Update

Jenama Tempatan Bersatu Meraikan Kemenangan Bersejarah TMYAG Yang Memenangi Pingat Emas

MHAB1990
Publish date: Mon, 10 Jun 2024, 04:55 PM

Jenama Tempatan Bersatu Meraikan Kemenangan Bersejarah TMYAG

Yang Memenangi Pingat Emas


KUALA LUMPUR10 JUN 2024Presto, Pengagregat E-dagang Kesetiaan Pertama dan Terbesar di Malaysia, dan OldTown White Coffee, rangkaian kopitiam yang diperakui halal terbesar di Malaysia, berganding bahu memberi penghormatan kepada Team Malaysia Youth All Girl's (TMYAG) berikutan kejayaan luar biasa bersejarah baru-baru ini. Acara yang diadakan di rangkaian OldTown White Coffee Jaya One, menandakan perjalanan luar biasa TMYAG berikutan memperoleh Pingat Emas pertama Malaysia di Piala Sorak Antarabangsa ICU 2024 dan diikuti kemenangan Pingat Gangsa mereka di Kejohanan Sorak Dunia Remaja ICU 2024 di Orlando, Florida.Keraian itu menghimpunkan jenama tempatan dan ahli komuniti, termasuk rakan kongsi jenama Presto seperti Neucvr, jenama fesyen tempatan, Minuman Tenaga SAYS, dan ButterCup, rakan terbaik anda yang seterusnya untuk penjagaan haid, semuanya menyertai untuk meraikan kejayaan para atlet. Persembahan ini menjadi tanda penghargaan dan ganjaran atas kerja keras dan dedikasi para atlet.


(Top row, 7th from left): Ms. Jaymee Tan Yee Ming, Vice President of the Cheerleading Association and Register of Malaysia (CHARM), and Ms. Prawn Cheng, Chief Merchandising and Marketing Officer of Presto, together with the Team Malaysia Youth All Girl (TMYAG).


“Kemenangan ini merupakan satu pencapaian penting untuk kedua-duanya" pasukan dan negara kita. Hari ini, kami telah membawa rakan kongsi jenama kami, yang merupakan jenama tempatan tempatan, bersama-sama untuk mempamerkan kuasa kerjasama komuniti dan korporat. Dengan bekerjasama, kami berharap dapat memberi inspirasi kepada lebih ramai atlet muda dan mengukuhkan kepentingan menyokong bakat tempatan,” kata Prawn Cheng, Ketua Pegawai Perdagangan dan Pemasaran Presto.

“Melihat bakat dan semangat sebegitu daripada belia tempatan kami sememangnya memberi inspirasi. Sebagai jenama tempatan, kami amat berbangga dalam memupuk bakat tempatan dan menyumbang kepada kejayaan komuniti kami. Menjadi penyedia F&B utama untuk perayaan ini memberi kami peluang yang baik untuk menyokong atlet hebat ini dan meraikan pencapaian mereka bersama komuniti kami,” kata Phan Tsui Suan, Ketua Jenama & Pemasaran OldTown White Coffee.

Dengan mempamerkan kerjasama ini, acara ini bertujuan untuk memberi inspirasi kepada lebih ramai atlet muda dan menekankan kepentingan penglibatan komuniti dan korporat dalam pembangunan sukan. Ia bukan sahaja meraikan kejayaan TMYAG tetapi juga mempromosikan nilai menyokong bakat tempatan dan inisiatif sukan, mengukuhkan kepercayaan bahawa sokongan komuniti adalah penting untuk memupuk juara masa depan.

Perjalanan TMYAG daripada memperoleh pingat sorak pertama Malaysia dengan Gangsa di Kejohanan Sorak Dunia Remaja ICU 2024 dan sebelumnya meraih Emas di Piala Sorak Antarabangsa ICU 2024 adalah bukti dedikasi dan ketabahan mereka. Kisah kejayaan mereka adalah contoh cemerlang tentang apa yang boleh dicapai dengan semangat, kerja keras, dan sokongan yang tidak berbelah bahagi daripada keluarga dan komuniti.

Sambutan Kemenangan, yang diadakan di kedai OldTown White Coffee Jaya One, adalah acara yang meriah yang dipenuhi dengan kegembiraan dan keterujaan. Turut hadir termasuk atlet TMYAG, jurulatih, Naib Presiden Persatuan Pemandu Sorak dan Pendaftaran Malaysia (CHARM), ketua jawatankuasa, penasihat, ibu bapa dan rakan kongsi jenama Presto.

Discussions
Be the first to like this. Showing 0 of 0 comments

Post a Comment