DATAPREP HOLDINGS BHD

KLSE (MYR): DATAPRP (8338)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.17

Today's Change

+0.005 (3.03%)

Day's Change

0.15 - 0.17

Trading Volume

22,459,100

Major Holders Breakdown
Current Holdings

Name

No. of Shares

Percentage

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

Historical Transactions
From To Type No. of Shares Min Price Max Price
Discussions
12 people like this. Showing 50 of 18,266 comments

DK2866

CHANCE TO BUY

3 days ago

cK1973

QR not so good....
price not sustaining at range of 17.....
might see down trend....
take your move.....

3 days ago

143922

Taiko sudah mali

3 days ago

DK2866

Chill, healthy retracement

3 days ago

pritpritt

Wauu tiap hari ada-ada saja perbincangan menarik. Forum yg sungguh menyeramkan huhu

3 days ago

pritpritt

hebat

3 days ago

Henryjohny

so quite..no more people here..

2 days ago

Henryjohny

many run already...

2 days ago

Henryjohny

dont be left behind..

2 days ago

rainman777

Hahahaha sekarang sudah papaya Liao alamak balance sheet apa warna, mau tengok hebatnya, gung ho nya macam clown shj, Wakaka

2 days ago

DK2866

Many run already, but you still here. So funny 🀣

2 days ago

rainman777

Hahahaha breaking new why suddenly very quiet punya, Wakaka

2 days ago

PROFIT2020

Cool

2 days ago

pritpritt

tahniah guys, itu 2 ekor akhirnya terlepas dari kandang 🀣

2 days ago

pritpritt

setelah berhari-hari dikurung huhu

2 days ago

rainman777

Hahahaha tukar nama bua apa ,KL banyak high building u lagi sangut di mana sejak 2021,ketawa saja, Wakaka ke

2 days ago

pritpritt

sgt aktif sejak keluar kandang huhu

2 days ago

pritpritt

bagus2

2 days ago

rainman777

Hahahaha alamak ingat orang-orang tak kena u lagi mau sibuk, Wakaka

2 days ago

pritpritt

betul2 liar huhu

2 days ago

derrickinvestor

oh... itu rainman n henry secara tiba2 muncul...wakakakkaa

2 days ago

derrickinvestor

bila naik.. senyap macam tikus... bila turun.. bising macam beruk kena belacan... wakakkakka

2 days ago

rainman777

Hahahaha ini derickinvestor use such a big name for what,siang malam counting egg betul betul syok sendiri hahahaha mau rm1.50 kah.

Hahahaha u tau apa panggil fundamental value in accounting kah, Wakaka

2 days ago

derrickinvestor

rm1.50 still in making.. at least saya tak jerit macam beruk like rainman...πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2 days ago

rainman777

Hahahaha betul-betul goreng sekejap lepas ada apa,nice keep on counting telor hahahaha tengok boleh boleh dapat ekor ayam,ketawa shj Wakaka

2 days ago

pritpritt

wahh bisingnya forum ni huhu

2 days ago

pritpritt

hebat

2 days ago

143922

Taiko is coming

2 days ago

derrickinvestor

rainman dan henry diam terus.... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

2 days ago

rainman777

Hahahaha alamak why so excited hahahaha syok lagi malam ini , hingga hari ahad keep on counting telor ha tengok boleh dapat beberapa chick, ketawa saja Wakaka

2 days ago

derrickinvestor

rm1.50 in the making… rainman hanya boleh pehang telur sendiri ajeβ€¦πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£

2 days ago

pritpritt

makin meriah forum ni tiap masa huhu

2 days ago

pritpritt

tak henti2, sangat bising huhu

2 days ago

rainman777

Hahahaha betul-betul syok syok sendiri alamak ketawa shj,mau ketawa, wakaka

2 days ago

pritpritt

wahh, betul2 tak boleh berhenti huhu

2 days ago

pritpritt

forum yg hebat

2 days ago

pritpritt

huhu

2 days ago

DK2866

Opsss

2 days ago

143922

Tp Rm 1.50
Next month πŸ˜ƒπŸ˜ƒpriit priit.Payung kasi besar punya takut budakhujan datang.

2 days ago

DickyMe

RM1.50??
Kentut panjang lah!

2 days ago

pritpritt

wahh tengah malam pun mereka masih bincang pasal datapritprit huhu

2 days ago

pritpritt

forum yg hebat huhu

2 days ago

Baby Shark

Time/chance to sell..

1 day ago

pritpritt

wauu bebisyak datang melawat di hujung minggu huhu

1 day ago

pritpritt

hebat huhu

1 day ago

cK1973

still need to break previous high of 19c first....

19 hours ago

cK1973

currently standing strong at 16-17 range....

19 hours ago

pritpritt

wauu perbincangan sentiasa berjalan, hebat

15 hours ago

pritpritt

huhu

15 hours ago

143922

Tomolo taiko kasi pulun sampai 0.20 πŸ˜‚ kasi pecah itu tembok.wa kasi X ini malam.

9 hours ago

Post a Comment