Update

Spritzer Menerima Dua Anugerah di Anugerah Jenama Putra 2023

MHAB1990
Publish date: Mon, 04 Mar 2024, 11:43 AM

Spritzer Menerima Dua Anugerah di Anugerah Jenama Putra 2023

Anugerah Emas dan Anugerah Personaliti Jenama Putra di bawah kategori Anugerah Khas


KUALA LUMPUR/TAIPING, 4 MAC 2024 – SPRITZER dengan bangganya mengumumkan telah menerima dua anugerah di Anugerah Jenama Putra 2023 yang telah diadakan baru-baru ini.

Dua anugerah tersebut adalah Anugerah Emas dalam Kategori Minuman-Bukan Alkohol untuk Spritzer, dan Anugerah Personaliti Jenama Putra dalam Kategori Khas untuk Pengasas dan Pengarah Urusan, Dato Lim Kok Boon. Ini merupakan pengiktirafan terhadap komitmen berterusan Spritzer terhadap kecemerlangan, kualiti, dan kelestarian.


Dari Kiri: En Lim Kim Kow, Direktor Yee Lee Trading Co. Sdn Bhd dan Dr. Chuah Chaw Teo, Pengarah Spritzer
Dari Kiri: Nizwani Shahar, Ahli Majlis 4As; dan dari Spritzer - Ann Foo Sook Chuen, Pengurus Pemasara; Dr Chuah Chaw Teo Pengarah; Chan Shiao Chew, Ketua Pemasaran dan Winnie Chin Ketua Perhubungan Awam


Dato’ Lim Kok Boon, Pengasas & Pengarah Urusan Spritzer berkata, “Kami bersyukur kepada semua pasukan kami yang luar biasa, yang dedikasi dan kepakarannya telah membawa kemenangan untuk kami pada hari ini. Dengan sokongan selanjutnya daripada mereka, kami yakin akan teruskan mencapai kecemerlangan.”

Dr. Chuah Chaw Teo, Pengarah Spritzer, menyatakan kegembiraan dan penghargaan kami terhadap pengiktirafan dan kepercayaan yang diberikan oleh orang ramai di Malaysia terhadap jenama Spritzer. 

Pengiktirafan ini merupakan pencapaian penting kerana menunjukkan kepercayaan berterusan, keyakinan, dan keutamaan pengguna terhadap Spritzer. Ia juga mengukuhkan kedudukan Spritzer sebagai pilihan minuman nombor satu di Malaysia. Kami berterima kasih kepada semua pihak, terutama kepada pelanggan setia kami, kerana memilih Spritzer.

Anugerah Jenama Putra adalah anugerah jenama utama di Malaysia. Ia dianjurkan oleh Persatuan Agensi Pengiklanan Bertauliah Malaysia (4As) dengan kerjasama Majlis Jenama Malaysia yang Paling Bernilai (MMVB).

Discussions
Be the first to like this. Showing 0 of 0 comments

Post a Comment