1 person likes this.

23 comment(s). Last comment by Trader258 2021-06-30 16:23

DickyMe

14,318 posts

Posted by DickyMe > 2021-06-28 20:47 | Report Abuse

Kalau kau ganti kerugian KWSP PNB boleh lah mereka berhenti jual.

Amacam, boleh?

brian3381

1,888 posts

Posted by brian3381 > 2021-06-28 20:49 |

Post removed.Why?

brian3381

1,888 posts

Posted by brian3381 > 2021-06-28 20:52 | Report Abuse

Ask ppl to suport wor. Realy drag n scam newbies in. Haha

brian3381

1,888 posts

Posted by brian3381 > 2021-06-28 20:53 | Report Abuse

Realy naive like baby... hahaha. Laugh die me...

brian3381

1,888 posts

Posted by brian3381 > 2021-06-28 20:55 |

Post removed.Why?

Pinky

3,206 posts

Posted by Pinky > 2021-06-28 21:00 | Report Abuse

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

greedy44444

2,494 posts

Posted by greedy44444 > 2021-06-28 21:40 | Report Abuse

Betul2 otak udang

greedy44444

2,494 posts

Posted by greedy44444 > 2021-06-28 21:41 | Report Abuse

Kempen Beli Barangan M now already become Kempen Beli SD...lol

Jokers2020

2,006 posts

Posted by Jokers2020 > 2021-06-28 21:44 | Report Abuse

good good support n push up..i dah byk beli hari ini

Jack Khan

1,234 posts

Posted by Jack Khan > 2021-06-28 21:46 | Report Abuse

Maksudnya kau dah beli baru kwsp dan pnb tak boleh jual ? Prinsip apa ni?
Kalau macam ini sesiapa pun dapat gesa EPF dan PNB jangan beli atau jual? Siapa yang akan jadi kaya dengan duit rakyat ni ?

Posted by EatCoconutCanWin > 2021-06-28 21:46 | Report Abuse

Dia budak sekolah baru nak belajaq saham. Dia bodoh tak apa sebab tengah belajaq. Sudah biasa ada bodoh dan pandai, kalau tidak cina macam mana boleh kaya raya. Diapa makan kulit ayam pun sudah ucap syukur..

Jokers2020

2,006 posts

Posted by Jokers2020 > 2021-06-28 21:53 | Report Abuse

bumiputra msia byk yg billionaire bole beli n push up harga sd..non bumi can start sell when up since x perlu non bumi n FF to support n beli SD share

brian3381

1,888 posts

Posted by brian3381 > 2021-06-28 22:28 | Report Abuse

Rasanya dia bnyk stucked... suda hilang waras. Haha

Stock Kingdom

1,005 posts

Posted by Stock Kingdom > 2021-06-28 22:37 | Report Abuse

Seriously? Since when that fellow has the belief that those funds belong to his old grandfather?

Loading

351 posts

Posted by Loading > 2021-06-28 22:55 | Report Abuse

wah.. wah.. wah.. bapak ko punya ke ? gesa? ..

sukahati je nak arah org nak buat apa ..

cheh, nak ambil kesempatan iklan diri mcm pelacur ..

BenPg

211 posts

Posted by BenPg > 2021-06-29 00:39 | Report Abuse

Why not try approach PM for help?

Posted by Morning $tar > 2021-06-29 09:15 | Report Abuse

mcm buat ni share political issue pulak.. Smart Money who cares abt u...u can buy over all the KWSP & PNB holdings & get stuck in taik for a million year. Be my guest.

kmohan62

484 posts

Posted by kmohan62 > 2021-06-29 13:16 | Report Abuse

Apa macam dgn saham Bumi Armada contohnya...boleh minta KWSP jangan jual sebaliknya beli lebih...syarikat yg terkenal di bidang antarabangsa juga...

izoklse

5,203 posts

Posted by izoklse > 2021-06-29 18:41 | Report Abuse

I told you from the beginning that there is something wrong with the decision by KPMG. KPMG is the one should be question.

stockraider

31,553 posts

Posted by stockraider > 2021-06-29 18:51 | Report Abuse

Whether it is EY or KPMG the outcome & findings will be likely to be the same mah, Do not believe in false hope mah!

Posted by thisistheway > 2021-06-30 11:06 | Report Abuse

wait EY do the review and let's see the result later...no point arguing...if found no wrongdoings then end of case and SD may use the review to proceed legal with KPMG...both also need to answer professionally...mean time, better to invest in EPF or KWSP la, tak payah takut punya, pulangan pun bagus cuma tunggu tua nanti ambik keluar

Trader258

435 posts

Posted by Trader258 > 2021-06-30 16:21 | Report Abuse

@'hole talking through his rear hole...

Trader258

435 posts

Posted by Trader258 > 2021-06-30 16:23 | Report Abuse

Can't stand the heat ...get lost and stay lost, deek head !

Post a Comment
Market Buzz