ahyen10

ahyen10 | Joined since 2022-03-31

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

68

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
68
Past 30 days
0
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock

2023-11-01 16:44 | Report Abuse

tutup 0.70?

Stock

2023-10-19 14:13 | Report Abuse

https://theedgemalaysia.com/node/686802

In a bourse filing, AAX said Bursa Securities had, via a letter dated Oct 18, 2023, rejected the airlineโ€™s application for the proposed relief and PN17 upliftment.

Stock
Stock

2023-08-16 16:55 | Report Abuse

Lai liao, lai liao. Hopefully can break the 52 weeks range of 0.35.

Stock
Stock
Stock
Stock

2023-06-13 13:47 | Report Abuse

Bukan kah ramai yg sembah scammer tersebut dalam forum ni? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

haziqaz

Peguam โ€˜Scammerโ€™ Kington
https://thecorporatesecret.com/blog/2023/06/10/peguam-scammer-kington-terlibat-skandal-fountain-view-dato-chin-chan-leong-kini-dalang-cuba-rampas-jetson-berhad/

Stock

2023-06-03 00:12 | Report Abuse

5G venture pun sudah called off already. Sudah boleh bungkus ikat tepi. ๐Ÿ˜

Stock

2023-05-23 21:23 | Report Abuse

Yaya should change to MQprop. Lolz..

Stock

2023-05-22 17:02 | Report Abuse

Lolz...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Stock

2023-05-10 14:50 | Report Abuse

mayday mayday, the plane going down

Stock

2023-03-28 14:39 | Report Abuse

sudah touching 20c.

Stock

2023-03-24 16:44 | Report Abuse

nangis tak berlagu ler kepada sesiapa yang terciduk.

Stock

2023-03-20 15:27 | Report Abuse

Luckily sold at 1.75 last week.

Stock
Stock
Stock

2023-03-02 16:17 | Report Abuse

Kenanga dan HLG tak bodoh. Cuma kamu yg bodoh percaya mereka. Lol

Stock

2023-02-02 17:23 | Report Abuse

Terbaik Velesto

Stock

2023-01-27 23:51 | Report Abuse

Yahoo... Tony can fly

Stock

2022-12-30 00:35 | Report Abuse

Posted by RAbbit494 > 20 minutes ago | Report Abuse

Minggu ini jumaat hari terakhir membeli harga akan bertahan atas 290
Hanya menunggu hari baik selepas tibanya 2023 cuba menembusi 305 memulakan kenaikan
Ingat kerajaan sekarang bukan kerajaan dulu pasti akan cuba yang terbaik menaikan index lepasi 1500 pada 2023 atau mungkin esok akan menembusi 1500 .
Saham berkaitan GLC akan mengikut naik untuk menolak naik index lebih tinggi di mana selama sepuluh tahun downtrend tanpa henti
Dah tiba masanya untuk mendaki naik agar pelabur asing yakin dengan kerajaan perpaduan mampu membuat perubahan besar bukannya hanya kata-kata manis
Projek mega harus diteruskan malah perlu diteruskan agar mampu mambawa kemajuan pasaran baru ekonomi negara akan bertambah baik masa depan
Samalah kita tunggu dan hasilnya akan tiba jua
Good Luck

Hanya berbicara di waktu lapang
Harap maaf jika ada silap kata
Semoga tahun baru 2023 akan membawa rezeki pada semua walaupun tahun 2022 tidak begitu baik namun kita telah laluinya .

Moga2 begitulah.

Stock

2022-12-19 16:15 | Report Abuse

In view of the above and in the event that SERBADK is unable to submit the outstanding AR 2022 on or before 22 December 2022, trading in the Companyโ€™s securities will be suspended with effect from 9.00 a.m., Friday, 23 December 2022 until further notice.

Stock

2022-12-02 23:07 | Report Abuse

Syndicate already made profits and lari loh. No need to guess who is behind the pumps and dumps activity today right?

Stock

2022-12-02 16:11 | Report Abuse

Engine sudah semput. spark plug bakar satu.

Stock

2022-11-30 16:19 | Report Abuse

Besok kalau nama Wak Ponorogo ada dalam list, akan FLY...

Stock
Stock

2022-11-20 03:55 | Report Abuse

Madey and his boboi kalah teruk. Beta akan ikut jatuh.

Stock

2022-11-17 16:54 | Report Abuse

Despite the good news, the price drops further. hahaha.

Stock

2022-11-10 11:48 | Report Abuse

KITA BOLEH!

Stock

2022-11-09 16:18 | Report Abuse

Beta nak berehat

Stock

2022-11-09 14:41 | Report Abuse

Kompeni takde duit

Stock
Stock

2022-11-04 15:54 | Report Abuse

50 sen mali

Stock

2022-11-01 16:29 | Report Abuse

BETA Menjunam

Stock

2022-10-27 16:54 | Report Abuse

BEARISH ENGULFING...

Stock

2022-10-27 16:18 | Report Abuse

Posted by DatoMiizan > 14 minutes ago | Report Abuse

Time for BETA to soar.. tp 71 cents ++ end of the day !

Datokyle tukar nama DatoMiizan pulak dah

Stock

2022-10-11 17:11 | Report Abuse

Institution and fund manager semua cabut lari. No wonder.

Stock

2022-10-02 01:04 | Report Abuse

EVERRED for quite some time already, but haven't changed to green yet.