Update

DC Healthcare Perkenal Rangkaian Penjagaan Kulit Inovatif 'newB' menerusi anak syarikatnya Ten Doctors Sdn Bhd

MHAB1990
Publish date: Wed, 01 Nov 2023, 10:25 PM

DC Healthcare Perkenal Rangkaian Penjagaan Kulit Inovatif 'newB' menerusi anak syarikatnya Ten Doctors Sdn Bhd

Penyelesaian Penjagaan Kulit Termaju Direka oleh Pakar Estetik, Bersedia Mengubah Landskap Industri; Mempelbagaikan Lagi Portfolio DC Healthcare

KUALA LUMPUR, 1 NOVEMBER 2023 DC Healthcare Holdings Berhad ("DC Healthcare" atau "Syarikat"), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur tidak invasif dan invasif minima, hari ini mengumumkan pelancaran 'newB,' barisan penjagaan kulit tercanggih yang dibangunkan oleh anak syarikatnya, Ten Doctors Sdn. Bhd. (10DRS). Rangkaian baharu dibahagikan kepada dua kategori: newB Premium Ageless dan newB Premium Hydration, kedua-duanya dirumus untuk menetapkan piawaian baharu dalam keberkesanan penjagaan kulit.

Dicipta dengan bahan revolusioner DiamondC60™, rangkaian B Premium Ageless yang baharu memberikan manfaat anti-penuaan yang kuat. Ramuan ini mengandungi Japan Quality Fullerene “The First Natural Fullerene in Malaysia directly from Japan”, mempamerkan prestasi anti-oksidatif yang unggul berbanding komponen anti-penuaan tradisional seperti Vitamin C.

Secara selari, koleksi newB Premium Hydration baharu diperkasakan oleh teknologi 7HA Boost Complex yang inovatif. Formulasi termaju ini menggabungkan tujuh saiz molekul berbeza asid hyaluronik dan FUCOGEL®, memastikan rangsangan air yang muktamad untuk kulit yang sihat, lembut dan gebu berkekalan.

Dr. Chong Tze Sheng, Pengarah Urusan DC Healthcare

Dr. Chong Tze Sheng, Pengarah Urusan DC Healthcare, menyatakan, “Pelancaran newB adalah langkah strategik dalam mempelbagaikan portfolio penjagaan kesihatan kami. Produk penjagaan kulit kami dibangunkan dengan ketepatan saintifik, memenuhi keperluan penjagaan kulit pelanggan kami yang semakin berkembang. Barisan produk baharu ini bukan sahaja menyumbang kepada aliran pendapatan kami tetapi juga meningkatkan reputasi kami sebagai penyedia penjagaan kesihatan yang komprehensif. Kami amat digalakkan oleh aplikasi komersil DiamondC60™, ramuan yang kami percaya akan menetapkan piawaian industri baharu.”

Di tengah-tengah unjuran untuk pasaran perubatan estetik Malaysia mencatatkan CAGR sebanyak 18.8% dari 2021 hingga 2027, pengenalan newB bergema dengan komitmen DC Healthcare terhadap inovasi dan kecemerlangan. Rangkaian penjagaan kulit baharu ini tersedia untuk pembelian melalui pelbagai platform dalam talian, termasuk Shopee, Lazada, kedai TikTok dan Kedai Dalam Talian Watsons Malaysia.

Melangkah ke hadapan, DC Healthcare akan terus menumpukan pada perniagaan terasnya, yang merangkumi perkhidmatan estetik dan penyelesaian penjagaan kesihatan yang inovatif seperti newB. Syarikat merancang untuk mengembangkan klinik sedia ada, melabur dalam teknologi canggih, dan mengukuhkan pasukan profesional perubatannya untuk memanfaatkan peluang pertumbuhan yang dibentangkan oleh pasaran perubatan estetik.

Discussions
Be the first to like this. Showing 0 of 0 comments

Post a Comment