Update

HEKTAR REIT Terima Dua Anugerah Sulung di Anugerah Malaysia Top Achievers 2023

MHAB1990
Publish date: Thu, 29 Feb 2024, 05:05 PM

HEKTAR REIT Terima Dua Anugerah Sulung di Anugerah Malaysia Top Achievers 2023

  •  "Syarikat Mampan Tahun Ini", menonjolkan kecemerlangan Hektar REIT dalam amalan mampan dan penglibatan komuniti
  • “Kecemerlangan Kepimpinan dalam Pengurusan REIT”, mengiktiraf pencapaian terbaik dalam negeri dan sumbangan mereka terhadap ekonomi Malaysia


Kuala Lumpur, 29 Februari 2024 Hektar Asset Management Sdn. Bhd (“Hektar Asset Management”), Pengurus Hektar Real Estate Investment Trust (“Hektar REIT”) dengan sukacitanya mengumumkan bahawa Syarikat adalah penerima berbangga dengan dua Anugerah di Malaysia Top Achievers 2023 (MATA 2023), Anugerah Syarikat Mampan Terbaik kepada Hektar REIT, dan Anugerah Kecemerlangan Kepimpinan dalam Pengurusan REIT kepada Pengarah Eksekutif dan Ketua Pegawai Eksekutif Johari Shukri Jamil.


Dari Kiri: Dato' Sohaimi Shahadan, Timbalan Presiden, Dewan Perniagaan ASEAN Inc.; Dato' Sri Ismail Sabri Yaakob, Mantan Perdana Menteri Malaysia; Johari Shukri Jamil, Pengarah Eksekutif & Ketua Pegawai Eksekutif Hektar Asset Management; dan Hema Kandy, Ketua Pegawai Eksekutif, My Events International
Dari Kiri: Mohamad Othman Mail, Pengurus Kanan, Kewangan; Lim Kek Siang, Pengurus Besar Kanan, Kewangan; Johari Shukri Jamil, Pengarah Eksekutif & Ketua Pegawai Eksekutif & pasangannya; Martin Chen, Pengurus Besar, Undang-undang; dan Muhammad Fahmi Rasni, Pengurus Kanan, Strategi Perniagaan Hektar Asset Management


En. Johari Shukri Jamil, Pengarah Eksekutif & Ketua Pegawai Eksekutif Hektar Asset Management berkata, "Kami amat berbesar hati dan berbesar hati menerima kedua-dua anugerah Syarikat Mampan Terbaik Tahun Ini dan anugerah Kecemerlangan Kepimpinan dalam Pengurusan REIT daripada MATA 2023. Kami berhutang pengiktirafan kepada pasukan kami yang luar biasa. , yang komitmen dan dedikasi tanpa jemu membawa kami ke anugerah ini. Ia mengesahkan dedikasi kami untuk menyepadukan kemampanan dalam setiap aspek operasi kami."

Beliau seterusnya menambah, "Penganugerahan anugerah Syarikat Mampan Terbaik Tahunan kepada Hektar REIT adalah bukti inisiatif peneraju industri REIT dan komitmen teguhnya terhadap kemampanan dan sokongan komuniti. Pengiktirafan berprestij ini dijangka dapat mengukuhkan lagi reputasi Hektar REIT sebagai entiti yang bertanggungjawab secara sosial dan pemain utama dalam perjalanan Malaysia ke arah pembangunan mampan.

“Di Hektar REIT, kami percaya dengan kuasa amalan perniagaan yang bertanggungjawab untuk mencipta nilai bersama untuk semua pemegang kepentingan kami, daripada penyewa dan pekerja kami kepada pemegang saham kami dan komuniti yang kami berkhidmat. Anugerah hari ini berfungsi sebagai penghormatan dan motivasi untuk pasukan kami untuk terus mendorong sempadan dalam kemampanan dan tanggungjawab sosial korporat. Kami kekal komited kepada visi kami bukan sahaja untuk mencapai pertumbuhan perniagaan tetapi juga memberi impak positif kepada masyarakat dan alam sekitar."

Sebuah usaha sama antara The Leaders Online dan My Events International, MATA 2023 meraikan pencapaian membanggakan perniagaan dan individu tempatan yang telah mempamerkan kecemerlangan dan prestasi luar biasa merentasi pelbagai sektor.

Acara tahun ini memberi penekanan yang kuat dalam mempromosikan bakat tempatan dan memberi inspirasi kepada perusahaan tempatan untuk mencapai pengiktirafan antarabangsa melalui produk dan perkhidmatan cemerlang mereka dalam 28 kategori. Beberapa anugerah tersendiri pada malam itu termasuk Ikon Tahun Ini, Pencapai Wanita Terbaik Kelas Sarjana dan Usahawan Terbaik Tahun Ini.

Discussions
Be the first to like this. Showing 0 of 0 comments

Post a Comment