DATAPREP HOLDINGS BHD

KLSE (MYR): DATAPRP (8338)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.16

Today's Change

-0.005 (3.03%)

Day's Change

0.155 - 0.165

Trading Volume

3,112,200

Major Holders Breakdown
Current Holdings

Name

No. of Shares

Percentage

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

Historical Transactions
From To Type No. of Shares Min Price Max Price
Discussions
12 people like this. Showing 50 of 18,782 comments

rainman777

Hahahaha lama tarak tengok sini apa sudah jadi hahahaha sibuk i punya yg paling hot hot di bursa, Wakaka

3 days ago

rainman777

Hahahaha sini tarak semangat punya hanya papaya shj alamak kasi tip tak mau tengok jadi apa, Wakaka

3 days ago

rainman777

Hahahaha ketawa lombat alamak bukan sini lah hahahaha ada tengok kah, Wakaka

3 days ago

pritpritt

ermm betul2 sudah kembali circus, baru je cakap huhu

3 days ago

pritpritt

setelah beberapa hari circus bercuti huhu

3 days ago

rainman777

Hahahaha lagi sumbong alamak macam papaya hahahaha ada tengok kah itu betul betul lombat lagi makan minium semua bayar
Oleh dia, Wakaka

3 days ago

pritpritt

👆🙉

3 days ago

pritpritt

kera, sudah malam.... rehat dulu kera, brp kali mau ajar huhu

3 days ago

rainman777

Hahahaha alamak u boleh dapat long service award, wakkaka

3 days ago

pritpritt

mmg susah nak ajar kera ni... pergi rehat org cakap huhu

3 days ago

rainman777

Hahahaha gigi jari u alamak day still young làh,steady lah relax enjoy my night, Wakaka

3 days ago

pritpritt

confirm mmg kera ni huhu

3 days ago

accountantkenny

Feel relieved.. Henry back here... Without Henry razor sharp analysis pelrediction, this forum look lifeless..

3 days ago

rainman777

Hahahaha when i enjoy ingat u lah hahahaha mana boleh leave u alone, Wakaka

3 days ago

pritpritt

👆🙉🤡

3 days ago

pritpritt

gabungan 2 ekor pasangan pinang dibelah dua... more to come huhu

3 days ago

rainman777

Hahahaha I pun harap Monday dia lompat kasi u kaw kaw ok if not u ingat I bully u, Wakaka

3 days ago

pritpritt

kera yg sangat liar ni huhu

3 days ago

pritpritt

badut pula jinak2 blur huhu

3 days ago

rainman777

Hahahaha u selalu fuse sudah sangkut lain punya, Wakaka

3 days ago

rainman777

Hahahaha u ada paranoid kah, Wakaka

3 days ago

pritpritt

ish betul2 liar kera ni huhu

3 days ago

pritpritt

badut cakap sepatah u terus terloncat2 tak henti2... lucu tau huhu

3 days ago

rainman777

Hahahaha I Dr kah boleh recomend, Wakaka

3 days ago

pritpritt

liar sangat kera ni huhu

3 days ago

143922

Kasi sumpit la bro

3 days ago

derrickinvestor

monday 0.18...

3 days ago

143922

🦈🦈🦈

1 day ago

Henryjohny

amat merbahaya sekali ..begitu menyeramkan

15 hours ago

Henryjohny

last chance to run today ? careful all ..

15 hours ago

Henryjohny

nobody here anymore ..so quite ..

15 hours ago

rainman777

Hahahaha biasa punya new bird gung ho punya hahahaha tak lama slowly away punya, Wakaka

14 hours ago

rainman777

Hahahaha hanya Kiki lala, Wakaka

14 hours ago

Henryjohny

kiki lala now in tanjung rambutan hospital ..

13 hours ago

pritpritt

👆🙉🤡

13 hours ago

pritpritt

seperti yg dijanjikan minggu lepas, circus kembali beroperasi huhu

13 hours ago

pritpritt

enjoy semua, persembahan gabungan 2 ekor huhu

13 hours ago

rainman777

Hahahaha kiki lala hari hari perform clown show alamak hanya dia syok sendiri hahahaha lagi pd for premium suite, Wakaka

13 hours ago

pritpritt

🐒

12 hours ago

Henryjohny

10 cents soon ? run ?

9 hours ago

Henryjohny

careful all ..too dangerous..

9 hours ago

rainman777

Hahahaha lagi ada companion don't feel lonely hopefully ada fellowship, Wakaka

8 hours ago

pritpritt

👆🙉🤡

7 hours ago

pritpritt

tamat persembahan circus 2 ekor utk hari ini

7 hours ago

pritpritt

huhu

7 hours ago

Henryjohny

many already run finally ...

3 hours ago

Henryjohny

dont be left behind..

3 hours ago

DK2866

Tenang tenang…

3 hours ago

pritpritt

esok circus bersiaran seperti biasa huhu

1 hour ago

pritpritt

Tepat sekali huhu


Posted by pritpritt > 3 days ago | Report Abuse

circus bakal kembali, stay tune semua huhu

1 hour ago

Post a Comment