SARAWAK CONSOLIDATED IND BHD

KLSE (MYR): SCIB (9237)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.215

Today's Change

-0.01 (4.44%)

Day's Change

0.215 - 0.225

Trading Volume

1,179,200

Overview

Market Cap

125 Million

NOSH

582 Million

Avg Volume (4 weeks)

11,056,662

4 Weeks Range

0.20 - 0.26

4 Weeks Price Volatility (%)

25.00%

52 Weeks Range

0.17 - 1.38

52 Weeks Price Volatility (%)

3.72%

Previous Close

0.215

Open

0.22

Bid

0.215 x 2,230,700

Ask

0.22 x 1,777,400

Day's Range

0.215 - 0.225

Trading Volume

1,179,200

Financial Highlight

Latest Quarter | Ann. Date

31-Dec-2021 [#2] | 28-Feb-2022

Next QR | Est. Ann. Date

31-Mar-2022 | 28-Jun-2022

T4Q P/E | EY

-10.99 | -9.10%

T4Q DY | Payout %

0.00% | 0.00%

T4Q NAPS | P/NAPS

0.19 | 1.11

T4Q NP Margin | ROE

-2.85% | -10.06%

Company Profile

Sector: INDUSTRIAL PRODUCTS & SERVICES

Sector: INDUSTRIAL PRODUCTS & SERVICES

Subsector: BUILDING MATERIALS

Subsector: BUILDING MATERIALS

Description:

Sarawak Consolidated Industries Bhd manufactures and sells precast concrete, pipes, prestressed spun concrete piles and other related concrete products. It is also engaged in property dealing and trading, and installation of industrialized building system. The company?s business segments are manufacturing, property trading, and construction segment.

Discussions
7 people like this. Showing 50 of 15,870 comments

newtrader1989

Hahahahaha, how about todays U turn by kpower? Lolzzzzz

4 weeks ago

Datokim

Today collected 900k shares ......hopefully market close can accumulate 2 m hihihihi.

3 weeks ago

Datokim

End of May target price 35 to 45 Sen !!!! Hihihihi

3 weeks ago

newtrader1989

Lolz 4.5c possible

3 weeks ago

Datokim

Collected 1.2 m

3 weeks ago

Datokim

New bursa chairman in will limit up .......

3 weeks ago

birdparadise

Hahahaha walao eh mana boleh kaput leh,tengok Cable besar hahaha akan datang lagi syok syok loh.
Steady lah relax lah,cool cool baby, let me enjoy my nice good whisky,with my nice song my way by Frank Sinatra, Wakaka.

3 weeks ago

newtrader1989

Save your panties when serba resume trading to limit down on 9th May. Hahaha good luck

3 weeks ago

birdparadise

Hahahaha walao eh betul kah, Cable panjang Woh dari Sarawak sampai Putrajaya, Wakaka.

3 weeks ago

IdleMoney66

How tomorrow?

2 weeks ago

LoneWolf88

Limit up?

2 weeks ago

newtrader1989

Wait 9 may for limit down

2 weeks ago

i3lurker

was 14 sen before ............

2 weeks ago

birdparadise

Hahahahaha walao eh ini orang selalu cakap tak baik punya hahaha u mau beli murah say so lah, Wakaka.

2 weeks ago

birdparadise

Hahahaha walao eh 1989 hari ini u cakap limit down ada kah,u memang betul betul sinkarlin hahaha tin kosong, wakaka.

2 weeks ago

Jkoay

SCIB, KPower

2 weeks ago

BursaVulture

Sell before you lose everything. Look at Serba.

2 weeks ago

Harimaukecik

look like same selling effect like SD

2 weeks ago

Jkoay

One family counters all decaying. Nobody want to invest in a scam company

2 weeks ago

CUTLOST

Q sell 215

2 weeks ago

Harimaukecik

i missed the 20c and 20.5c

2 weeks ago

newtrader1989

Scib will reach same level as serba. Sell and run

2 weeks ago

newtrader1989

Sabar sabar
__________________
birdparadise

Hahahaha walao eh 1989 hari ini u cakap limit down ada kah,u memang betul betul sinkarlin hahaha tin kosong, wakaka.

2 weeks ago

birdparadise

Hahahaha walao eh 1989, enjoy sahaja tambah sahaja, steady lah,relax, cool cool baby, Wakaka.

2 weeks ago

i3lurker

10 sen mari

2 weeks ago

i3lurker

50% capital loss

2 weeks ago

CUTLOST

Tq scib..kasi angpau

2 weeks ago

kukubesi

Most counters are down la...

1 week ago

Silentreader88

0.200 - 0.210 is the lowest area for collection. stochastic oversold. yang duk buang2 tu dah kaya sangat ke suka ea loss? HAHA. You know how to trade or not?

1 week ago

Jkoay

SD, KPower

1 week ago

Silentreader88

Thank you very much to those who throw at me at 0.205
Red eyes now? :)

1 week ago

birdparadise

Hahahaha walao eh boleh tahan lah semua pun red sea,hihi lagi boleh naik not bad lah.
Hahahaha alamak tunggu limit down sudah beberapa hari ,alah pun tak turun,hihi 1989 punya kira langsung tak boleh pakai dan tak boleh dengar punya, Wakaka.

1 week ago

Silentreader88

Serbadinamik already up 60% since lowest point, but SCIB throwing at low? haha
those who feel bad, dont worry grab warrant now

1 week ago

birdparadise

Hahahaha walao eh malam ini ada nice good food n drink lagi nice song my way by Frank Sinatra, hahahaha 1989 u mau joint my kawan, Wakaka.
Hahahaha walao eh must steady lah ,relax lah, cool cool baby, Wakaka.

1 week ago

birdparadise

Hahahaha walao eh 1989 ada read baru punya SD berita kah, Wakaka.

1 week ago

birdparadise

Hahahaha walao eh newtrader 1989 ada wang beli panties untuk girlfriend pakai, Wakaka.

1 week ago

birdparadise

Hahahaha walao eh pagi sudah cantik nya, Wakaka.

1 week ago

birdparadise

Hahahaha walao eh, newtrader 1989 lagi mau tunggu siapa leh alamak tak mau dengar, siapa Cable besar betul kah, Wakaka.

1 week ago

Harimaukecik

walao....semua ikut naik lagi

1 week ago

CUTLOST

Those bot 25cts condolences

1 week ago

newbiehk2014

go go go...

1 week ago

Datokim

Serba contra gain 670k, all put into sci again !

1 week ago

Osman65

Scib get project sarawak

1 week ago

ncy810116

Nice...36m.

1 week ago

Harimaukecik

naik tangga turun tangga, itu DatoK jual lagi ke ?

5 days ago

wongchin

Dato drp mana blh main contra Serba?? Sy mahu jadi Dato jg sb hanya Dato shj tk perlu 100% cash upfront contra Serba saham. I rasa Dato ne Datok tk pernah beli saham punya. Hehe

4 days ago

bjgdila123

dh byk kontrak , i trust u now time 2 sapuu

1 day ago

gohkimhock

at the end of the day, I just want to see the profit figure, not how many contracts you got. If it cannot translate into profit, what's the point. This company's history tells us more or less with its accounting system..

1 day ago

Legend

Sekarang 'dato' tak boleh percaya punya...penyamun pun dato jugak...haha

1 day ago

civicfk8

Contracts coming in ..Time to buy price very cheap.. TAYOR

1 day ago

Post a Comment