bearcomebullgone

bearcomebullgone | Joined since 2020-09-24

Investing Experience -
Risk Profile -

Followers

0

Following

0

Blog Posts

0

Threads

304

Blogs

Threads

Portfolio

Follower

Following

Summary
Total comments
304
Past 30 days
18
Past 7 days
0
Today
0

User Comments
Stock
Stock

2 weeks ago | Report Abuse

Apa hang ni roger3210 masih sini ka? Aiyer sensei chung di mana kamu? Anjir ni mnyalak byk sgt

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Apa si dungu roger3210 cakap ini? Trap apa? Ko ingat semua mcm kau ka? Sudah TP pagi la dungu roger3210 nnt beli balik lg

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Eh roger3210 x pgi ANEKA ka? Saya sudah TP lor, siapa ikut kau ckp mmg buduh, rugi sia 10+%, sdh ckp crash dari lama lg 2023 crash smpai skrg hantu pon x nmpk hampir 1 bulan 2024

Roger3210 pancut awal lg ke? Mmg buang muka sia org mcm ini tebal muka

Stock

3 weeks ago | Report Abuse

Mana si roger3210? Haritu dia pancut kat danco cakap kitorang chase? Jd skrg up 10% camne? Roger3210 where kau hiding si dungu? Dungu sia trima ksh aneka for TP

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Sensei chung u ada beli AEONCR/RHB x? Ada nasihat?

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Dahlah tu roger3210, besok quadraple top dungu sial mmg mcm chung ckp si roger ni pancut awal letu

Dah xde idea lain nk ckp skrg ckp stock lain bagus tp jadi anjing bagus danco jugak hahahaha yes sensei chung kite kena syukur ada anjing bgus jaga danco, untung la kite

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Yes sir chung, you de beli AEONCR/RHB? Ada nasihat sikit x bank bank digital?

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

roger3210
haha, not even gap up 1 bid at pre open, gg

Apa hal skrg si dungu roger3210? Dungu mmg dungu

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Hahaha si roger3210 sudah xde benda nk ckp tinggal sell kot mmg dungu si roger3210 ape huge jual pressure volume baru 7000 lot dungu sial ni si roger3210

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Siap roger3210 dungu nk move depa ckp QR x bagos tp skrg tukar pi projek pulak

Mmg dungu roger3210 depa xkan henti henti mulut tangan dia ini, org mcm ni mmg klu org tgk ni konpem kna belasah kat luar

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Yalar tu, apa sign sign sign sana si dungu roger3210, dhlh dungu dari 2023 sampai skrg msh lg dungu

Kedunguan yg tdk terhnga, mmg sial tgk org mcm ni, biar jela pi mampos

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Ada lagi digital bank dengan boost boleh saja letu

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

wahhh bagus la ada digital bank

aeon bank terbang nnt

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Habisla si dungu roger3210 salah lagi danco mmg buang muka ini dungu sial

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Trima kaseh Spritzer, Trima kaseh sensei chung

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Apa ini roger buat sini lagi? Jadi mmg revenue plg tinggi maaaa

Dungu roger3210

Stock

4 weeks ago | Report Abuse

Mark apa word la lanciao roger3210? Dari 2023 mark kau punya bontot collapse sampai skrg hang pon x nampak mmg celaka punya bontot roger

Salah mmg salah, dungu roger3210 pergi mampos danco pon salah aneka pon salah

Aneka mmg record revenue jugak la bontot geli btuiii puiii roger dungu

Stock

2 months ago | Report Abuse

ytl + ytlpower klse30? wah top up lg ke?

Stock

2 months ago | Report Abuse

hari ini si rugir x ot ke?

Stock

2 months ago | Report Abuse

masih supply kat QL family mart ke?

Stock

2 months ago | Report Abuse

si foreverchung ada beli ka kat sini? @chung

Stock

2 months ago | Report Abuse

rugir oh rugir knp engkau nangis? sbb u slh tgk quarter lipot ka, msti suka sgt danko ini si rugir

Stock

2 months ago | Report Abuse

apala niiii glob glob tu kat mane ye

Stock

2 months ago | Report Abuse

bos bila mau kasi naik 20% ha?? bg tahu dulu sy kasi beli tu ranhill dulu japs

Stock

2 months ago | Report Abuse

wuuuhuuuuu

kita jaga le duluuuu thanks tpppp

ako beli besok ye tolong jatuh skt

Stock

2023-11-17 14:13 | Report Abuse

salamat mencoba sifut perli kekeke

mmg rugir betuiiii si rugir

Stock

2023-11-17 10:05 | Report Abuse

nehhhh jtuh dhh mana si rugir ni?? nanti dia ckp lg die betui siap sial

aduhhh manufectur index kali ni? siap ko si rugir sifut

Stock

2023-11-17 10:03 | Report Abuse

kalau mau compensate madani mesti taruh kupio punye tp 1.9

Stock

2023-11-17 10:03 | Report Abuse

huiyuuuu mcm ni parkson grand jd parkson mini letu

Stock

2023-11-09 16:56 | Report Abuse

eh mana si roger KPS? menangis ke? hahahaha

0.8 pon makan la woi hahahaha roroger ~~~

Stock

2023-11-09 16:55 | Report Abuse

eh mana si roger KPS? menangis ke? hahahaha

0.8 pon makan la woi hahahaha roroger ~~~

Stock

2023-11-08 17:06 | Report Abuse

tgk je semua water counter

KPS - selangor
RANHILL - johor
PBA - penang

semua ada apa sama? ada paip ada valve

Stock

2023-11-08 16:23 | Report Abuse

smua jgn tokok sini dulu EPS blablabla semua water stock naik

KPS - selangor
RANHILL - johor
PBA - penang

Stock

2023-11-08 16:00 | Report Abuse

sifut roger mati dalam menangis dah

KPS +25% hahhaha sifut roger

Stock

2023-11-06 12:16 | Report Abuse

3 hari lepas share belum lagi sampai 1%, minggu ini last week

Stock

2023-11-04 14:06 | Report Abuse

roger dah mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

siiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuttttttttttt

Stock

2023-11-04 14:05 | Report Abuse

2023-08-04 16:53 | Report Abuse
lol. huge sell down again !! 0.415 even turn sell Q ahead of QR this month end. u better get out asap, this junk going to tank like mad

2 months ago | Report Abuse
insider slowly selling to s*u*pid newbie before ugly QR by end of this month, that's when the nightmare begin.

2 months ago | Report Abuse
breaking 40c VERY SOON

2023-08-04 16:54 | Report Abuse
go check my accuracy, on KPS, INTA

2 months ago | Report Abuse
tomorrow at most up 1c, next week erase gain and break below 40c

2 months ago | Report Abuse
lol, up 1c like i predicted, probably erase gain by end of today, below 40c soon

Stock

2023-11-02 12:57 | Report Abuse

org dlm dh tahu ytlp plan nk msk indon, skrng float share reduce berbdng march 2023

Stock

2023-11-02 09:23 | Report Abuse

indon water projek nanti lg.... knp ytl beli skrang? mesti sdh tahu ranhill sdh dpt tu projek..

nnt tp1.2

Stock

2023-10-31 11:01 | Report Abuse

tahniah dpt kontrak baru

Stock

2023-10-31 10:55 | Report Abuse

lets go lagiiiii babbbssssss sialz

Stock

2023-09-08 21:05 | Report Abuse

xnaik lg ke aiyoo kesian tp xpe dah nk 200%

Stock

2023-09-08 18:42 | Report Abuse

ikut sifut roger maaaaa hari ini jatuh 2sen ah? hahahahah

beruk ni sifut nnt nov dtg la 1sen hahahahah

Stock

2023-09-08 18:17 | Report Abuse

aiyaya xde harapan ler madani kena solar kuat kuat ma

Stock

2023-09-08 18:17 | Report Abuse

boleh je la, ksi tlk jerr, 51% ckp dah

Stock

2023-09-01 14:28 | Report Abuse

jugak industrial proxy ma, acquisition dibincangkan 50m

Stock

2023-07-31 12:21 | Report Abuse

so lame siaaaaa si rogerrrr ptuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

talk cuck ganas dohh tapi mana resultnyeee???? anjirrr ptuiiiii hahaha buduh blk je ke gua ~~~ ptuiiiii

nk rmb what u say pon susah sbb anjir mana pdi bckp????? ptuiiiii

Stock

2023-07-31 12:18 | Report Abuse

aiyaaa roger~~~ tutup kedai la u

@roger3210

0.395 !! finally 0.40broken, remember what i said last week, below 40c very soon and below 30c by end of july/august ?

where? MANA???? buduh hahhahaha god of prediction ptuiiiiiiiiii dont say 30c, 40c, now 44c????

ptuiii roger ptuiiiiiiiiiiiiiii