secara berkala....
2. Die akan cuba dropkan harga saham dan kalau boleh die nak beli MOTHER pada harga 1/2 sen.
3. then bila berjaya die akan pump and dump. untung mcam tu sahaja. Trader lain kerugian yg amat dasyat.

Sumber kami beritahu die dan pasukannya dah bnyk sebabkan orang kerugian. Walau sesuatu share dah consolidate, mereka akan buat fitnah bagi mengelirukan trader dan seterusnya mengakibatkan harga saham sasaran mereka jatuh mendadak....

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2022-02-12 14:48 | Report Abuse

Whistleblower99 ? psssttt - - - nak hidup Beb,,.Comrade Beb kata Mat Salleh

Beb,,,aku dah boleh baca,,,99% ketepatan - accuracy apa nak jadi dengan ini anak Cap Ayam Warrant D !
tu yang buat korang gelabah ghoplah jingga nii

memang dia orang akan buang punyerr , throww ini WD sampai Q Buy WD half sen ( 0.005 ) tenggelam jadi buyer = 0 ( NO buyer ) .
Saperrr nak Kena PREQQ Q BUY half sen WD pada hari listing nanti ini bulan Februari beb.

Ini ambo pecah rahsia untuk menyelamat newbie ,,,malah Oldbie jugak , Jang Oii
nak naik angin pasai apa lak....ini kisah yg akan jadi benar Beb..
.WD dapat free...1,038 ribu juta ++ ( lebih 1 BILLION ) WD ,,mak datok punya banyak nyerrr WD
Memang half sen @setengah sen harga buyer WD buang punyerr Beb...sampai tenggelam ini buyer ...tak cayerr,,,,tengok di hari listing WD nanti,,,,mau Bet /bertaruh ?

ada berani Pemburu_OKU2020 ? he he he kihh kihh

O K U = Otai Kuat Umeno = O K U

#KenaPreqqWarrantD
#AwasJeratWD

chinaman

2,948 posts

Posted by chinaman > 2022-02-12 15:09 | Report Abuse

semua ikan bilis cuma datang cari makan sikit. mana mana parti politik OKU maupun rocket atau mata berkuasa tak bantu ikan bilis pun. tak yah bawa permusuhan ketat peribadi dengan dumno menabur fitnah atau toksin setiap hari...bagai meludar ke atas langit....

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2022-02-13 13:41 | Report Abuse

Posted by Pemburu_OKU2020 > Feb 12, 2022 2:17 PM | Report Abuse

siapa2 yang ada maklumat berkenaan OKU_2020. Boleh hubungi kami

havoc88@gmail.com. Atau muzamil77@gmail.com...
----------

Thanks for the much awaited joke,,,manyak Teng Q Beb he he he kih kih

Reward - Hadiah 10 SEN

Beb,, sajer main2 dgn politik - yes tak penting
Yg lagi penting Beb, ramalan teman (perak for aku) pasal JERAT WARRANT D... AZAB yang bakal menimpa sampai melimkop saperr saperr yg nak Q BUY WD Setengah sen pada hari listing WD pada bulan Nii...

PemburuOKU_2020 dah Berambusss. Daaa... ..

#JeratWarrantD

TwaHuat

149 posts

Posted by TwaHuat > 2022-02-13 14:15 | Report Abuse

When can we trade the warrant D? March 10 ?

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2022-02-16 12:33 | Report Abuse

Posted by Pemburu_OKU2020 > Feb 12, 2022 2:17 PM |

siapa2 yang ada maklumat berkenaan OKU_2020. Boleh hubungi kami

havoc88@gmail.com. Atau muzamil77@gmail.com...
----------

Reward / Ganjaran = 10 SEN kepada siapa2 yg berjaya tangkap OKU_2020 hidup2 / alive.,,,!!
Hmmm... OKU akan di sunat / circumcize buat kali ke 2

kangcs

590 posts

Posted by kangcs > 2 months ago | Report Abuse

...
0096

cK1973

272 posts

Posted by cK1973 > 2 months ago | Report Abuse

This counter is also horrible.
Well, price is very cheap and more like betting counter.

Lightspeed

170 posts

Posted by Lightspeed > 2 months ago | Report Abuse

Tinggalkan je kaunter ni... Menipu duit orang je... Mou sana sini, kena tipu sana sini... Ini stock goreng, 10 tahun sekali dia goreng sampai hangus .. Lepastu lari.. Lahanat2 mereka kat conpany ni .. So many conmen.. Siapa dah lebur, biarkan jelah... Jangan halalkan mereka ni.. Someday akan kena kat family mereka... Menipu, makan harta orang, takkan kemana.. Someday mereka akan tau, kuasa Tuhan

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2 months ago | Report Abuse

Lightspeed@ Tinggalkan je kaunter ni... Menipu duit orang je... Mou sana sini, kena tipu sana sini... Ini stock goreng, 10 tahun sekali dia goreng sampai hangus .. Lepastu lari.. Lahanat2 mereka kat conpany ni .. So many conmen.. Siapa dah lebur, biarkan jelah... Jangan halalkan mereka ni.. Someday akan kena kat family mereka... Menipu, makan harta orang, takkan kemana.. Someday mereka akan tau, kuasa Tuhan
19/02/2022 12:13 PM
-------------
Bawa bersabor Beb,,,,macam terok kena PREQQQ Niii...
Mengucap - shahadat Beb,,,kao taroh - titik kao kao ,,,Adoiii Makkk

hmmm hujung minggu depan CUCU Nexgram Warrant D >> WD nak keluaq listing

Ada berani buy setengah sen ( 1/2) ? ,
risiko dia beb teruss leborrr - No Buyer lak ( HANGUSSS )
boleh beli 1/2 sen tapi bila nak jual pulak tiada siapa nak beli ,,,,
Mapohhh ?

#JeratWarrantD

Lightspeed

170 posts

Posted by Lightspeed > 2 months ago | Report Abuse

Betulllll.... Kita tggu n lihat, pasti harga jatuh lagi, terukkkkk ... Takkan dapat jual punye.. Dah menyampah dengan kaunter yg dah tipu duit org ramai

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2 months ago | Report Abuse

Jang lomah syahwat ini Cap Ayam Nexgram, boleh bungkus ini Cucu Warrant WD. Setengah sen pung tak laku.. Kerr Guanerr Ganu kiterr ?

TwaHuat

149 posts

Posted by TwaHuat > 2 months ago | Report Abuse

Hi guys, can anyone advise when the Warrant D can be traded ?
TQVM

MZM2511

3,511 posts

Posted by MZM2511 > 2 months ago | Report Abuse

Available/Listing Date 10 Mar 2022

TwaHuat

149 posts

Posted by TwaHuat > 2 months ago | Report Abuse

Thanks Bro.
10 Mar 2022.
Huat ar

Icon 888

1,008 posts

Posted by Icon 888 > 2 months ago | Report Abuse

Hit n run

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2 months ago | Report Abuse

beb...,,,ada ingat 8 dragon ?
cut his bird - c l @ 3 - 3.5 sen
now R I P - rest in Peace ,,!!
dia 8 dragon ada betul Beb... ini cap Ayam Nexgram nak mapohh dahh setengah sen ( 0.005 ) any time

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 2 months ago | Report Abuse

cucu ini cap ayam -Warrant WD
tengok pun tak dak selera Beb....meuiju kubur
#JeratWarrant D

Lightspeed

170 posts

Posted by Lightspeed > 2 months ago | Report Abuse

Nexgram company bangsat.. Semua bangsa dia sesat, mengamalkan penipuan hahah siallahhh Nexgram

Posted by whistlebower99 > 2 months ago | Report Abuse

MZM congrats on the bonus warrant D.
Durian runtuh for Nexgram shareholders

Maunkudol

48 posts

Posted by Maunkudol > 2 months ago | Report Abuse

yeah..good bonus warrant..10% return@0.01 price of mother share..higher than EPF.dividend.hihi

Posted by value_seeker > 2 months ago | Report Abuse

DRwarrant rUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

cK1973

272 posts

Posted by cK1973 > 2 months ago | Report Abuse

Wondering so many dying counters are allowed to operate in bursa......
Maybe nexgram got hope. Hopefully

Lightspeed

170 posts

Posted by Lightspeed > 2 months ago | Report Abuse

tak mampusss lagi Nexgram ni? kaunter manipulate ni? aduhhh cepat sikit lah mampus, nexgram, Mazru, Drwarrant, and semua penipu ni... bila lah korang nak stop menipu?

Lightspeed

170 posts

Posted by Lightspeed > 1 month ago | Report Abuse

nexgram, cepatlah delisted macam Sumatec... supaya korang tak dapat menipu duit orang lagi... Bab1

Posted by whistlebower99 > 1 month ago | Report Abuse

FOR NEWBIES

Another quarter , another loss

https://www.bursamalaysia.com/market_information/announcements/company...

NOSH = 4,416,670,945
WA = 335,382,607
WB = 159,999,752
WC = 281,684,356
WD =882,847,640

Very very heavy mother with 3 babies !!!

Be careful trading high NOSH loss making penny stocks which might propose shares consolidation exercise like pasukgb, kanger, pdz, mtronic, ages, lambo, etx

TAYOR

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 1 month ago | Report Abuse

TSUNAMEE.....Ombak Besar
#Azab....Azab terjerat

cK1973

272 posts

Posted by cK1973 > 1 month ago | Report Abuse

Sometimes I'm wondering why there are too many of this kind of counters in Bursa that actually don't yield return to share holders. Just move on guys

Posted by whistlebower99 > 1 month ago | Report Abuse

FOR NEWBIES

VSOLAR GROUP BERHAD ("VSOLAR" OR THE "COMPANY")
(I) PROPOSED DIVERSIFICATION;
(II) PROPOSED SHARE CONSOLIDATION; AND
(III) PROPOSED RIGHTS ISSUE WITH WARRANTS
This announcement is dated 8 April 2022.

=================
Another loss making high NOSH penny stock going shares consolidation and fund raising rights issue exercise.

Some stocks that had consolidated are pasukgb, pdz, lambo, trive, kanger, sanichi, pworth, etc

Those in the process are Ages, Mtronic, Digistar and Vsolar

===================
Be careful trading loss making penny stocks that has huge NOSH (BILLION SHARES)

Best and safest to avoid penny stocks with multi-billion issued shares. Directors have power to propose shares consolidation and raise more fund via rights issue with free warrants

===============
TAYOR

TPC007

53 posts

Posted by TPC007 > 1 month ago | Report Abuse

Mana 2511? apa macam dah? asyik tengok next QR dah brp kali? Nak tunggu next QR lagi?HAHA.....ikut hang punya semua masuk laut bukan longkang

cK1973

272 posts

Posted by cK1973 > 2 weeks ago | Report Abuse

Horrible. No value at all

Lightspeed

170 posts

Posted by Lightspeed > 2 weeks ago | Report Abuse

When this stup1d Nexgram delisted soon, the owner will not be trusted anymore.. and this Stup1d stock, always cheat the shareholder and newbie.. so, stay away from this BAB1

OKU_2020

2,364 posts

Posted by OKU_2020 > 1 week ago | Report Abuse

#Azab

Posted by whistlebower99 > 1 week ago | Report Abuse

FOR NEWBIES

Latest penny stocks undergoing shares consolidation are AGES and MTRONIC

Be careful when trading penny stock with high NOSH multi BILLION issued shares or multi-year losses with directors frequently raising fund via shares issuance to RI, PP and ESOS.

Directors have power to propose shares consolidation and rights issue with free warrants to continue with fund raising exercise

TAYOR, set realistic target

dem777

116 posts

Posted by dem777 > 1 hour ago | Report Abuse

All the Sharks will pay their price as law of karma will not leave them in peace for robbing the retailers!

Post a Comment