MEDIA CHINESE INTERNATIONAL LT

KLSE (MYR): MEDIAC (5090)

You're accessing 15 mins delay data. Turn on live stream now to enjoy real-time data!

Last Price

0.16

Today's Change

0.00 (0.00%)

Day's Change

0.00 - 0.00

Trading Volume

0

Overview

Market Cap

270 Million

NOSH

1,687 Million

Avg Volume (4 weeks)

267,726

4 Weeks Range

0.155 - 0.165

4 Weeks Price Volatility (%)

96.97%

52 Weeks Range

0.15 - 0.19

52 Weeks Price Volatility (%)

84.21%

Previous Close

0.16

Open

0.00

Bid

0.16 x 338,700

Ask

0.165 x 418,600

Day's Range

0.00 - 0.00

Trading Volume

0

Financial Highlight

Latest Quarter | Ann. Date

30-Jun-2022 [#1] | 29-Aug-2022

Next QR | Est. Ann. Date

30-Sep-2022 | 24-Nov-2022

T4Q P/E | EY

32.69 | 3.06%

T4Q DY | Payout %

3.94% | 128.70%

T4Q NAPS | P/NAPS

0.40 | 0.40

T4Q NP Margin | ROE

1.18% | 1.22%

Market Buzz
Company Profile

Sector: TELECOMMUNICATIONS & MEDIA

Sector: TELECOMMUNICATIONS & MEDIA

Subsector: MEDIA

Subsector: MEDIA

Description:

Media Chinese International Ltd is a Hong Kong-based investment holding company principally engaged in publishing, printing, and distributing newspapers, magazines, books, and digital content that are primarily written in Chinese. It also provides travel and travel-related services. The group operates through various geographical regions, including Malaysia and other Southeast Asian countries, Hong Kong, Taiwan, Mainland China, and North America; however, it derives the majority of its revenue from the publishing and printing business in Malaysia and other Southeast Asian countries.

Discussions
5 people like this. Showing 50 of 1,942 comments

stockintalk

其实这几天里很多人都在累积MEDIAC.
MEDIAC集团有这么弄大现金,任何/其他上市公司简直可以随时提出方案去收购MEDIAC.
(每股净现金近20 sen)

2021-06-21 17:26

monetary

没将多啦。16sen. 而且还没扣除tax liability

2021-06-22 13:57

Williamtaychunkit

再加入下一个业绩就不一样了。

2021-06-22 19:42

kasrim

next year election, media semua akan hot la.. sy beli la jugak

2021-06-24 15:15

Williamtaychunkit

Beli dan simpan baik-baik.
harga sekarang teramat murah.

2021-06-24 20:45

Williamtaychunkit

kalian mampu beli 500,000 hingga 1,000,000 units sebab harga cuma sekitar 20 sen.

kalaulah pergi ke 30 sen - 50 sen, maka sukarlah kita beli dalam kuantiti yang banyak.

2021-06-24 20:46

DickyMe

Yah gah?

Sudah simpan lama leh!

2021-06-24 20:47

Calvinharris

长期持有Mediac, 没有问题。又有股息拿,集团又开始处于赚钱轨道。

2021-06-25 07:52

QQFly8888

buy buy buy push soon next week

2021-06-25 11:53

QQFly8888

0.19/0.195

2021-06-25 11:54

Calvinharris

热钱,永远都不会先通知你先,让你先买进。

2021-06-25 20:41

tongtamarat

香港少了一個對手,有希望嗎?

2021-06-25 20:44

Calvinharris

苹果日报被封闭。

2021-06-26 08:44

Calvinharris

我认为有希望。

2021-06-26 08:44

Williamtaychunkit

香港是全球金融中心, MEDIAC 没动静就会一直徘徊,很静。
一旦MEDIAC 被发现股价超离谱的价位,相信很容易被炒热。

2021-06-27 17:03

Williamtaychunkit

MEDIAC, 我认为值得等。

2021-06-28 13:57

Williamtaychunkit

看你怎么想。

2021-06-28 13:57

kasrim

sarawak election coming soon..

2021-06-29 10:54

zhangliang

i like tis oso, buy 2 keep

2021-07-02 12:54

klse99

I guess, it drop until 0.175 - 0.170, if touch, might go to 0.19 - 0.200 MAX

2021-07-16 13:47

Aa01182

Dying ....

2021-07-22 19:56

klse99

LOL who is the shark of this counter, the price throw by himself very pity weh...single amount trading at 0.18....nobody wants to buy liao

2021-07-29 13:04

Hafid

Rh group backup...

2021-08-06 19:42

Erudite

good one oso. I likey

2021-08-10 12:23

stockraider

Go Go Go loh!

2021-08-10 12:24

monetary

tradeview very chun. ofi alrdy rocket up. let's see if he got media c right.

2021-08-11 07:35

stockraider

Good luck!

2021-08-11 07:47

Aa01182

Sleeping ....

2021-08-25 17:39

monetary

Holland. Nice pick, Tradeview.

2021-08-27 17:46

Hafid

OFI is down...

2021-08-27 19:32

Icon 888

Waiting 0.175

2021-10-05 01:58

Sweetchocalates

Another undervalue tourism stock. But more on advertising touriam.

2021-10-11 22:07

Icon 888

Good result lo

2021-11-25 03:05

investortrader88

Finally managed to get some tickets at RM0.165.good luck guys

2021-12-21 14:52

Eric963708

Any news on dis counter suddenly big volume???

2021-12-30 17:12

RAbbit494

Tak ku sangka sunyi blog counter ni.... banyak yang masih hold stock ni termasuk saya. saya akan cuba hold stock ni sampai naik melebihi 035 dan mungkin boleh sampai 050. turun saya tambah lagi tapi saya rasa patut dah boleh naik sebelum cny paling tak pun 020-021. tapi ingat blog counter sunyi bukan bermaksud tiada orang beli stock ini hanya beli dalam diam kutip murah sikit demi sikit sebab nak beli banyak tiada orang mahu jual murah termasuk saya. kesabaran itulah rezeki stock ini untuk jangka panjang dan akan tiba masanya untuk dilambung tinggi tahun 2022. lawan tetap lawan sampai tiba masanya.
02/01/2022 8:58 PM

2022-01-02 21:00

RAbbit494

Dengan keadaan market semasa banyak saham teknologi melalui fasa kejatuhan dengan value yang terlampau tinggi disebabkan minat membeli yang sangat kuat. dan kini airasia melalui sangat sukar dengan hutang yang begitu tinggi tanpa mampu untuk bertahan dengan keadaan semasa yang tak menentu . sehingga perlu melalui pn17 yang tak bisa kita boleh menerimanya dengan hati terbuka , kejatuhan mendadak hari ini mungkin ramai yang cuba untuk menyambutnya dengan harapan boleh memperolehi ikan di dalam air keruh . dengan masa yang tak menentu ini mungkin pasaran akan menjunam dalam masa terdekat , banyak akan menjual tetapi manakah mereka akan pergi?? adakah saham palm oil ,saham media , saham emas , saham minyak atau mungkin saham pelancongan yang lebih menampakkan harapan pada masa akan datang bila pendemik semakin reda dan pintu dunia terbuka luas ramai akan keluar melancong keluar dari sarangnya mencari harapan baru . fikir fikirkanlah dengan tenang manakah arah kita akan pergi dan saham mediac adalah harapan saya dengan kedudukan skrg yang dikira sangat stabil dan punyai masa depan yang cerah berikannya sedikit masa . pelabur akan nampak dan terlihat akan kewujudannya , sama sama kita melaluinya dengan sabar dan tenang semoga rezeki datang dengan dengan restu tuhan yang lebih memahaminya.

2022-01-14 11:20

DickyMe

The Board of Directors of MCIL wishes to announce that PT Sinchew Indonesia, an 80%-owned indirect subsidiary company incorporated in Indonesia, had been placed under members' voluntary dissolution in accordance with Article 142, Number 40 of 2007 concerning limited liability company, the law of the Republic of Indonesia (the “Voluntary Dissolution”). Ms Jennifer Soelystio has been appointed as the Liquidator for the Voluntary Dissolution.



PT Sinchew Indonesia was incorporated in Indonesia on 10 August 2012, with a total issued share capital of USD1.5 million. It was previously engaged in the distribution and circulation of a Chinese language newspaper – “Harian Indonesia” in Indonesia. It had ceased all business operations and has no intention to carry on business or operations in the future.



The Voluntary Dissolution of PT Sinchew Indonesia will not have any material impact on the consolidated earnings and net assets of MCIL Group for the financial year ending 31 March 2022.



None of the directors, major shareholders of MCIL or persons connected to them, has any interest, whether direct or indirect in the Voluntary Dissolution.



This announcement is dated 25 January 2022.

2022-01-26 09:56

RAbbit494

kenaikkan sedang berjalan dengan perlahan sedikit demi sedikit walaupun masa sedikit panjang . harapan QR lebih tinggi dari sebelumnya 25 feb ini . good luck

2022-02-17 17:13

Yingying

This counter is a value play counter. Net cash alone more than market cap. Also NTA is 2.5x the current share price. It is a matter of time the boss privatize the company.

2022-02-28 11:43

Icon 888

1/4

2022-03-30 01:45

Icon 888

Lai.. tourism counter

2022-03-30 01:45

Icon 888

1/4 open

2022-03-30 22:14

Icon 888

Already Dead ke

2022-05-04 03:19

Icon 888

Twinkle twinkle Little star

2022-05-06 14:18

Icon 888

1/4 dah lama Ini

2022-05-20 03:07

Icon 888

Kasi Ong Mari

2022-06-09 03:37

Icon 888

Post removed.Why?

2022-06-15 15:57

NolanYang

Twinkle twinkle little star.... Today Asia Media is the star.
https://klse.i3investor.com/web/stock/overview/0159

2022-07-05 15:50

Icon 888

Ge15 bila

1 month ago

Post a Comment