DATAPREP HOLDINGS BHD

KLSE (MYR): DATAPRP (8338)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.17

Today's Change

0.00 (0.00%)

Day's Change

0.00 - 0.00

Trading Volume

0

Major Holders Breakdown
Current Holdings

Name

No. of Shares

Percentage

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

DATO TING HENG PENG

12,000

40.00%

Historical Transactions
From To Type No. of Shares Min Price Max Price
Discussions
12 people like this. Showing 50 of 18,267 comments

cK1973

QR not so good....
price not sustaining at range of 17.....
might see down trend....
take your move.....

3 days ago

143922

Taiko sudah mali

3 days ago

DK2866

Chill, healthy retracement

3 days ago

pritpritt

Wauu tiap hari ada-ada saja perbincangan menarik. Forum yg sungguh menyeramkan huhu

3 days ago

pritpritt

hebat

3 days ago

Henryjohny

so quite..no more people here..

2 days ago

Henryjohny

many run already...

2 days ago

Henryjohny

dont be left behind..

2 days ago

rainman777

Hahahaha sekarang sudah papaya Liao alamak balance sheet apa warna, mau tengok hebatnya, gung ho nya macam clown shj, Wakaka

2 days ago

DK2866

Many run already, but you still here. So funny 🤣

2 days ago

rainman777

Hahahaha breaking new why suddenly very quiet punya, Wakaka

2 days ago

PROFIT2020

Cool

2 days ago

pritpritt

tahniah guys, itu 2 ekor akhirnya terlepas dari kandang 🤣

2 days ago

pritpritt

setelah berhari-hari dikurung huhu

2 days ago

rainman777

Hahahaha tukar nama bua apa ,KL banyak high building u lagi sangut di mana sejak 2021,ketawa saja, Wakaka ke

2 days ago

pritpritt

sgt aktif sejak keluar kandang huhu

2 days ago

pritpritt

bagus2

2 days ago

rainman777

Hahahaha alamak ingat orang-orang tak kena u lagi mau sibuk, Wakaka

2 days ago

pritpritt

betul2 liar huhu

2 days ago

derrickinvestor

oh... itu rainman n henry secara tiba2 muncul...wakakakkaa

2 days ago

derrickinvestor

bila naik.. senyap macam tikus... bila turun.. bising macam beruk kena belacan... wakakkakka

2 days ago

rainman777

Hahahaha ini derickinvestor use such a big name for what,siang malam counting egg betul betul syok sendiri hahahaha mau rm1.50 kah.

Hahahaha u tau apa panggil fundamental value in accounting kah, Wakaka

2 days ago

derrickinvestor

rm1.50 still in making.. at least saya tak jerit macam beruk like rainman...😂😂😂😂😂

2 days ago

rainman777

Hahahaha betul-betul goreng sekejap lepas ada apa,nice keep on counting telor hahahaha tengok boleh boleh dapat ekor ayam,ketawa shj Wakaka

2 days ago

pritpritt

wahh bisingnya forum ni huhu

2 days ago

pritpritt

hebat

2 days ago

143922

Taiko is coming

2 days ago

derrickinvestor

rainman dan henry diam terus.... 😂😂😂😂😂

2 days ago

rainman777

Hahahaha alamak why so excited hahahaha syok lagi malam ini , hingga hari ahad keep on counting telor ha tengok boleh dapat beberapa chick, ketawa saja Wakaka

2 days ago

derrickinvestor

rm1.50 in the making… rainman hanya boleh pehang telur sendiri aje…😂🤣🤣

2 days ago

pritpritt

makin meriah forum ni tiap masa huhu

2 days ago

pritpritt

tak henti2, sangat bising huhu

2 days ago

rainman777

Hahahaha betul-betul syok syok sendiri alamak ketawa shj,mau ketawa, wakaka

2 days ago

pritpritt

wahh, betul2 tak boleh berhenti huhu

2 days ago

pritpritt

forum yg hebat

2 days ago

pritpritt

huhu

2 days ago

DK2866

Opsss

2 days ago

143922

Tp Rm 1.50
Next month 😃😃priit priit.Payung kasi besar punya takut budakhujan datang.

2 days ago

DickyMe

RM1.50??
Kentut panjang lah!

2 days ago

pritpritt

wahh tengah malam pun mereka masih bincang pasal datapritprit huhu

2 days ago

pritpritt

forum yg hebat huhu

2 days ago

Baby Shark

Time/chance to sell..

1 day ago

pritpritt

wauu bebisyak datang melawat di hujung minggu huhu

1 day ago

pritpritt

hebat huhu

1 day ago

cK1973

still need to break previous high of 19c first....

20 hours ago

cK1973

currently standing strong at 16-17 range....

20 hours ago

pritpritt

wauu perbincangan sentiasa berjalan, hebat

16 hours ago

pritpritt

huhu

16 hours ago

143922

Tomolo taiko kasi pulun sampai 0.20 😂 kasi pecah itu tembok.wa kasi X ini malam.

10 hours ago

DK2866

Standby…

16 minutes ago

Post a Comment