Update

SNS Network Bekerjasama dengan Bitshield untuk Meningkatkan Keselamatan Siber di Malaysia dan Brunei

MHAB1990
Publish date: Sat, 09 Sep 2023, 02:39 PM

SNS Network Bekerjasama dengan Bitshield untuk Meningkatkan Keselamatan Siber di Malaysia dan Brunei

SNS Network telah menandatangani Perjanjian Pengedar Induk untuk barisan produk Bitdefender Consumer Cybersecurity di Malaysia dan Brunei

IPOH (8 SEPTEMBER 2023) – SNS Network (M) Sdn Bhd, anak Syarikat SNS Network Technology Berhad ("SNS" atau "Kumpulan"; Bursa: SNS, 0259), pembekal terkemuka sistem dan penyelesaian ICT, telah menandatangani perjanjian dengan Bitshield Data Defense Sdn Bhd (“Bitshield”), Rakan Kongsi Negara Bitdefender untuk Malaysia dan Brunei, untuk berkhidmat sebagai Pengedar Induk bagi produk SRL Bitdefender, yang memfokuskan pada memperkasakan pengguna dengan penyelesaian keselamatan termaju.

Perkongsian ini membolehkan SNS mengedarkan rangkaian penyelesaian keselamatan siber Bitdefender secara eksklusif di seluruh Malaysia dan Brunei. Pelantikan ini telah diberi kuasa oleh Bitshield dalam kapasiti dan kuasa sebagai Rakan Kongsi Negara Eksklusif Bitdefender SRL (“Bitdefender”) yang dilantik, sebuah syarikat liabiliti terhad Romania yang mengkhusus dalam rangkaian perisian keselamatan. Perkongsian itu menjurus ke arah memperkasakan pengguna dan perniagaan komersial dengan penyelesaian keselamatan yang terkini.

Kerjasama ini menandakan satu langkah penting dalam mengukuhkan landskap keselamatan siber Malaysia dan Brunei. Komitmen SNS Network untuk menyampaikan penyelesaian keselamatan termaju mengesahkan dedikasinya kepada sektor komersil dan pengguna, manakala kepakaran Bitshield memastikan pengguna di rantau ini mempunyai akses kepada alatan keselamatan siber bertaraf dunia, akhirnya meningkatkan keselamatan siber seluruh sektor.

Pengarah Eksekutif SNS, En. Kelvin Pah bersama Pengasas Bersama Bitshield, En. Prabeer Sarkar


Pengarah Eksekutif SNS, En. Kelvin Pah berkata, "Memandangkan cabaran keselamatan siber terus berkembang, syarikat dan pengguna memerlukan penyelesaian keselamatan siber yang teguh. Perkongsian kami dengan Bitshield menandakan dedikasi kami untuk menyediakan kedua-dua pengguna komersial dan pengguna dengan standard keselamatan tertinggi untuk melindungi aset dan data digital mereka."

Pengarah Eksekutif SNS, En. Kelvin Pah bersama Pengasas Bersama Bitshield, En. Prabeer Sarkar


Pengasas Bersama Bitshield, En. Prabeer Sarkar berkata, “Dengan rangkaian pengedaran SNS yang mantap, dalam talian dan di kedai fizikal, kami yakin perisian keselamatan termaju kami daripada Bitdefender akan menjangkau khalayak yang lebih luas. Perkongsian ini menandakan langkah strategik untuk mengukuhkan infrastruktur digital di wilayah ini.”

Discussions
Be the first to like this. Showing 0 of 0 comments

Post a Comment